Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szal nem sufni tuning tehát akkor gyári? nah azt kétlem
Hellosztok, Lenne egy naon fontos kérdésem :D Léci mindenki őszintén válaszoljon, venni szeretnék egy Macska lámpás NSR-t..... 50 ES papirokkal.... de nagyonnagynak tünik az Idomzata, és az lenne a kérdésem, akiknek van..... Niincs bajotok a rendőrökkel ? mármint nem baszakodnak avval h jajj ez 125 ös jajj ez nem 50 es bla bla..... Léci Irjátok le a véleményeteket. Előre is köszi, inkább azoknak a válaszát várnám akik városba laknak és sürven igazoltatják őket.. Szóval 125/50 röl lenne szó .
hello
A motor motorikusan nagyon jó állapotban van.A gumik állapotáról annyit kell tudni hogy az első az jó a hátsó gumi az csereérett.A lánc és lánckerekek jó állapotban vannak nagyon.Kipufogó van a mocin rendes gyári kipufogó rendszer.Én úgy vettem a mocit h néhány helyen át lett alakítva az idom mert az előző tulajnak úgy tetszett.NEM SUFNI TUNING azt hozzáteszem.Minden működő képes a motoron.Én 1 éve vettem a motor és sajnos anyagi okok miatt válok meg tőle,ezért is hirtettem meg viszonylag az ára alatt.Tudok adni a motorhoz plusz alkatrészeket és 1 liter olajat is.a plusz alkatrészek(fejidom jobb ill bal oldali ,km spirál,tükör,indexek)
nem erre céloztam, csak az oldalidom kicsit át van alakítva, azért kérdeztem
made in sufnikókány
ez miféle spéci idomszett?
Hello Honda! Lehet hogy érdekel a motor! Légyszíves mesélj nekem a gumikról, a láncról és lánckerékről, a motor állapotáról, az idomokról! Ja és a képen úgy láttam hogy nincs rajta a kipufogó és a tükrök! Ez a motor törött volt? Légyszíves írj egy pár szót róla és ha tudsz akkor csatolj hozzá egy-két képet! Mindent előre is köszönök!
Szia! Nekem pl eladó a motorom. Ha valami érdekel, akkor e-mailben nyugodtan kérdezhetsz (profilomnál), az a biztos, de ide is fel szoktam nézni.
Üdv. Kristóf
Hello én ajánlani tudom a motoromat.az adatlapomnál megtalálod a hirdetést.Nézd meg ott leírtam mindent a motorról.Jah és igen jó áron eladó.
Hello! Kösz hogy írtál! Olyan 200-at szánok rá kb. Vagy egy kicsit alatta.
Én csak ajánlani tudom az nsr-t, ha vigyáz ráé a tulaj, nem nagyon van vele baj. Mennyi pénzt szánsz a vásárlásra?
Sziasztok hondások! Most készülök eladni a derbimet és másik motrot vásárolni! Két motor között civódok, az nsr és a mito! Igazából az nsr felé húzok! Legyetek szívesek rábeszélni és mondjatok egy pár dolgot a motorról! Ja és ha van valakinek eladó az szóljon! Mindent előre is köszönök!
Olyan nsr125-öt nem adtak ki amiben nem volt, szóval biztos lehetsz benne hogy van benne.
Hello!
Honnan lehet tudni hogy van e power szelep egy nsr125-ben?
de én így marha jól jártam a motorral (már ami maradt belőle)
kicsi pénzért hozájutottam
idióta aki ilyet csinál.
Szerintem felesleges próbálkozás. Nagyon kell érteni az alumínium hegesztéshez hogy ezt valaki ki tudja vitelezni. Meg amúgy is, a 250-es nsr-t nem vázzal együtt adták ki? Vagy miért kellene beleépíteni? Kár tönkretenni egy vázat ilyen hülyeségért.
Itt van pár kép egy sikertelen próbálkozásról:
óhát ez van :D Attól ugye a hétfői dolog még áll? Vagy hétfőn mész és halasztani kell?
nem mentem a vihar miatt.
és ezt miért az én HSZ emre válaszolva írtad? És egyébként is mit keresel netközelben :D
Amúgy hamár itt tartunk láttam egy nagyon szép próbálkozást motor átalakításra, csak a lelkemre kötötte a tulaj, hogy ne töltsem fel sehova a motorja képét, amíg nincs kész.
Otta megoldás:
"motra"
valaki kb 1 évvel ezelőtt, vagy még többel próbálkozott hasonlóval, nagyon csúnya vége lett. (macskalámpás vázba próbálták belezsúfolni. Szerintem elég nagy szakértelem kell ilyen kaliberű módosításhoz. Gyakorlatilag újra kell tervezni a vázat.
Szóval szerintem nem lehet.
Szerintetek belemenne egy NSR 125 R -be egy 250es NSR motra?Meglehet valahogy oldani?
hello

Ha valakinek kell valami nsr-hez az irjon! egy egész nsr elado csak henger meg dugom nicns! A többi alkatrész megvan! irjatok mi kell !

Msn:piiiterke@hotmail.com
Email:soos214@freemail.h
u
Mert olyan helyre vitted a motorod. A közlekedési felügyeletnél 4320 mindenhol.