Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

délután megyek veszek szimeringet. Hozzak neked is? Porvédő kell?
1. senki nem mondta hogy hülye vagy
2. felül nincs rajta szelep, csak egy csavaros zárókupak
3. kérem a képet
most akkor megint én vagyok hülye? tegnap szedtük szét haverommal b_ricsi-vel az nsr elsőtelóját, és felül egy szelep van rajta, alul meg egy imbusz csavar amit ki tekertünk és azon ki folyt az olaj, de ha ennyire hihetetlen akkor le is fotózom........ ugyan olyan showa teló mint ami mind1ikben van.
a másik meg hogy alul hol öntöd be?
nemtom, hogy milyen motorról beszélsz mostmár, mert nsr-nél marhára nincs szelep felül...
na most én ezt nem vágom most akkor alul vagy felül kell betölteni az olajat? és ha felül akkor ott hogyan kell, ott egy szelep van, abba hogy a f.szomba töltsek olajat?:D:D
vagyis fölé... a kupak meg közdarad közé
én repsolt raktam bele 10w20-ast, viszont a rugót kicsit gyengének éreztem az akkori 76 kilómhoz, lehet hozzá venni progresszív rugót sokkal feszesebben fogja majd az elejét, én az olcsó barkács megoldást választottam és raktam a rugó alá 20 milliméteres pogácsákat hogy kicsit megfeszítsem, kanyarokban meg 100 felett sokkal jobban éreztem az utat, mondjuk a jó magyar útviszonyokhoz ahol minden kátyú közt van némi aszfalt nem mindig volt jó de ha nem jön még mindig ki lehet szedni
ott-ott
remélem a héten elhozhatom a szervízből.
én vagyok sokszor de te holvagy?
hop hopp..
én nem bátorítani akartam hogy 125/50-t nyomassa, csak leírtam a tapasztalatom. Tegyük hozzá a vége felé már én is paráztam a rendőröktől de végülis megúsztam. Most meg már minden papírja rendbe van a kawának
na peace !
vagy akár így is lehet
10W-s és 2,5 deci/szár
ha már bent vannak a telók a helyén, nem rakod vissza a helyére a biztosítógyűrűket, hanem kicsit túl tolod felül a telókat, kitekered a tetején a kupakot és beleöntöd. ha megvan mindkettő, visszanyomod a helyére, berakod a biztosítógyűrűt, és kész. utána párszor nyomd le hogy az olaj lepumpálódjon a helyére.
aham, és ha sima utcai használatra kell akkor mégis milyen olaj menjen bele? (5, 10, 15 W) Milyen sűrű van benne gyárilag?
a minősége csak tőled függ milyen csillapítású telot akarsz, 2,6 deci száranként ha teljesen üres és ki van pucolva, a rugó berakása előtt érdemes feltölteni amikor már a két szár össze van rakva a szelep be van csavarva alul és a szimering meg zéger is a helyén, beleöntöd szép lassan úgy hogy össze vannak tolva a szárak és megpumpálod vagyis ki be húzogatod párszor a szárat, aztán mehet össze a maradék....
hali
első telókba mennyi és milyen olaj kell? Melyik szerelési fázisban kell beleönteni?
A relén nem lehet állítani, de ha kisebb izzót teszel bele gyorsabban fog villogni ha jól tudom.
Hali megtudja valaki mondani a régebbi körlámpás nsr en lehet gyorsítani az index lámpa villogását, vagyis a relén lehet állítani?
hondansr125 szerintem jól néz ki úgy az idomod és képről nézve eléggé rendben van tartva a motorod, a 125/50 vitához még annyit hozzátennék hogy aki legtöbbet tud mesélni ebben a témában az én vagyok, ugyanis budapesten élek és minden nap használom a motort nagyobb távokra is pl-velence vagy balaton, majdnem minden 2. nap kétszemélyezek, és az a tapasztalat hogy legyen jogsid, bukód, és biztosításod, a motor legyen rendben világítás meg fékileg, és ne szálguldozz és nem lesz baj, ja és nekem nem egy haverom kaarambolozott nsr el, meg mindenféle 125össel, és ha nem te vagy a hibás és ezek amiket fel soroltam rendbe vannak akkor le szarják hogy mekkora, az utóbbi balesetből idézem a helyszínelőt: ''óóó csak 160ig van órázva akkor ez 50es''. körülbelül ennyi. ADAMS ha kérdésed van irj nyugodtan, tudok mesélni dolgokat, ja meg hogy ha szopatnak mivel tudod ki magyarázni!
Nem értem hogy neked most milyen okod van rá h fikázd a mocit,te SZERENCSÉTLEN! Azt meg egy szóval sem mondtam hogy ez gyári.Az előző tulajnak így tetszett és megcsinálta ilyenre.ennyi az egész...
ha nem ő okozza, csak elszenvedi, akkor is nagyon megfingatják.
aztán okozol egy balesetet, és megbasznak tejszínen.
msn-re feljössz valamikor?
Hali
Nekem majdnem 3 évig volt így NSR-em és egyszer sem állított meg rendőr vele, sőt volt olyan h igazoltattak előttem mindenkit nekem meg intett a zsaru h mennyek tovább
Normálisan kell vele közlekedni városba nem 12ezerig forgatni aztán akkor nem tűnik fel (annyira )
szerintem nincsen baj vele elég szépen meg van csinálva az oldalidom. (az más kérdés hogy túlzottan nekem így nem tetszik, de szépen eldolgozták a vágást)