Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok csak egy kérdés:
Láncot mit érdemes venni 2001-es nsr-hez. Sima, "O", "X" ?
Mindent fajtát emlegetik de bazi nagyok az árkülömbségek......
Amivel vettem az már nem beállítható (hol megfeszül, hol meg lóg ).
ricsárdka nekem van km spirálom!
ismétlés a tudás....
A gyári gyűrűszett 12e körül van.
Viszont ha veszel egy WISECO dugószettet, ami kb 20-22e FT, kapsz hozzá mindent, azt csak belerakod és kész.
ha jól tudom adják a szettbe a dugót+gyűrűket+csapszeget+felső görgőkosarat+biztosítógyűrűket
A gyári gyűrűszett 12e körül van.
Viszont ha veszel egy WISECO dugószettet, ami kb 20-22e FT, kapsz hozzá mindent, azt csak belerakod és kész.
ha jól tudom adják a szettbe a dugót+gyűrűket+csapszeget+felső görgőkosarat+biztosítógyűrűket
Kösz a tippeket. A dugot csak azért akarom benne hagyni ,mert annak semmi baja és idáig tökéletesen müködött, csak most összeszerelés közben az alsó gyürü eltört. és egy györü szett olyan 3000 körül lehet . A probléma viszont az hogy nem lehet beazonositani a dugot igy viszont nem kapok rá gyürüt.... Legalább is a szerelöm szerint ezért gondoltam hátha találkozott már valaki ilyesmivel hogy milyen más dugo mehet bele...mert akkor már szükülne a kör....mert nem hiszem hogy a világon csak azt a két darab gyürüt gyártották le....(amiböl már csak egy van. )
emzoli, te ki tudod mérni egy hengeren hogy mennyire van kopva?
illetve hogy hónolni vagy fúrni kell, és milyen méretű dugó mehet bele?
A meteor, csak nem nagyon jó, de az ambika egynesen nagyon szar!
mz dugó biztos nem jó bele a méretek miatt, meg nem is bírná a terhelést. Ha szar minőségű akkor lehet meteor vagy ambika. De szerintem vegyél bele vertex-et, azt már kapsz 22 ezer forintért. Nem éri meg szart venni, mert ha széttörik, dupla szopás mert szedheted szét megint, és elvihet magával más alkatrészt is.
bocs h belevau, de ha nem belevaló dugó van benne, miért is akarod benne hagyni?
Kösz a linket. Valaki találkozott már olyasmivel ,hogy nem az origi dugot találta a hengerbe na de az még hadján de nem is után gyártottat hanem valami olyat amire nem lehet gyürüt kapni mert beazonosithatatlan.... ? Ha igen az irhatna pár sort hogy milyen dugot rakhattak bele gondolom költség kimélés végett.... esetleg mz-é ?jo lenne tudni mert nem akarok kiadni 25eft 1eft helyett.
Helló mindenki!Mostanába nem sokat vagyok fenn mert melózok!Kellene nekem eladó kilóméteróra spirál!Ha valakinek van akkor írjon vagy itt vagy msn-en!Köszi szépen!
Köszi szépen!
akkor nekem miért kellett 6500-at fizetnem?
hegesszed
hétfő óta nem voltam gép előtt, úgyhogy jól elkéstem
hűtősapka az volt, de használt.
4320,- helyi pénzegység
hát asszem 6500 Ft-t ha jól emlékszek
Üdv!
Van esetleg valakinek macskalámpás nsr-hez olyan csöve mint amit be is karikáztam?
Hello mindekinek!
Az NSR 125R-emnek oktoberben jár le a műszakija tudja valaki hogy pontosan ha nem kell semmit sem javítani sem átnézni tehát nincs semmi plusz költsége a motornak akkor mennyit kell lerakni a műszakiztatósok kezébe?
Srácok kéne nekem egy ns125 RRRR Fejidom és egyéb első idomok(olyanok amik FFFF esen nincsenek )Anyira nem sürgös de nem ártana!
szerintem inkább heggesszedd ; )
(ezt a szót nem tudom hol basztam el de valahol bizonyára, mert aláhúzta a cuccos)
JA, bele én, min tazáálat.
és mégis mit használok fel belőle? A tömítések a dugó kiszedésekor tönkremennek, a dugók meg nem hiszem, hogy nagyon kopnának. az öntvény meg szar.