Köszi a segítségeteket elvisszük hegesztőhöz és ha nemlesz jó,vagy nemvállalja akkor meg a CMA motorral felveszem a kapcsolatot.
Láttam hogy sokan vitatkoznak hogy mennyit eszik az nsr...
Ezt nem kamuból írom de én úgyszoktam hogy megyek vele 230km-t és utánna tankolok mindíg kb 10,5-11liter körül az sztem egész jóó Ööö városba motorozok inkább délután 100km-t minden nap :D
Közepes városról van szó
Ha érdekel valakit akkor....Láttam hogy sokan a végsebességére kíváncsiak az nsr-nek ,nemtom hogy feltűnt-e valakinek de ebbe nem gyári gumiméret van hanem előző tulaj olyan gumit rakott rá ami épp befér... Végsebességét még nemtudtam megnézni 5-dikbe volt 150 de 6-dikbe tettem és asszthiszem hogy már nembírta forgatni azt a nagy kani gumit... vagy másmiatt nemtom de esett vissza a fordulat is amúgy elég oda a 150 is XD... nem baj de gyorsulásba imádom...
pontosan 22692km van benne bontatlan motorral csak lánc meg lánckerék van rajta másik,meg 1 karbon dob+arrow rendszer talán...
Annyira nincs nyüstölve...
Csak castrol 2T Full szintetikus olajat látott
Csak úgy érdekességként írtam le az előbbieket ...
Üdv. minden Motorosnak!
hali
szükségem lenne egy ilyen fogaskerékre. Ez a vízpumpa fogaskereke. Fontos ismertetője hogy ferdék a fogai, nem egyenesek. Illetve tudja valaki hogy magát a vízpumpát hogy lehet kiszedni a dekniből? Szimeringet is szeretnék cserélni.
köszi
szerintem keress meg egy hegesztő mestert, alumínium hegesztővel pikk pakk meglehet csinálni, én a minap hegeszttettem meg egy törött hengert, és az ember két sört kért érte, szóval nem lehetetlen a hegesztés és akkor nem kell hondáéknál az újat megrendelni jó sok pénzért.
télleg nem egyezik a henger, mert az ns en mechanikus power van, az nsr en meg elektronikus, és az ns-ekben nem is nikasil bevonatos a henger, hanem sima vasperselyes. úgytudom. volt nekem is ns125r em de soha nem szedtem szét mert nem volt vele gond bár nem is volt meg sokáig össz vissz 3 hónapig.
Csáó!
CMA-motort lehet hogy ismered..
06309475135.
ha NSR hez kell nekik csomó minden van.de ismerekmég 1-2 embert ha megtalálom leirom.. Nekem ns hez kéne hengerszett de seholnincs
Ők Celldömökön vannak de postáznak cuccokat.
üdv. remélem tudtam segiteni
Óóó nagyon köszönöm a fáradozásod...
háát jólenne ha lenne mert hegesztett háát az csak hegesztett ... na és nem akarnék még1-szer burulni mert ezis sokba fog kerülni...
Csak nemtom interneten hogymegy az ien vásárlás de ha nincs más választás akkor csak boltmarad
csak hegesztés után nehogy úgy járj, hogy egy erősebb fékezéskor pedállal együtt leszakad az egész, mert annak elég csúnya vége is lehet. Ha tudsz ügyes embert aki meghegeszti akkor felvállalható lesz utána. de ha találsz valakinél épet, jobban jársz. kerestem neked vaterán, dehát nem volt éppen.
nekem sincs diplomám, egy gazd. informatikus meg egy pénzügyi ügyintéző végzettségem van, és tök jó melóm van, de én is akarok tovább menni, csak még nemtom hogy bevállaljam-e, amilyen lóvékat elkérnek egyetemen egy félévért...
kunmadárra énis meek:)) just amúgy nem is mondtam, de 100%os a gépem, minden működik, mindent megcsináltam, vmikor megmutatom mert már rég jártam felétek:D
ÁÁÁ akkor hagyjuk azért köszönöm a segítségeteket de hátha lesz más akinek van egy jobboldali ... jólenne mert augusztus 20-23 kunmadaras motoros tali jólenne oda eljutni... ez nemreklámnak szántam csak megjegyzésként ... remélem nem baj
Láttam hogy sokan vitatkoznak hogy mennyit eszik az nsr...
Ezt nem kamuból írom de én úgyszoktam hogy megyek vele 230km-t és utánna tankolok mindíg kb 10,5-11liter körül az sztem egész jóó Ööö városba motorozok inkább délután 100km-t minden nap :D
Közepes városról van szó
Ha érdekel valakit akkor....Láttam hogy sokan a végsebességére kíváncsiak az nsr-nek ,nemtom hogy feltűnt-e valakinek de ebbe nem gyári gumiméret van hanem előző tulaj olyan gumit rakott rá ami épp befér... Végsebességét még nemtudtam megnézni 5-dikbe volt 150 de 6-dikbe tettem és asszthiszem hogy már nembírta forgatni azt a nagy kani gumit... vagy másmiatt nemtom de esett vissza a fordulat is amúgy elég oda a 150 is XD... nem baj de gyorsulásba imádom...
pontosan 22692km van benne bontatlan motorral csak lánc meg lánckerék van rajta másik,meg 1 karbon dob+arrow rendszer talán...
Annyira nincs nyüstölve...
Csak castrol 2T Full szintetikus olajat látott
Csak úgy érdekességként írtam le az előbbieket ...
Üdv. minden Motorosnak!