Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na nekem úgy néz ki megoldódott a fordulatszám dobálás, megint elkezdtem a cserélgetést. Kapott egy új gyújtótrafót, gyertyakábelt, pipát és úgy néz ki most jó lett. Legalábbis mentem vele kb. 100Km-t és még nem jött elő, pedig direkt húztam is neki, mert utána szokott előjönni. Remélem most már tényleg jó lesz.
köszi a szimering méretet
nem lehet elég korán kezdeni
Hétvégén meglessz az alkatrész. Igy a kis segédemnek is lessz ideje ismerkedni a szerelés rejtelmeivel..
35x48x11mm legalábbis a Biker-World-ön ennyi szerepel (ez a JC22)
sziasztok laci vagyok! ha tudtok segíteni NSR első teleszkóp szimering méret kellene előre is köszi.
Hali!
Az lenne a gondom h a fényszóróban a bal oldali izzó villog, egyszer elalszik egyszer ég, vagy csak simán elhalványul, gondolom kontakthiba vagy vmi ilyesmi, hogy tudom kideríteni h merre van a bibi? Valakinek nincs véletlenül egy kapcsolási rajza? A fejidomot/lámpát nem lehet szétszedni ugye? ha jól látom akkor nem csavaros
semmi gond!

eddig elvoltam csak most nagyon nagyon és még annál is szarabb idők járnak felém.
ha még is érdekel itt fórumon valahol megtalálsz és irj mert lehet még meglesz
Laci!
Nehari, nem fog menni a bót, leégtem mint a reisztág.
Az meg külön bocs, hogy hallgattam mint a csuka.
Aszittem, hogy lesz, de nem lett feles lé.
Bocs
igen ez elég valószínű
szerintem meg elment bebaszni:D
Szegény : (
sztem a kettő együtt
a két blokk annyi vagy darabja?
NNNA AKCIÓ ! ! ! ! !

a lejjebb betett képeken van két blokk komplett váltóval mindenféle csavarokkal kiegyenlitő tengelyekkel oldaldeklikkel 2 hibátlan gyújtással meg sok so kmindennel . ha egyben kell valakinek 15ért odaadom.

/ha berúgókart akarsz nsr re ahoz is megvan minden a cuccok között /
semmi gáz, ha nemjó nemjó ez van
Bocsánat de az előző fotón csak a 8 tekercses gyújtás vólt rajta ! Közben kaptam mástól is ! neki komplett megvan minden a gyújtáshoz .Fojtatlan elektronika meg minden amire szügségem van.. köszi.
Hali sporik! Megoldódott az alkatrész problémám ! most kaptam meg a fotókat az van rajtuk ami jó a motorhoz. Remélem így megoldódik a problémám.. MINDENKINEK köszönöm a segítséget ! Jó a csapat!
köszi az infót

sajnos nemjó az enyém 11 tekercses ! azért köszönöm !
betáraztál rendesen úgy látom az önindítós CRM készítésnél
jólesz? nekem elektronika nincsen csak állórészek meg forgórészek 2-2
13,6 volt környékén.