Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló, meg, de elég érdekesen néz ki az F-eséhez képest, de lehet hogy ez a normális, majd 5-6körül dobok fel róla képet.
cső srácok, most bontottam el egy nsr-t! ha valakinek kell akatrész van olcsóér, kivéve oldalidomok, fejidom, és váz, mer az kettétört.

ha valami kell irjatok krisanpeter@freemail.hu ugyan ez az msn em is.
ja bocs 9,5 hónapja áll, de szerintem a 10 -et lazán elérem, lehet, hogy a 11 -et is. (október elsején vittem be a szervizbe)
hát nem hiszem, hogy ott lettem volna : ( egy olyan 8 hónapja áll a motorom folyamatosan darabokra szedve. (február 11 és 14. -e között volt egy szakasz amikor ment) Szóval nem voltam polgárdiban, főleg nem nsr el : ( De lehet másra gondolsz :D de akkor meg nem tudom mire
Just ott voltál Polgárdiban?
De érdekes mert az R-es megy az F-es állórészével, fordítva viszon bele se megy az állórész a lendkerélbe.
Nekem nincs már meg sajnos.
valóban vannak különbségek, érdekes, nekem is feltűnt.
Ami elsőre a szervizkönyvben is benne van :
Az F-es és az R-es NSR gyújtása miben különbözik? Van egy R es nsrem és most van nálam egy F es is és ma tapasztaltam hogy az R-es gyújtásásról négy vezeték jön (3 sárga), a másikról pedig csak 3 vezeték (2 sárga) és az r-esen nagyobb a lendkerék is. Ez jelent valami alapvető különbséget?
Kuplung karod megvan még?
Hello! Tegnap én is nsr tulaj lettem, és igazából nem erre a gépre pályáztam és így szinte semmt nem tudok a motorról. Pontosan az érdekelne hogy itthon honnan lehet hozzá jó áron venni alkatrészt ha valami probléma lenne. Valamint hogy milyen motorolajat tegyek bele, melyik az amit a legjobban szeret, és menyi kell belőle? Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszikee
Köszi szépen a gyors választ.
10w40
Hellósztok!
Ma raktam Agip Speed 2t olajat a gépbe,és észrevettem hogy a minimum érték alatt van a váltóolaj.Milyet tegyek bele?
Sürgős lenne.
hello

Na ha megcsináltatod azt a karcolást a hengeren akkor érdeklene a blokk! vagy mire tudnád megnézetni? mert nekem sürgős!
Megköszönném :) akkor majd írjatok kinek van
Nekem lehet van egy, holnapra megnézem neked, de nem garantálom hogy megvan még. 3 db volt, nemtom van-e még.
Azt is megnézhetem, ha kell...
Van itt minden még mint a búcsúban.
Szia, az emailem: prostreet@citromail.hu
Lehet hogy már csak reggel válaszolok, ha írsz.
Nah legalább már nem fogok feleslegesen uj csapágyat venni És ien tömités van valakinek feleslegbe otthon ?
Nincs ötletem. ebay? Honda szalon?
Rájöttem én is de már le is vettem, ma fellövöm újként.
RS125 topicba kérdezz be, ott tudni fogják hogy ki csinál ilyet.
Nem spec. csapágy, hanem spec tömítés hajtja.