Honda ns125r hengert keresek
Ha van valakinek irjatok
esetleg van amivel kompatibilis az ns125r hengere?
amugy eltört a dugóm és perselyezni kéne,azért kérdem
Nah, ma áttörés történt a motorom történetében.
Végre délután szétkaptam, és belekerült a termosztát, meg a másik motorban talált karbon membrán..
Miután kész lett, usgyi próbakörre, hát ég és föld a termosztát és az anélküli motor, végre nem dadogott, nem szarozott, csak ment..
Bár, most olyan mintha még erőtlenebb lenne 6K alatt, de miután eléri a 6K-t mintha seggbe rúgták volna és egyenletesen húz végig, már nem dadog..
Ennek a karbon membrán csodának elvileg miben kellene jobbnak lennie?, mert túl sok változást nem észleltem, hacsak nem miatta gyengébb alul. Most arra gondoltam hogy kicserélem a slow jetet a régire ami volt benne, az az egyedi méretű, mert azzal aztán ment alul-felül, csak 8at evett.... Vagy majd meglátom, ha így jobb lesz a fogyasztása akkor marad így..
jaaa. 1 kocka lámpa
jó akkor olyat veszek! és szerinted kell mintais vagy csak megmondom azokat az adatokat amit előbb írtál és tudnak adni?
BA 20 D 35/35 W ennyi elég?
Gyárilag a macskába 25W-osat tesznek, de van aki belerakja a 35Wosat is, de sztem a generátor nem bír el akkor izzót, mivel 2 kell bele. A tiéden csak egy lámpa van elöl ugyi? Azért írtam a 35Wosat, azt biztos elbírja még. Annál nagyobbat sztem ne tegyél bele.
aha kösz szépen!
az adatokat már néztem énis, de a 35W-ot kevésnek tartom!
az mz ts 125-ösömbe halogén izzót vettem és asszem 45W talán de nemtom már pontosan! annal erősebbet nemlehet venni bele? csak hogy azé világítson is!
mer nekem most asszem 25W-os van benne! most néztem nemrég.
Simát kapsz bármilyen elektronikai boltban ahol vannak izzók is, de a halogént ezzel a foglalattal konkrétan egy helyen találtam az egész országban, ott sem volt kisker forgalom. Aztán felhívtam egy olyan boltot ahol volt ez az izzó csak enm halogénben, aztán mondtam nekik hogy nem szereznék-e be nekem. Rábólintottak, aztán vettem is egy pár darabot. Sokkal jobb mint a sima sztem.
Az enyémben se csomag, se izzókészlet nem volt. Izzókészletet mindegy milyet raksz bele, csak legyen valami, abba soha nem fog senki belekötni hogy milyen van benne.
Ba20d-s foglalatú 35/35W-osat tegyél bele előre.
hát az még a jobbik eset, az enyémben semmi nemvolt, pedig rendszámos és forgalomban volt de még elsősegélycsomag se volt benne!
izzóknak meg raktam bele 6 v-os MZ izzókat, hogy ha a rendőrbácsi megállít, legyen mit megmutatni!
de mostmár akarok bele tényleg ebbe való izzót venni!
hali.
nemtudjátok véletlenül hogy nsr f változathoz izzót előre nemlehet venni mongyuk tescoban vagy hasonló helyeken?
ja és hogy kb mennyibe fáj egy halogén izzó?
köszi
A gyűrűvel együtt a dugót érdemes cserélni, de ha a szerelő azt mondta hogy gyűrűket cserélj, akkor csak azt. A gyári alapméretes gyűrűszett kb 12-3 ezer ft. Természetesen ilyenkor illik új hengerfej- és talp tömítést rakni ha nem akarsz szenvedni a hűtővíz szivárgással.
Nem mindig akar a motor beindulni, egy szerelő szerint lehet kompresszióhiány, amit egy új gyűrű megoldhat. Mennyibe van egy ilyen? És érdemes e valamit a gyűrűvel együtt cserélni?
Honda ns125r hengert keresek
Ha van valakinek irjatok
esetleg van amivel kompatibilis az ns125r hengere?
amugy eltört a dugóm és perselyezni kéne,azért kérdem