Hellosztok, Lenne egy naon fontos kérdésem :D Léci mindenki őszintén válaszoljon, venni szeretnék egy Macska lámpás NSR-t..... 50 ES papirokkal.... de nagyonnagynak tünik az Idomzata, és az lenne a kérdésem, akiknek van..... Niincs bajotok a rendőrökkel ? mármint nem baszakodnak avval h jajj ez 125 ös jajj ez nem 50 es bla bla..... Léci Irjátok le a véleményeteket. Előre is köszi, inkább azoknak a válaszát várnám akik városba laknak és sürven igazoltatják őket.. Szóval 125/50 röl lenne szó .
hello
A motor motorikusan nagyon jó állapotban van.A gumik állapotáról annyit kell tudni hogy az első az jó a hátsó gumi az csereérett.A lánc és lánckerekek jó állapotban vannak nagyon.Kipufogó van a mocin rendes gyári kipufogó rendszer.Én úgy vettem a mocit h néhány helyen át lett alakítva az idom mert az előző tulajnak úgy tetszett.NEM SUFNI TUNING azt hozzáteszem.Minden működő képes a motoron.Én 1 éve vettem a motor és sajnos anyagi okok miatt válok meg tőle,ezért is hirtettem meg viszonylag az ára alatt.Tudok adni a motorhoz plusz alkatrészeket és 1 liter olajat is.a plusz alkatrészek(fejidom jobb ill bal oldali ,km spirál,tükör,indexek)
Hello Honda! Lehet hogy érdekel a motor! Légyszíves mesélj nekem a gumikról, a láncról és lánckerékről, a motor állapotáról, az idomokról! Ja és a képen úgy láttam hogy nincs rajta a kipufogó és a tükrök! Ez a motor törött volt? Légyszíves írj egy pár szót róla és ha tudsz akkor csatolj hozzá egy-két képet! Mindent előre is köszönök!
Szia! Nekem pl eladó a motorom. Ha valami érdekel, akkor e-mailben nyugodtan kérdezhetsz (profilomnál), az a biztos, de ide is fel szoktam nézni.
Üdv. Kristóf
Sziasztok hondások! Most készülök eladni a derbimet és másik motrot vásárolni! Két motor között civódok, az nsr és a mito! Igazából az nsr felé húzok! Legyetek szívesek rábeszélni és mondjatok egy pár dolgot a motorról! Ja és ha van valakinek eladó az szóljon! Mindent előre is köszönök!
Szerintem felesleges próbálkozás. Nagyon kell érteni az alumínium hegesztéshez hogy ezt valaki ki tudja vitelezni. Meg amúgy is, a 250-es nsr-t nem vázzal együtt adták ki? Vagy miért kellene beleépíteni? Kár tönkretenni egy vázat ilyen hülyeségért.
Itt van pár kép egy sikertelen próbálkozásról:
és ezt miért az én HSZ emre válaszolva írtad? És egyébként is mit keresel netközelben :D
Amúgy hamár itt tartunk láttam egy nagyon szép próbálkozást motor átalakításra, csak a lelkemre kötötte a tulaj, hogy ne töltsem fel sehova a motorja képét, amíg nincs kész.
valaki kb 1 évvel ezelőtt, vagy még többel próbálkozott hasonlóval, nagyon csúnya vége lett. (macskalámpás vázba próbálták belezsúfolni. Szerintem elég nagy szakértelem kell ilyen kaliberű módosításhoz. Gyakorlatilag újra kell tervezni a vázat.
Szóval szerintem nem lehet.
A motor motorikusan nagyon jó állapotban van.A gumik állapotáról annyit kell tudni hogy az első az jó a hátsó gumi az csereérett.A lánc és lánckerekek jó állapotban vannak nagyon.Kipufogó van a mocin rendes gyári kipufogó rendszer.Én úgy vettem a mocit h néhány helyen át lett alakítva az idom mert az előző tulajnak úgy tetszett.NEM SUFNI TUNING azt hozzáteszem.Minden működő képes a motoron.Én 1 éve vettem a motor és sajnos anyagi okok miatt válok meg tőle,ezért is hirtettem meg viszonylag az ára alatt.Tudok adni a motorhoz plusz alkatrészeket és 1 liter olajat is.a plusz alkatrészek(fejidom jobb ill bal oldali ,km spirál,tükör,indexek)
Üdv. Kristóf
Honnan lehet tudni hogy van e power szelep egy nsr125-ben?
kicsi pénzért hozájutottam
Itt van pár kép egy sikertelen próbálkozásról:
Amúgy hamár itt tartunk láttam egy nagyon szép próbálkozást motor átalakításra, csak a lelkemre kötötte a tulaj, hogy ne töltsem fel sehova a motorja képét, amíg nincs kész.
"motra"
Szóval szerintem nem lehet.
Ha valakinek kell valami nsr-hez az irjon! egy egész nsr elado csak henger meg dugom nicns! A többi alkatrész megvan! irjatok mi kell !
Msn:piiiterke@hotmail.com
Email:soos214@freemail.h
u