hali most olvasom milyen gondjaid vannak. tipp: járasd a mocit alapjáraton kb 3 percig utána kezd el lassan felhúzni a gázt kb 7-8ezerig közben nézd a kiegyenlítő tartályt, ha bugyog(nem forr)akkor hengerfejtömítés csere. ha nem akkor amit itt leírtak a fiúk azokat játszd végig. el ne indulj vele mert 2 perc latt megsül a dugód.(milyen jó hogy nemsokára lesz egy felújított henger garnítúrád)
Még vmi
Ezen nincs külön légtelenítő a vízpumpa körül mint a régi wartburgokon?Azok ugye nem tudták önmagukat rendesen légteleníteni.Ha lenne akkor eggyel több hiba játszik még
sztem egyszerű
vízpumpa nem igazán hinném h tönkremenne
elvileg levegős sem lehet hosszú távon
a kevés víznél kétlem h így viselkedne,mivel a termosztátnál elvileg ezek is mint az autóknál egy kicsit át tud szivárogni(ezzel zártam ki a levegőt is,persze lehet hülyeséget mondok,ne kövezzetek meg )
pillanatnyilag a termosztátra gyanakszom,aztán majd ha kedvem lesz meg is nézem,nem csak fejben javítom meg
ezen kívűl szerintem nem sok más lehet(hengerfejes vagy nem is meleg csak meleget mutat)-kábé ezzel a kör bezárult.nem?
(mondom lehet fele hülyeség,én így képzeltem el,de még a gyakorlat hiányzik)
Nekem fehérvártól füredig piros alatt,de közép felett,aztán utána belement a pirosba,mivel figyeltem végig azonnal leálltam,mégegyszer eljátszotta aztán ott is hagytam.
Ne is.Én inkább hagytam a balatonon 120km-re tőlem,másnap mentem vissza érte.Annyit nem ér az egész ha megsütögetem
Kondi!Ha tehát kevés a víz(mert erre is van teóriám) akkor tényleg kevés,hiába van a tágulásiba?Ez lenne a legolcsóbb probléma,bár a vízpumpa nem tudom milyen költségben lenne.
Igen! Tagulasi tartalyba csak befele tud menni viz, vissza a rendszerbe nem. Nem olyan mint a kocsikban a kiegyenlito.. Enis csak neztem amikor megtudtam..
idomok(összes) meg a tank lemegy és alatt közvetlenül ahogy Just is írta.egyébként érdekes mostanában nem is szólok de mindenki leb*ssza saját magát,mikor nekem eszembe se jutna.Komoly tekintélyem lehet
Remélem nekem is hamar megoldásra kerül a probléma.
A tágulási tartályba tehát hiába van víz ha amúgy nincs elég onnan nem fog a hűtésbe menni?(legalábbis így értelmeztem)
Ezen nincs külön légtelenítő a vízpumpa körül mint a régi wartburgokon?Azok ugye nem tudták önmagukat rendesen légteleníteni.Ha lenne akkor eggyel több hiba játszik még
vízpumpa nem igazán hinném h tönkremenne
elvileg levegős sem lehet hosszú távon
a kevés víznél kétlem h így viselkedne,mivel a termosztátnál elvileg ezek is mint az autóknál egy kicsit át tud szivárogni(ezzel zártam ki a levegőt is,persze lehet hülyeséget mondok,ne kövezzetek meg )
pillanatnyilag a termosztátra gyanakszom,aztán majd ha kedvem lesz meg is nézem,nem csak fejben javítom meg
ezen kívűl szerintem nem sok más lehet(hengerfejes vagy nem is meleg csak meleget mutat)-kábé ezzel a kör bezárult.nem?
(mondom lehet fele hülyeség,én így képzeltem el,de még a gyakorlat hiányzik)
(persze nem gondoltam ezt a mondatot komolyan)
Kondi!Ha tehát kevés a víz(mert erre is van teóriám) akkor tényleg kevés,hiába van a tágulásiba?Ez lenne a legolcsóbb probléma,bár a vízpumpa nem tudom milyen költségben lenne.
Remélem nekem is hamar megoldásra kerül a probléma.
A tágulási tartályba tehát hiába van víz ha amúgy nincs elég onnan nem fog a hűtésbe menni?(legalábbis így értelmeztem)