Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak hegesztéssel és flexxel.
hogy a lábtartónak azokat a kis bütykeit a másik oldalra át lehessen tenni.
pech-ed van mert a bontott nsr-emen is az van eltörve, de van egy baloldali ami ép, ha rá tudod eszkábálni akkor 1 ezresért viheted:D
megnézem ma hogy át lehet e valahogy alakítani jobb oldalira de sztem nem sok esély van rá......
Sziasztok.. most regisztem ,de már rég néztem máskor is a fórumot és látom itt segítőkész emberek vannak
nekem is van 1 nsr-em 2003-as 22000km és háát nemrég volt jogsim (1,5 hónap)de már mentem vele 3500km-t. és háát sikerült vele borulni a motor 20 métert csúszott a jobb oldalán, index az repült, lábtartókonzol eltört rendesen mert azon csúszott a motor , festék háát kitudják javítani,de jövőre majd ha lesz píz akkor teljes festést neki .
boltba kérdeztük lábtartókonzolt azt mondták van csak aranyáron, meg esetleg bontóból tudnak szerezni azt nemtom mennyiért,meg nagyon nem tetszett a pali mert igért fűt fát....és hát gondoltam megkérdem van-e valakinek jobboldali lábtartókonzol nsr-re. bocsi a hosszú írásért,de így érthető asszem,hogy miért kell lábtartó

itt 1 kép a mociról így nézett ki :S
a hátsó fékmunkahengert ami védi műanyag az fordítva van feltéve ... sietni kellett ...
nekem a 600RR jobban tetszik még mindig, de ezt el bírnám viselni, csak elég öreg szegény:
FZR-R1
Annyi azért nem kell hozzá . Nagyobb motorom van már így is, de még nem az igazi.
de van motor, 2 is, de egyik hez sem kéne "A"-s jogsi, szóval olyan nincs amihez használhatnám is . NSR-t sajnos még nem vitték el, mindenki cserélni akar mindenfélére(csak pénzre nem).
Melózok persze, csak a hónapok kicsit lassan pörögnek. Sztem ha idén elviszik az nsr-t, nem lesz helyette másik csak majd tavasszal, nem akarom elkapkodni. Leginkább olyat szeretnék amin egy csavart nem kell elfordítani, olyat soha többet nem veszek. Csak full polír zsír állapotban lévőt.
tanulni mész valahova tovább?
banda8er majosházán a bontóban van ns henger és szerintem be lehet alkudni olcsóba, tutira tudom mert amikor énis hengert kerestem oda mentem el előszőr de ot csak ns henger volt az meg ugye nekem námjóó.......
nincs
csáó!hengerszett van?:D
üdv
Csáó!
Vettem 1 honda ns-t aminek szar volt a hengere(gyűrűtörés) majd vettem 1 160 as malossit amit repedt dugóval és szar hengerfallal küldtek el. Most állok mint a bráner és kéne nekem 1 NSR hengerszett vagy honda NS hengerszett (125) lehet használt de NE HASZNÁLHATATLAN...!
Légyszi segitsetek. vagy ha valaki tud magyar MAlossi forgalmazót akkor azis jó mert akkor veszek 1 dugót és tádá...
Na üdv mindenkinek.
Széles utat--------!
Lehet:D
nem ültem még rr-en tehát elhittem neki .
de ha kamu akkor ezt is elhiszem, és a csapágyboltosnak nem hiszem el...
Am is a múltkor szar szimeringet adott, tehát
:D
hát mondom kicsit megkapart meg nyigott a gumi mint az állat és ugy kilőtt hogy beszarás de nekem ezekből a motorokből hiányzik az alsó fordulatszámtartományból a nyomaték a mi a 620kTm-embe megvan de viszont utánnna besza-behu hogy mennek csak furcsa hogy a ktm picigáz , 2ben gázrakerék, ez meg koppgáz, kicsi semmi aztán hejehuja elszabadulnak az indulatok
Kapkodta felfele az elejet?
én egyszer küdtem egy koppgázt 1esben ennek igaz csak F2es ( gumi csikorgott meg kilőtt mint a szar ! )és csak 500ezerbe került de kibaszott szép motor szerintem szóval nemkell mind 1.5 milióóó na meg bocsi hogy beugattam

én egy ilyennel is beérném, ez unokatesómé
igen szerintem is addig gondolkozni nem érdemes, hogy mit akarsz venni amíg nincs mondjuk egy 1,5 millió forintod(vagy mennyibe kerül egy 600 ccm gyorsasági) Viszont azért olvasgatni érdemes előtte, hogy hasonló kategóriában melyik lenne a legjobb vétel. én pl már rájöttem hogy nem is nsr t akarok, csakmostmár mindegy. :D
Jólenne összejönne neked is a nagyobb motor, mostmár azért egy ideje epekedsz érte. Ja tényleg. most jutott eszembe. elvileg még mi is megyünk valamikor motorozni :D
Ez jonagy faszsag! RR pont ugy lett megcsinalva, hogy ne emelgesse az elejet... 2 esbe tolsz neki egy nyelet gyorsul mint a vadallat de nem emel az semmit... 1 et meg nemmertem megnezni mit csinal ha lenyelezed, ott tuti emelne, vagy ha belekuplungolsz..

Jo nagyot kamuzott a csavokam...
fúú az rr-ek szép gépek nagyon, meg tudnak is rendesen, a múltkor a csapágyboltossal beszélgettem akinek az ismerősének egy rr-je van. azt mondta olyan bika van benne hogy 200-nál is egykerékre simán ki bír állni...:D De én nagyon drágállom az rr-t, eddig használtan még nem láttam 1 milla alatt:S:S:S Én 17 éves vagyok, nincs munkám csak nyári, és nem telik rr-re sajna
szasztok kamények

NSR gyújtások és egyéb blokktáji lim lomok még mindig eladóak
Aztakuuurva mi megy a topicban.... Mernincs motor vazz? Melozol dol a le... Amugy milyen szinben akarod? NSRt eltudtad adni?
Most nekemis para van kicsit, kene RR be olajcsere mer porog bele a km ezerrel csak out of money.. Kene vmi fasza melo..
A 21679 számú hsz természetesen csak vicceskedés...
mondtam hogy állandóan változik a véleményem
Nem tudok dönteni. A végleges úgyis akkor lesz ha megtelik a malacpersely.
Akkor nézd meg légyszi ezen a képen a napi számlálót. kb3/4-ig van még a tank és ennyit elmentem vele...
megaztán egy fórumon az szól hozzá és azt amit akar. ha túlságosan nem ideillő úgyis törli a mod. vagy nem.
de azért az adatlapodon célként még mindig a kawasaki zxr 600 van feltüntetve :D
ő sem veled beszélget ha megnézed az előzményt. és nem is konkrétan rád utalt hanem általánosított.