hát most úgy néz ki h ezek közül mindegyik jó mert most még nincs le beszélve senkivel semmi. de ha felhívsz akkor úgyis megtom mondani h jóe vagy nem
csak gondoltam akkor mennyünk ma mert ma aztán télleg semmi dolgom ,de sajna ugye neked nem jó
hát jah ez a szervíz... nekem is mindig "jövőhéten már biztos meglesz" duma volt a kawával áprilistól egészen júniusig
de mind1 a lényeg h most jobb mint új korában és egy forintomba se került (kopp kopp kopp)
nem.a fékről kérdezd stephan-t.túl jóhoz vagyok hozzászokva,megnéztem 10 emberét hát nem tudom volt e közülök bármelyik is olyan jó mint az enyém(mondjuk az övét menet közben nem próbáltam,de később fogott mint az enyém kicsit)
vizpumpa-tömszelence,hűtősapka csere.
(múlt hét szerdán mondta h 1 héten belül megérkezik,ma szerda van...)
szerintem 140 sehogysem félelmetes.majd rakok fel fotot hogy milyen úton át lehet menni annyival esőben(persze ismerőstől tudom... )
na jó most vettem elő egyik nap a szimot azzal a 120fokos kanyar 30cal is életveszélyes
a mostani 8ason vagy a felujitás előttin?
(legalábbis a fehérvár-vp közötti részre gondolok,meg még talán ajkáig jó,múltkor mentem rajta de már nem emléxem pontosan)
Sokat jártam az nsr-el a 8-ason (aki nem ismeri az útszakaszt annak hiába mondom) ha egy-két apróbb módosítás eszközölve van rajt fasza gumikkal a 140 nem tűnik olyan félelmetesnek mondjuk az sv-vel annyi az átlag utazóm de a súly is sokat közrejátszik szó szerint lenyomja az útra
ez az! olyan itt ne szóljon be aki arrow rendszerrel száguldozik
na jó viccet félretéve ha gondolod jöhetsz át ma fél 5 re, rakjuk össze a telóket meg az első féket...
amikor megvettem cseréltem olajat, jó is volt a fékem, csak mióta visszajött a szervizből ereszt a dugattyúknál. Majd vagy tömítést cserélek, vagy megveszem Petitől ha azt nem mondja vissza mint a hengert :D
na hát akkor tulajdonképpen egy véleményen vagyunk. Utassal én se szoktam száguldozni. Amúgy meg ha mész messzebre országúton, gondolom te se fogsz 80-al menni
A gyári gumi fékcsövet meg 'elvileg' 4-6 évente kellene cserélni, mert kitágul, és nem tud akkora erőt átvinni. Vagy érdemes fém fékcsövet feltenni. Ja fékolajat 2 évente kell(ene) cserélni.
mi lesz amúgy?nyíltnap?
csak gondoltam akkor mennyünk ma mert ma aztán télleg semmi dolgom ,de sajna ugye neked nem jó
de mind1 a lényeg h most jobb mint új korában és egy forintomba se került (kopp kopp kopp)
vizpumpa-tömszelence,hűtősapka csere.
(múlt hét szerdán mondta h 1 héten belül megérkezik,ma szerda van...)
nem hív a szerelő
remélem holnapra kész lesz(ha mond valamit damjanich utcában van a yamahánál)
(szombat délelőtt péren van dolgom,ahhoz mit szólsz?)
na jó most vettem elő egyik nap a szimot azzal a 120fokos kanyar 30cal is életveszélyes
(legalábbis a fehérvár-vp közötti részre gondolok,meg még talán ajkáig jó,múltkor mentem rajta de már nem emléxem pontosan)
na jó viccet félretéve ha gondolod jöhetsz át ma fél 5 re, rakjuk össze a telóket meg az első féket...
A gyári gumi fékcsövet meg 'elvileg' 4-6 évente kellene cserélni, mert kitágul, és nem tud akkora erőt átvinni. Vagy érdemes fém fékcsövet feltenni. Ja fékolajat 2 évente kell(ene) cserélni.