Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mete kőzbe meg ragat és fel borultam velle de a munka hejem re betudtam menni velle onantol sehova meg be se indul
mi a problémád vele?
ige 2kőrlápás
de igen az
a képen egy két körlámpás van nem?
segitsen valaki aki ért az honda nsr125 macskalápáshoz?
hali "CSICSKAMAKI" ha érdekell van egy 78 as power cdi elektronika és motoris meg sok folytatlan cuccosom van, ha érdekell írj
Értem.
Erre már nincs keret
Azokból a fojtásokból amiket hondafever felsorolt lehetőség kép melyikeket tudnám itthon eltávolítani?
Kipufogót lefogom szedni, megnézem, h a csonknál mi van...
sziasztol légyszives segitsetek egy honda nsr akarok venni de nem tudom hogy jó vétel lenne e :S irjatok már le pár tudnivalót vagy amit eddig ti tapasztaltatok a mocival kapcsolatban akinek nsr je van légyszives vegyen fel msn re msn :jozsitoth@freemail.hu akár milyen 125 van vegyél fel légyszives köszönöm:)
egyébként hondafever ARROWja is meg van vágva rendesen alul, mert annyira lelógott az alja a rezonak, hogy motorozhatatlan volt a szett.
Pedig ezek ilyen árban vannak, használtat meg szinte lehetetlen kapni, főleg olyat ami nincs összehorpadva.
2hónapja belinkeltél pár helyet nsr-re való kipufogókról, de ott a legolcsóbb rendszer 80ezer körül van.
Dob van ár 20ezerért is de olvastam h maga a dob magába nem dob sokat...
80ezrem meg nincs egyenlőre.
sztem mindenek előtt rakj rá egy sport csövet
Értem, köszi!
Akkor stephent kérdezném lehet hogy ő megtudná mondani h mi van a motorjában
fel tudod tenni a kereklámpás kipuját a macskáéra, de ha 15 le a motorod, akkor az teljesen folytott, és nem fog jobban menni a sportkiputól, és rengeteg idő, pénz, és keresgélni kell a folytatlan cuccok után, nemtudom mennyire értesz hozzá de ez nem ilyen 'fogom azt kiveszem' folytás.

egyébként lehet folytva: CDI, power elektronika, fúvókák, áttétel, szívócsonk előtt egy szűkítő lemez , a gyári kipu az meg maga egy nagy folytás. most kb ennyi jut eszembe.
Értem.
A kerek lámpás és a macska lámpás nsr-eknek ugyanaz a kipufogónak a felfogatása vagy nem jó egymásra...?
És ha van valakinek sport kipufogója akkor érdekelne...
hát kb 8 helyen lehet megfolytva. Keress vissza itt a topicban mert már leírtuk. Ha valamit nem értesz akkor kérdezz nyugodtam. Peti kipufogója meg tőlem van és haveri alapon kapta egy bontott motorról.
A macska lámpás nsr-ekbe hol van a fojtás?
Most 16lóerő körül van a motor...
Hondafever mennyiért vetted az arrow kipufogódat és hol, ha publikus.
Köszi!
helló valaki tud eladó hullámos tárcsát Nsr-re?kösszi
elvileg ilyenkor a relé a rossz. ülés alatt van valahol, ha jól tudom.
az ülés alatti recsegésről szoktak beszámolni a reléhibás tulajok.
az NS és az NSR henger nem ugyan az, az NSR nek elektromos a power vezérlése, meg szerintem a felömlők sem ugyan ott vannak.
helló
azt szeretném kérdezni mi lehet az önindítóm gondja
direktbe aku tőltön működik, de ha a motort akarom indítani akkor nem jó. Meg mértem kap e feszültséget és kap de nem indul el
Ha valaki sejti, hogy mi lehet a gondja akkor léci írja meg
előre is kösz
helló
ha az ns-nek a hengere jó hozzá nekem van 1(Amit vettem alkatrészmotort ahhoz volt) csak dugó meg gyűrű kellbele:D
ó köszönöm, hogy megemlítettél :)