Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ezresért adom a kart+postaköltség
nekem is van 1 karom,még használva sem volt,csak lecsiszoltam nagyjából fémig(mivel a másik felén is fémszínű nem fekete)
Nekem csak a kar kéne!
mennyit adnál érte?
én olyan 4000Ft-ra gondoltam így egyben (+posta)
Mennyiért adod?
Köszi srácok
nem,majd talán ha elhozom megmondja miért.
lehet hogy előzmény volt a kevés víz,lehet hogy csak megadta magát ettől függetlenül.
és azt nem mondták hogy mitől mehetett tönkre?
a héten megfog,csak az alkatrészrendelés miatt tart eddig.tömbszelence ahogy írták, 1,5 óra alatt cserélik a szervízben.
megoldódott már a problémád?
nem ér előbb válaszolni nálam
br9ecs ha jól tudom
NGK BR9ECS ha jól tévedek
Hello! Milyen gyertya kell az nrs125r-be gyárilag?
nekem is van ha esetleg...
kar+konzol+bowden
hondafevernek van. Tegnap elött bontottunk.
Oké köszi, akkor még átgondolom
Hát, az a gáz a sima levéllel, hogy úgy általában eltünnek a cuccok, már vagy 3-4 cuccom tűnt el sima levélként.. az ajánlott +100 asszem. A postát sajna nem szeretném én állni, mivel akkor ingyen is elküldhetném, és bontóban sem kapsz 1500 alatt kart... Tudom mivel márciusban vettem...
Csak a kar kellene. Ahogy nézem egy festés ráférne. Ha átutalom előre a pénzt akkor egy sima levélként (nem kell ajánlva) állnád a postát?
az R-es motorja valamivel "kihegyezettebb", pörgősebb emiatt vannak különbségek de nem azt jelenti hogy ne lenne csereszabatos az alkatrészek nagy része
Hali, itt van egy kép, így néz ki a kar jelenleg:
Ha csak a kar kell az 1000, ha a konzol is, meg sztender kapcsoló stb. akkor 4500.
én konkrétan csak egyet láttam, amivel én voltam
van pár még. (úgy tudom azért nem túl sok) nem tudom rendszámos volt -e ,de az enyém az. : )
akkor valakinek van még egy ugyanilyen nsr-e