Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na sztem takarodjunk msn-re mert megvernek
nyílt napra mennénk , apám az SV-vel én meg ugye kawával koptatni kell kicsit gumiszélét már , meg ugye arra is jó h jobban megismerd a motorod
az
saját vassal mész ott vagy megint szétesikszerrel?
mi lesz amúgy?nyíltnap?
2személyes a kawa...?
amúgy elvileg 31-én felmegyünk faterral a H-ringre 2 napra az nagyon állat lesz ha télleg megyünk
hát most úgy néz ki h ezek közül mindegyik jó mert most még nincs le beszélve senkivel semmi. de ha felhívsz akkor úgyis megtom mondani h jóe vagy nem
csak gondoltam akkor mennyünk ma mert ma aztán télleg semmi dolgom ,de sajna ugye neked nem jó
Vasvártól mondjuk Veszprémig, Várpalotáig...
amint megvan hivlak.a héten mikor jo neked?csüt-péntek és az emlitett szombat délelőtt?
hát jah ez a szervíz... nekem is mindig "jövőhéten már biztos meglesz" duma volt a kawával áprilistól egészen júniusig
de mind1 a lényeg h most jobb mint új korában és egy forintomba se került (kopp kopp kopp)
nem.a fékről kérdezd stephan-t.túl jóhoz vagyok hozzászokva,megnéztem 10 emberét hát nem tudom volt e közülök bármelyik is olyan jó mint az enyém(mondjuk az övét menet közben nem próbáltam,de később fogott mint az enyém kicsit)
vizpumpa-tömszelence,hűtősapka csere.
(múlt hét szerdán mondta h 1 héten belül megérkezik,ma szerda van...)
ja szervizben van a motorod? mi a baja ? vagy még mindig a fék szarakszik ?
mivelmivelmivel?
nem hív a szerelő
remélem holnapra kész lesz(ha mond valamit damjanich utcában van a yamahánál)
ma is elmehetünk egyet motorozni ha gondolod
arról beszélj mikor megyünk vhova.nem láttam még a szarodat
(szombat délelőtt péren van dolgom,ahhoz mit szólsz?)
velem veszélyes a 120°-os kanyar?
szerintem 140 sehogysem félelmetes.majd rakok fel fotot hogy milyen úton át lehet menni annyival esőben(persze ismerőstől tudom... )
na jó most vettem elő egyik nap a szimot azzal a 120fokos kanyar 30cal is életveszélyes
a mostani 8ason vagy a felujitás előttin?
(legalábbis a fehérvár-vp közötti részre gondolok,meg még talán ajkáig jó,múltkor mentem rajta de már nem emléxem pontosan)
Sokat jártam az nsr-el a 8-ason (aki nem ismeri az útszakaszt annak hiába mondom) ha egy-két apróbb módosítás eszközölve van rajt fasza gumikkal a 140 nem tűnik olyan félelmetesnek mondjuk az sv-vel annyi az átlag utazóm de a súly is sokat közrejátszik szó szerint lenyomja az útra
az egyértelmű
ez az! olyan itt ne szóljon be aki arrow rendszerrel száguldozik
na jó viccet félretéve ha gondolod jöhetsz át ma fél 5 re, rakjuk össze a telóket meg az első féket...
nem veszekszünk csak megbeszéljük. Szerintem nem baj ha valaki tud normálisan is vezetni nem csak úgy mint egy hülye.
amikor megvettem cseréltem olajat, jó is volt a fékem, csak mióta visszajött a szervizből ereszt a dugattyúknál. Majd vagy tömítést cserélek, vagy megveszem Petitől ha azt nem mondja vissza mint a hengert :D
most azon veszekedtek ki vezet lassabban/biztonságosabban?
na hát akkor tulajdonképpen egy véleményen vagyunk. Utassal én se szoktam száguldozni. Amúgy meg ha mész messzebre országúton, gondolom te se fogsz 80-al menni
A gyári gumi fékcsövet meg 'elvileg' 4-6 évente kellene cserélni, mert kitágul, és nem tud akkora erőt átvinni. Vagy érdemes fém fékcsövet feltenni. Ja fékolajat 2 évente kell(ene) cserélni.