Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lenne egy újabb kérdésem. Mennyit tölt egy macskalámpás NSR generátora?

Köszi :)
a-aa
Sziasztok mindenkinek ! Laci RM nek üzenem, hogy a képeket még nemkaptam meg ! fontos lenne mert kéne az alkatrész !. köszi..
már kezdtem megijedni hogy eldobtad a vasat
Vki azer megvehetne..
ez a könyv nekem is megvan, ugyan ugy spanyol /német nyelven, meg megvan a törzskönyv is meg vámpapír meg egyéb okosságok.....
Mielőtt bárki azt hinné, nem nekem kell...
Éppen és egészségben van az enyém
Sziasztok!

Alkatrész iránt érdeklődnék, kellene nekem:
-bal oldali első lábtartó, a háromszög alakú konzol. Csak a tartó.
-váltókar
-baloldali tükör esetleg kompletten.

Minden CSAK JÓ ÁLLAPOTBAN érdekel és emberi áron.

(Minden az újabb típusú nsr-re kell '94 utánira)
Benne van a Hondás tokjában. Meg még megvan a szerszámkészlete is
Francia-Német
Tied milyen nyelvu?
ez nekem is megvan...
Csaoo

Macskalampas NSR konyve elado ha kell vkinek...
helo. nekem 450 volt a 35w-os, mer az való bele, de egy másik autósboltba 500 volt a 25w-os!
bolttól függ.
holnap tudok küldeni
A Juhász Zolival (karakter01) nem tudja valaki hogy mi van? Se msn-en nem látom, ide se ír, e-mail-re sem válaszol.
Jóreggelt mindenkinek ! érdekelhet ha ugyan ojan légyszi kűldj képet-- a tekercsről--és az elektronikáról... KÖSZÖNÖM---
nekem van gyujtás cuccom eladó
hello

Az uj szimeringekel meg csapágyakal ösze van rakva! a Hengerfej megvan ! csak a henger dugo csapszeg meg gyűrű kell! Amugy külföldi papiros de miden papirja megvan le lehet vizsgáztatni!
használd egészséggel és széles utat
izó=izzó
nem jó helyen nézted
a Varta boltban 230 Ft egy ilyen izó
Szia!
Mennyiért sikerült izzót venned? Elmentem pár autósboltba, de nem tartanak ilyet! Gondoltam, megnézem motorosban, a kawásoknál kapásból volt is 45w-os, de 2000-ért! Mondtam, köszi, de inkább megnézem máshol!
Hali ! mégnemsikerűlt van tippem de még nincs alkatrészem. rajtavagyok, hogy beszerezzem.gyújtáselektronika és vagy gyújtástekercsre gondolok Szerintem a kettőközül valameik Ha megoldódott megírom