hát nem hiszem, hogy ott lettem volna : ( egy olyan 8 hónapja áll a motorom folyamatosan darabokra szedve. (február 11 és 14. -e között volt egy szakasz amikor ment) Szóval nem voltam polgárdiban, főleg nem nsr el : ( De lehet másra gondolsz :D de akkor meg nem tudom mire
Az F-es és az R-es NSR gyújtása miben különbözik? Van egy R es nsrem és most van nálam egy F es is és ma tapasztaltam hogy az R-es gyújtásásról négy vezeték jön (3 sárga), a másikról pedig csak 3 vezeték (2 sárga) és az r-esen nagyobb a lendkerék is. Ez jelent valami alapvető különbséget?
Hello! Tegnap én is nsr tulaj lettem, és igazából nem erre a gépre pályáztam és így szinte semmt nem tudok a motorról. Pontosan az érdekelne hogy itthon honnan lehet hozzá jó áron venni alkatrészt ha valami probléma lenne. Valamint hogy milyen motorolajat tegyek bele, melyik az amit a legjobban szeret, és menyi kell belőle? Előre is köszönöm a válaszokat!
ha valami kell irjatok krisanpeter@freemail.hu ugyan ez az msn em is.
Ami elsőre a szervizkönyvben is benne van :
Ma raktam Agip Speed 2t olajat a gépbe,és észrevettem hogy a minimum érték alatt van a váltóolaj.Milyet tegyek bele?
Sürgős lenne.
Na ha megcsináltatod azt a karcolást a hengeren akkor érdeklene a blokk! vagy mire tudnád megnézetni? mert nekem sürgős!
Van itt minden még mint a búcsúban.
Lehet hogy már csak reggel válaszolok, ha írsz.