A blokkra még nem találtam ki árat, képeket találsz róla egy két oldallal visszább. Teljesen komplett csak henger, dugó meg HF hiányzik róla.
Holnapra megmondom mi a szitu a felnivel.
Ha minden kellene amit felsoroltunk blokk, felni, kormány, műszerfal, jeladó, akkor azokat le is vinném valameddig kocsival neked és kitalálnák valami jó árat..
Amúgy én Bp.-i vagyok.
Kellene mindegyik! 8000-ért? Merre laksz? Én tolna-somogy-baranya háromszögben! El tudod küldeni postán?
És a blokk egyben mennyi lenne?
A felni nekem is háromküllős, csak kapott egy ütést, azért érdekelne!
Hátsó felnim van, csak nem tom van-e baja, a gumi kuka rajta, az tuti. Én is arról a jeladóról beszélek műszerfal az ugyan az mindegyiknél, ami JC20as (89-94).
Vízpumpám is lenne komplett, meg fedél is csak nem akartam megbontani a blokkot, hátha elviszi így valaki, mert igy csak fel kell dobni a vázba +henger+dugó és lehet tépni. De holnapig kitalálom mi legyen, lehet megbontom azt is...
Legyen 8500 a 3cucc, ha kell mind
Akkor nem rossz ennyiért! Csak azért kérdeztem, mert a mintázatom detto ugyanilyen! Igazából felni is kellene, mert meg van ütve!
De még a gumit megkérdezem a gumistól, meg tudja-e csinálni!
Azért köszönöm! Szólok, ha kell!
Igazából attól függ, hogy a többi cuccot mennyiért tudom beszerezni!
A hőfokmérő jeladó(az az, ami a hengerfejen van, rézből?) kellene, meg a műszerfal is(kompletten), meg a konzol is, ha tudnál egy kicsit engedni az árból!
Duplakereklámpás műszerfala ugyanolyan, mint az F-esé? Ha nem, akkor rászerkeszthető? Tudsz róla képet feltenni?
Komplett hátsó kereked nincs véletlenül? Esetleg vízpumpafedél, vagy vízpumpa?
A műszerfalról tudsz képet feltenni, mert nem tudom, milyen a macskáé?
Egyébként a fordulatszámmérőm, meg a kilométerórám megvan, csak a burkolata hiányzik!
Ebay-en nem láttál ilyeneket ennél olcsóbban?
"vízpumpa tömszelence 14900.- a vízhűtő sapka 8900.-"
Vagy valaki nem tud?picit sokallom.
http://www.hasznaltauto.hu/3120669_honda_nsr_20
03
mondjuk 8ezer?
Michelin guminak mi az ára, és milyen állapotú?
Nekem van 1 komplett
hmarti82@gmail.com
Nincs véletlenül valakinek eladó NS125-ös blokkja egyben,vagy külön henger dugóval?
Köszi
Beszéljük meg holnap!
Holnapra megmondom mi a szitu a felnivel.
Ha minden kellene amit felsoroltunk blokk, felni, kormány, műszerfal, jeladó, akkor azokat le is vinném valameddig kocsival neked és kitalálnák valami jó árat..
Amúgy én Bp.-i vagyok.
És a blokk egyben mennyi lenne?
A felni nekem is háromküllős, csak kapott egy ütést, azért érdekelne!
Holnap megnézem pontosan mivan azzal...
Vízpumpám is lenne komplett, meg fedél is csak nem akartam megbontani a blokkot, hátha elviszi így valaki, mert igy csak fel kell dobni a vázba +henger+dugó és lehet tépni. De holnapig kitalálom mi legyen, lehet megbontom azt is...
Legyen 8500 a 3cucc, ha kell mind
De még a gumit megkérdezem a gumistól, meg tudja-e csinálni!
Azért köszönöm! Szólok, ha kell!
Igazából attól függ, hogy a többi cuccot mennyiért tudom beszerezni!
Duplakereklámpás műszerfala ugyanolyan, mint az F-esé? Ha nem, akkor rászerkeszthető? Tudsz róla képet feltenni?
Komplett hátsó kereked nincs véletlenül? Esetleg vízpumpafedél, vagy vízpumpa?
Egyébként a fordulatszámmérőm, meg a kilométerórám megvan, csak a burkolata hiányzik!