Helló!
Nem tudtok egy olyan helyet ahol lehetne venni vagy csináltatni fékcsővet? Mert amik itt neten vannak ezekben a webshopokban, hát egy kicsit húzós az áruk...
Szerintetek lehet eszetergáltani esetleg egy esztergályossal hasonló vastag kipufogót mint amiet prstreet is el akar adni? Mert én is akartam venni, de nemtudom hogy menniyre érné meg az árát...:S
Vagy vki ismer esetleg egy olyan helyet ahol csinálnak személyre szabott kipufogót?
Szia, nem tudom mennyire szoros, mivel tegnap vettem ezt a motort sosem hallottam a dob hangját, de ha gondolod akkor holnap ha időben hazaérek feldobom az én gépemre és meghallgatom hogy kifúj-e valahol és hogy milyen a hangja, gondolom mély, mivel bazinagy a dobon a végcső..
A felfogatásról nem tudok túl sokat, csak annyit hogy most csak a két csavar fogta a hengeren, még a rezó se volt felfogatva.. A lábtartó meg le van törve, és nem látok a dobom semmi tartó kialakítást, gondolom az az erősített rész tartja meg a dobot, ami a dob elé van hegesztve a rezóra, elég vastag falú ott az a cső, szerintem pont ezért hogy a kis alu dobot megtartsa, de azt is megnézem mennyire lifeg. Amúgy merre leksz, mert ha gondolod megnézheted/hallgathatod...
a dob és a rezó összeillesztés mennyire szoros ? bocsi csak nem lehet rendesen látni. Nem fuj ki mellé vagy hasonló ? Ja és a dobnak van valami felfügesztése mert azt se látom a képen :\
amugy érdekelne az üzlet
Szeva, bocs de most értem haza, gyorsan leszedtem és nyomtam róla két képet:
A végdobon nincs semmi felirat, polírozott aluminium, elég testes, nagyobb mint az én Arrow dobom.
A rezón nem láttam sehol sérülést, pár karc van rajtuk, mert csúszott a géppel a srác.
Árban 12E Ft-ra gondoltam.
igen?
hát én mongyuk pontosan nem mértem sosem, de 5 litert szoktam belerakni és azzal olyan 90-100 kmert szoktam elmenni úgy hogy néha néha elég rendesen húzom neki!
de volt egy haverom, neki 10-et lazán megevett, úgy hogy csak viszonylagtépte neki!
a másik haveromnak meg olyan 8-at eszik!
akkor eszt nem vágom! pedig az enyém az nemis egy széttuningolt szar!
most volt szerelőnél, kapott egy új légszűrőt, belett frankón lőve a karbi! mongyuk így még nemsokat mentem vele. de remélem mostmár nekemis ennyit fog enni!
helo
alapvetően nem gondolod jól.
normál közlekedéssel nekem 4,5 már régóta vegyesben.ha nagyon haladok 5-5,5 de 5,5-nél nem volt több mióta a gyertya ki lett cserélve(!).előtte 6-7l elment.de az kicsit sok szerintem.
újabb nsr-ekről nem tudok nyilatkozni(jc22) de sokan leírták már és a tapasztalatok alapján 4-5 között van mindenkinek(vagy a nagytöbbségnek)
helo emberek.
valaki tudna mondani egy normális fogyasztást átlagosan nsr-hez?
mert a boncteremben ilyen4-5 litereket írtak 100km-en!
de az lehetetlen! egy nsr soha nemfog 4-5 literrel elmenni 100km-ert!
nem? az enyém az úgy bepuszilja a benzint, hogy csak nézek! hát ha nem húzom neki, akkor talán az 5 liter még elmegy, de hogy 4 liter az kevés az nsr-hez!
jól gondolom?
köszi
Szia,nekem pont van ha kell. Gyéri rezo és valami sport dob,lejebb pár hozzászólással megtalálod, a narancssárga NSR-en. Este leveszem és csinálok róla pár képet ha érdekel.
Sziasztok.... Mi a tapasztalat a 2T fogyasztásról ? 1 Liter Castrol Power1 olajjal most tartok 948 km-nél és most villan fel előszőr a led kanyarban. Nem nagy ez a táv? A futura AF1 kb a felét mente ennyivel.
Ha nem voltam elég érthető, pont ma vettem , és az idomokat akarom átrakni az enyémre, lesz vele meló rendesen, mire kijavítom mindet...
Minden más eladó lesz belőle, mivel valószinűleg kuka a henger, úgy is vettem hogy gyűrűtörött, bár a tulaj szerint csak gyűrűzni kellene , de még nem láttam a hengert/dugót, amúgy jelenleg nem csinál semmit, gyújtás ráadásra nem reagál, de nem is nagyon akarok belemélyedni...
Sziasztok, kezdek megvadadulni,
Íme a mai szerzeményem , igy néz ki a garázsom jelenleg (kicsit dzsuva van, azt kitakartam )
Szóval, az új projektem az lesz hogy az F ből R-t csinálok.
Az R szinte tuti kuka, kicsit, borult, de majd megfoltozom a műanyagokat, a többi pedig bontva lesz alkatrésznek..
Nem tudtok egy olyan helyet ahol lehetne venni vagy csináltatni fékcsővet? Mert amik itt neten vannak ezekben a webshopokban, hát egy kicsit húzós az áruk...