Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor csak sikerült megszülni szerintem 1985-1988 között van, fogalmam sincs egyáltalán mettől meddig volt 2hengeres nsr, de valahogy így kell lennie.
Itt az eleje
látom most fotóztad. ha az elejéről is tudsz csinálni egy fényképet, akkor mindenkinek könnyebb dolga lesz, mert ott is sokat változtak az évek alatt. (a régebbieknek nagy kockalámpája van, az újabbaknak kisebb, trapéz)
Ok köszi, így értem:D. Az a baj, hogy a speed évjáratokhoz semmit nem értek
mér 80 és 90 között nem volt 250 es? :D tudom hogy kettőötvenes csakhogy a profilja hasonlít a 91 es 250ccm eshez is. arról töltöttem fel képet. de szerintem ez jóval régebbi, de majd valaki biztos megmondja pontosan :D
Ez egy 250 es.
80 és 90 közé tippelném. Bár nagyon hasonlít a 91 es 250 esre is a profilja.
Hali. Megtudjátok mondani hányas évjáratú lehet ez a motor? Köszi
Szevasztok NSR fanok!
Lenne egy szép nsr-em eladásra! Friss műszakival teljes szintetikus repsol olajjal használtam. Nem agyonhajtott! 3éve megvan sajnálom is eladni csak kategória váltás miatt kell a pénz. Ha érdekel akk írj vagy hívj megegyezünk! laci-ka90@hotmail.com
tel:06204237366
Valami gyújtás problémád van ha a fordulatszámmérő is meghülyül, gyertyakábel, gyertyapipa és egy zsír ÚJ gyertya, néha az új is lehet zárlatos akkor is produkálhat ilyet.
Sziasztok! Mennyire gáz az nsr125öset 50es papirral vezetni ?(kicserélt km órával (kisebb számokat mutat)
já! smoll beszékelni hungary!
Igen amig elnem kezd összevissza járni eléggé füstöl és rángatva pörög .póver kinyit és megindul de a fordszámmérö nemtudom mitöl hülyül meg..
hogy vetted észre erősebben füstöl a motor mint kéne?
Új a gyertya az van benne. valami más lehet a baj.
Gyertyacsere? NGK BR9ECS ilyen kell bele ha még nem próbáltad...
ment mail.. ..
Engem érdekelne felezett sebességű kilóméteróra számlap! Olyan, amit csak ki kell nyomtatni, aztán a számlapra tenni!
Valaki tudna feltenni ilyen képet?
te beszélni kicsit Magyar?
hello! valaki segitsen van egy 94 es 125ös nsrm úgyérzem nem az igazi. hidegenis elég rosszul húz rángatva pörög . de melegen nagyon gáz a fordszámmérő össze vissza ugrál rángat és nempörög .megállok várok 10 percet utánna megy egy darabig és megint szarakszik. Milehet a baja?
csáo yeti!

VAs megyébe lakok! BŐbe! Bármikor jöhetsz érte!
stephan!kiégett a tompítottam megint
nincs még ilyened ami volt akkor amikor vettem?mert a másik működik,nem akarok felemásat
Szerintem van rajta. Az XT-n biztos hogy van, az nsr most így hirtelen nincs a szemem előtt.
nincs valakinek ns125r hengere?