nekem "A" van már vagy 2 éve, csak motor nincs hozzá
jelenleg a 2003-as 600RR tetszik a legjobban, de még lehet változik a véleményem(ami elég valószínű)
Én ezután egy kawasaki zx6r-et szeretnék a 99-es kiadást, nekem nagyon tetszik, és szerintem elég jó az áruk is. Csak sajna még kell rá várnom 1.5 évet, amíg meg lesz a-rá a jogsim, mert most csak a1 van
ahogy egyre öregebbek lesznek ezek az nsr-ek és egyre fiatalabbak a gazdáik úgy mennek egyre gyorsabban és úgy lesz egyre kisebb a fogyasztásuk lassan ott tartunk hogy 2 kiló a vége és termel 1,5 liter benzint
köszi szépen!
fú. áttételezést nemtom! megkéne számolnom a fogakat rajta?
az jókis gép nekemis bejön, csak hát az ára az nem!
amugy nem akarlak rábeszélni, de azért nézd meg neten a yamaha fzr 600-ast szinte fillérekért dobálják!
én szerintem bisztos hogy én olyat fogok venni!
mondok hozzá adatokat! 600-as blokk soros 4 hengeres hengerenként 4 szelep, teljesítmény 91-2 lóerő, sportkipuffal 100-is, végsebessége 250km/h fogyasztása kb 6 liter vegyesben, 6-illetve 7 sebességes váltó! száraz tömeg kb 200 kg!
naggyából ennyi
Ezt most én is csak onnan tudtam, hogy ma hazafele bekerültem egy kőszállító kamion mögé, aztán a menetszél hordta rám a köveket, így kénytelen voltam megelőzni. Aztán ha mondom ha már ott vagyok megnézem 8000-nél mit produkál, hátha a hiba az én készülékemben van.
aha! 600 rr az príma gép!
én majd yamaha fzr 600-at szeretnék egyszer.
nekem 4 liter volt városban úgy hogy kb 10 szer húztam nemki olyan 110-120-ig!
ja hát tudom hogy 2t-nek húzni kell meg pörgetni, csak akkor már kicsit többis a fogyasztás!
hát én mostmár nemtom! má megzavarodtam!
majd valamikor megint kipróbálom majd ha nemlessz ilyen meleg, meg kedvem is lessz hozzá asztán akkor mondok adatot, mer mostmár tényleg nemtok semmit!
Én annyival nem hajszolom az nsr-em, max 90-100-110 , ha sikerül eladni 600RR lesz helyette, majd azzal megyek annyit amennyi kifér a csövön. Egyébként meg a 2T-nek van egy olyan tulajdonsága hogy pörgetni kell hogy menjen
Fogyasztást én is mértem párszor, 4L-el úgy ment el, ha elég óvatosan mászkáltam, meg kevés város. Az árral kapcsolatban meg sztem nézz meg pár hirdető oldalt, van aki 700-at kér az nsr-ért, cbr-t meg lehet kapni 300ért is.
ez mind egy dolog, de én nem azért vettem nsr-t hogy 130 legyen a vége!
meg az egy dolog hogy a blokkja elnyűhetetlen, de az nsr-t meg nemkell annyira pörgetni ahoz hogy sokkal jobban mennyen, és már rögtön bírja azis jó sokáig!
ja igen az egyetlen jó tulajdonsága hogy alig fogyasz! de az nsr-el elmek 4 literrel! mongyuk és akkor az csak 2 literrel több és megyek is!
az ár meg háááát! elég drága nsr-lehet ha 4-500 ezerbe kerül!
naggyából ennyi! szerintem. de ez csak az én véleményem, amivel sokan egyetértenek!
hát de most eszt annyira nem vágom! most feltettem 2 három oldallal ezelőtt egy kérdést "hogy kb mennyit mehet az nsr-em" erre kapok olyan oltásokat hogy így meg úgy hogy eszt nem hiszem el!
és mint már mondtam hogy nem emlékszem pontosan hogy mennyi volt a fordulat akkor,de attól függetlenül mindenki hülyének néz azért mert nemtudtam tizedes pontosságú fordulatszámot mondani!
többet bisztos hogy nemkérdek tőletek semmi!
