Értem.
Erre már nincs keret
Azokból a fojtásokból amiket hondafever felsorolt lehetőség kép melyikeket tudnám itthon eltávolítani?
Kipufogót lefogom szedni, megnézem, h a csonknál mi van...
sziasztol légyszives segitsetek egy honda nsr akarok venni de nem tudom hogy jó vétel lenne e :S irjatok már le pár tudnivalót vagy amit eddig ti tapasztaltatok a mocival kapcsolatban akinek nsr je van légyszives vegyen fel msn re msn :jozsitoth@freemail.hu akár milyen 125 van vegyél fel légyszives köszönöm:)
2hónapja belinkeltél pár helyet nsr-re való kipufogókról, de ott a legolcsóbb rendszer 80ezer körül van.
Dob van ár 20ezerért is de olvastam h maga a dob magába nem dob sokat...
80ezrem meg nincs egyenlőre.
fel tudod tenni a kereklámpás kipuját a macskáéra, de ha 15 le a motorod, akkor az teljesen folytott, és nem fog jobban menni a sportkiputól, és rengeteg idő, pénz, és keresgélni kell a folytatlan cuccok után, nemtudom mennyire értesz hozzá de ez nem ilyen 'fogom azt kiveszem' folytás.
egyébként lehet folytva: CDI, power elektronika, fúvókák, áttétel, szívócsonk előtt egy szűkítő lemez , a gyári kipu az meg maga egy nagy folytás. most kb ennyi jut eszembe.
Értem.
A kerek lámpás és a macska lámpás nsr-eknek ugyanaz a kipufogónak a felfogatása vagy nem jó egymásra...?
És ha van valakinek sport kipufogója akkor érdekelne...
hát kb 8 helyen lehet megfolytva. Keress vissza itt a topicban mert már leírtuk. Ha valamit nem értesz akkor kérdezz nyugodtam. Peti kipufogója meg tőlem van és haveri alapon kapta egy bontott motorról.
A macska lámpás nsr-ekbe hol van a fojtás?
Most 16lóerő körül van a motor...
Hondafever mennyiért vetted az arrow kipufogódat és hol, ha publikus.
Köszi!
helló
azt szeretném kérdezni mi lehet az önindítóm gondja
direktbe aku tőltön működik, de ha a motort akarom indítani akkor nem jó. Meg mértem kap e feszültséget és kap de nem indul el
Ha valaki sejti, hogy mi lehet a gondja akkor léci írja meg
előre is kösz
helló
Erre már nincs keret
Azokból a fojtásokból amiket hondafever felsorolt lehetőség kép melyikeket tudnám itthon eltávolítani?
Kipufogót lefogom szedni, megnézem, h a csonknál mi van...
Dob van ár 20ezerért is de olvastam h maga a dob magába nem dob sokat...
80ezrem meg nincs egyenlőre.
Akkor stephent kérdezném lehet hogy ő megtudná mondani h mi van a motorjában
egyébként lehet folytva: CDI, power elektronika, fúvókák, áttétel, szívócsonk előtt egy szűkítő lemez , a gyári kipu az meg maga egy nagy folytás. most kb ennyi jut eszembe.
A kerek lámpás és a macska lámpás nsr-eknek ugyanaz a kipufogónak a felfogatása vagy nem jó egymásra...?
És ha van valakinek sport kipufogója akkor érdekelne...
Most 16lóerő körül van a motor...
Hondafever mennyiért vetted az arrow kipufogódat és hol, ha publikus.
Köszi!
az ülés alatti recsegésről szoktak beszámolni a reléhibás tulajok.
azt szeretném kérdezni mi lehet az önindítóm gondja
direktbe aku tőltön működik, de ha a motort akarom indítani akkor nem jó. Meg mértem kap e feszültséget és kap de nem indul el
Ha valaki sejti, hogy mi lehet a gondja akkor léci írja meg
előre is kösz
helló