Szia piiiter!
Most akkor mégsem adod oda a motorod? Mert múlt héten nem válaszoltál, nem is hívtál, nem is adtad meg a számod, hogy mikor mehetek érte! Pedig hétvége jó lett volna!
Megegyeztünk, nem?
Légyszíves üzenj, hogy akkor most mi van, mert nekem továbra is kellene!
Üdv.: Yeti
kezdem feladni... komplett működőképes nsr vagy ns blokkot vennék tehát hengerrel és mindenmással 1 ütt. karbiig tehát karbi marad.
SEGÍTSETEK mert sosefog összeállni a honda.
üdv
szia, nekem van polini 160 as hengerem eladó, hengerfejjel és powernyelvekkel. Powertengely nincs. Pici szorulásnyommal, még el kell vinnem gépműhelyeshez hónolásra.
Nah, akkor megvan a bibi. Remélem nekem csak a gyújtótrafó szarakodott, de ha nem, akkor már tudom is mihez kell nyúlni.
Kösz hogy megírtad. További sok Km-t a kis jószággal
hali
szivatóval indítod és lefulad amikor gázt adsz?
vagy csak simán
mert ha simán indítod akor azért fulad le mert nincs szivató ha meg szivatóra húzol rá akor meg azért
úgykel elindítani hogy szivatóval elindítod semi gázt nem adsz járatod egy kb 5 másodpercig lehet továbis viszatolod a szivatót és már jó is!
legalábis az enyém ilyen
Hali mindenkinek! Megoldódott a gyújtásproblémám ! Az állórészen valamelyik tekercs megadta magát . komplett kicseréltem ! idáig motoroztam vele lementem a Tiszára és vissza hibátlanul működött. tehát ez volt a baja.
Helosztok akinek van kedve jöjjön el motoros talinkra Alapra lesz blues company koncert 14.-én másnap házi verseny endurocross felvonulás sörpörgő stb plakát nemsokára képek között :) Abai különítmény majd nézd meg a telód hívtalak kéne egy kis segítség a plakátolásban hnap délelőtt bedobnék hozzád párat haverok körében elosztogathatnád ha szépen megkérlek
hondáéknál lehet kapni, és olyan 80 ropi körül ha gyári dugóvasl kéred, de abba nincs benne a hengerfej meg a powertengely.......
de ezekről sztem just-ot kérdezd ő vett uj hengert.
Keresek SOS megvételre macskalámpás NSRhez első lámpát. A foncsor illetve a lámpatest lehet sérült, csak a búra legyen sértetlen. Vettem ma egy NSRt, jövőhéten le kéne műszakiztatni az átíráshoz, de nem igazán akarok új lámpát...
Énis kicseréltem mindent ! gyertyát kábelt trafót. és nemjavult meg! hétvégére kapom meg az elektronikát meg a gyújtást--2 közül lessz rossz valamejik. megírom ha sikerült !
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül eladó fesszabályzót macskalámpás NSRhez? Ezek a dolgok vannak rajta: KBG , alatta lévő sorban: DH633A-12 , azalattiban: 2.2
Most akkor mégsem adod oda a motorod? Mert múlt héten nem válaszoltál, nem is hívtál, nem is adtad meg a számod, hogy mikor mehetek érte! Pedig hétvége jó lett volna!
Megegyeztünk, nem?
Légyszíves üzenj, hogy akkor most mi van, mert nekem továbra is kellene!
Üdv.: Yeti
SEGÍTSETEK mert sosefog összeállni a honda.
üdv
(dugó,henger,tömités,hengerfej?)
ma megnéztem végre és 150-et mentem nagyon buta szembeszélben és 11ezret pörgött!
az nemrossz szerintem.
a macskalámpás nsr blokja ugyan az mindt a körlámpásé? vagy bele lehet tenni? átalakitás nálkül?
Kösz hogy megírtad. További sok Km-t a kis jószággal
szivatóval indítod és lefulad amikor gázt adsz?
vagy csak simán
mert ha simán indítod akor azért fulad le mert nincs szivató ha meg szivatóra húzol rá akor meg azért
úgykel elindítani hogy szivatóval elindítod semi gázt nem adsz járatod egy kb 5 másodpercig lehet továbis viszatolod a szivatót és már jó is!
legalábis az enyém ilyen
helló
de ezekről sztem just-ot kérdezd ő vett uj hengert.
Keresek SOS megvételre macskalámpás NSRhez első lámpát. A foncsor illetve a lámpatest lehet sérült, csak a búra legyen sértetlen. Vettem ma egy NSRt, jövőhéten le kéne műszakiztatni az átíráshoz, de nem igazán akarok új lámpát...
Köszi előre is: Pisti
Valaki tud eladó NSR fékbetét hétfőre?
Nem tudtok véletlenül eladó fesszabályzót macskalámpás NSRhez? Ezek a dolgok vannak rajta: KBG , alatta lévő sorban: DH633A-12 , azalattiban: 2.2
Fontos lenne, motorvásárlás függ tőle
Köszi, Üdv! Pisti