Van haveromnak bontott NSR 125F alkatrészei.
Blokkon kívül minden alktrész megvan neki.
Amit áron alul sűrgősen elpasszolnánk.
Érdeklődni lehet nálam is de inkább az alábbi telszámon vagy e-amil címen.
Tel: 06-30-395-1642
E-mail: underground7@freemail.hu
hú basszus mire ez össze fog állni neked. az is lesz egy kis pénz+idő.
Meg hogy neked akkor az idomról van letörve a fül? mert ha ja és arról is kéne kép arról is tudok csinálni, de arról neten is találsz.
jelenleg a 2003-as 600RR tetszik a legjobban, de még lehet változik a véleményem(ami elég valószínű)
veled beszélgetek?!
fú. áttételezést nemtom! megkéne számolnom a fogakat rajta?
az jókis gép nekemis bejön, csak hát az ára az nem!
amugy nem akarlak rábeszélni, de azért nézd meg neten a yamaha fzr 600-ast szinte fillérekért dobálják!
én szerintem bisztos hogy én olyat fogok venni!
mondok hozzá adatokat! 600-as blokk soros 4 hengeres hengerenként 4 szelep, teljesítmény 91-2 lóerő, sportkipuffal 100-is, végsebessége 250km/h fogyasztása kb 6 liter vegyesben, 6-illetve 7 sebességes váltó! száraz tömeg kb 200 kg!
naggyából ennyi
én majd yamaha fzr 600-at szeretnék egyszer.
nekem 4 liter volt városban úgy hogy kb 10 szer húztam nemki olyan 110-120-ig!
ja hát tudom hogy 2t-nek húzni kell meg pörgetni, csak akkor már kicsit többis a fogyasztás!
majd valamikor megint kipróbálom majd ha nemlessz ilyen meleg, meg kedvem is lessz hozzá asztán akkor mondok adatot, mer mostmár tényleg nemtok semmit!
Fogyasztást én is mértem párszor, 4L-el úgy ment el, ha elég óvatosan mászkáltam, meg kevés város. Az árral kapcsolatban meg sztem nézz meg pár hirdető oldalt, van aki 700-at kér az nsr-ért, cbr-t meg lehet kapni 300ért is.
meg az egy dolog hogy a blokkja elnyűhetetlen, de az nsr-t meg nemkell annyira pörgetni ahoz hogy sokkal jobban mennyen, és már rögtön bírja azis jó sokáig!
ja igen az egyetlen jó tulajdonsága hogy alig fogyasz! de az nsr-el elmek 4 literrel! mongyuk és akkor az csak 2 literrel több és megyek is!
az ár meg háááát! elég drága nsr-lehet ha 4-500 ezerbe kerül!
naggyából ennyi! szerintem. de ez csak az én véleményem, amivel sokan egyetértenek!
és mint már mondtam hogy nem emlékszem pontosan hogy mennyi volt a fordulat akkor,de attól függetlenül mindenki hülyének néz azért mert nemtudtam tizedes pontosságú fordulatszámot mondani!
többet bisztos hogy nemkérdek tőletek semmi!
2.egy 125össel minek többet menni 130-nál(főleg egy 4T-vel)
3.elmegy 2 literrel
4.ugyanannyiba kerül mint az nsr
1. mennyibe kerül!
2. kemény15 lóerő a teljesítménye
3. 130-nál végevan folytás nélkül
4. hogyan néz már ki!
na hát naggyából ennyi!
Van haveromnak bontott NSR 125F alkatrészei.
Blokkon kívül minden alktrész megvan neki.
Amit áron alul sűrgősen elpasszolnánk.
Érdeklődni lehet nálam is de inkább az alábbi telszámon vagy e-amil címen.
Tel: 06-30-395-1642
E-mail: underground7@freemail.hu
Meg hogy neked akkor az idomról van letörve a fül? mert ha ja és arról is kéne kép arról is tudok csinálni, de arról neten is találsz.