Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs rajta sérülés?
Felnivel együtt adod, vagy csak a gumit?
Ez Heidenau? Mert az enyémnek ugyanilyen mintázata van, csak van rajta egy sérülés, és nem tudom, javítható-e? Ezért érdeklődtem gumi iránt! És a felnim meg van ütve egy helyen! De holnap megkérdezem egy gumistól!
És mennyit kérnél a cuccokért, mert nem vagyok túlságosan eleresztve anyagilag!
nekem ilyen van most és hát tömören.. sztem megéri
kb 5 literes fogyasztás (és nem tötymörgős tempóval) 200ig simán megy tovább még nem néztem, kezes mint az állat , és állati jól kanyarodik. ja és meg van benn az az erőtöblet ami az NSR-ből nekem hiányzott
ja és iylen a hangja : http://www.youtube.com/watch?v...
Hú bazze ezt benéztem. nem is az a motor.
"Gyári kipufogó, de ki van herélve. Ami cserés vezérműlánc, első telók szimeringesek, 40 százalékos hátsó gumi, első 60 százalékos. Nagyon jól gyorsul, Bukógomba, láncszett nagyon jó kisebb karcok a baloldali idomon a dekninél, 2db index bura is kelrá. új olaj.CSAK OLASZORSZÁGI ADÁSVÉTELIVEL ! Az ár irányár, de csere is érdekel: krossz vagy enduró 250 cm3 vagy 600 cm3, pl. Suzuki DR600, Yamaha TT600.kx250,cr250,crm250.kdx250,yz250"

Vezérmülánc cserére nekem (honda cb) valami 50ezret ajánlottak. Azt mondták kb ennyi minden motornál(lánc, láncfeszítö stb stb.) elsö teló 5-10 körül, elsö hátsó gumi cserés elsö magyar müszakihoz. De ez mind semmiség. Forgalomba helyezni... Van ismerösöm akinek 1hónap alatt, van akinek 6 hónap alatt sikerült elintézni. Ez kb 80-100000. Am kawák motorjáról nem sok jót hallottam eddig, de akár kifoghatsz egy jót is. Na én ennyit tudtam hozzáfüzni, majd ha valamiben tévedtem úgyis kijavítják Hejesíjásomat meg nem figgyelni. Köff
Szia, nekem is van hőfokmérőm, konzolom meg műszerfalam, ha kell:
Hőfokmérő jeladó: 1500
Kormánykonzol: 2500
Műszerfal duplakereklámpásból: 6000
Ha érdekel telefonon elérsz: Harminc/ 336 nyolcvan 9 hét
ja meg van michelin pilot sport olcsóér
yeti02 nekem van minden, amit felsoroltál, bár a műszerfal az macskáé és csak a fordulatszám mérő meg a hőfokmérő maradt ép
de szerintem beépithető macskalámpásba is, nem lehetetlen:)
nemrég vettem,ki akartam cserélni az enyémre csak közbejött pár nemvárt dolog
Milyen állapotban van?
Képet tudsz feltenni hozzá?
5
Mennyiért?
gumim van
F-es de körlámpás évjáratú (92-es ha minden igaz)
Bal oldali kormány konzol is érdekelne,ha van valakinek olcsón.
nem írtad h kör vagy macskalámpás nsr...
Sziasztok!
Érdekelne NSR műszerfal(SOS), vízpumpafedél vagy komplett vízpumpa, hőfokmérő(ami a hengerfejen van),hátsó gumi vagy komplett kerék.
Keresd Simo-t ő tud érdemben nyilatkozni róla
üdv! véleményeket kérnék erről a motorról! Érdemes e venni ilyet? stb... aki tud róla valamit az írjon...
ja.sajnos
idézem:"vízpumpa tömbszelence 14900.- a vízhűtő sapka 8900.-"
+szerelés(4200ft/óra)
még mindig a vízpumpás dolog?
az komoly.szereléssel 40e ft körül
Üdv mindenkinek!
Nincs véletlenül valakinek eladó NS125-ös blokkja egyben,vagy külön henger dugóval?
Köszi
Na akkor ki mennyiért adná?