Ez a legerosebb 125 os NSR ami valaha letezett. Regebben kicsit utananezegettem. Gyarilag sport kipuff, zorall CDI, komolyabb henger, allithato telok stb.. Mibol gondolod, hogy folytott? 13-36 sztem nem a gyari attetele valszeg azt mar vki cserelte... Elol 14-15 os lanckerek lehetett gyarilag..
Hellosztok!
Látom, hogy most mindenki benne van a folytatlan verziok keresésében. Meg tudná mondani nekem valaki hogy nsr 125 Sp hez hol találok adatokat (folytások, teljesítmény, szervíz manuál,stb...) Ja meg ha az segit a motorszám ZDCJD00......
és PGM-3-as
A segitséget elöre is köszönöm!
További szép estét!
jól teszed. én tavaly ilyentájt vettem egy nsr -t 220 ba, azóta összesen (motor árával együtt) 500 ezer forint körül költöttem rá, és egy olyan 3ezer km -t ha mentem vele
Próbáltam úgy is, akkor 1, 2, 3.-ba ment is mint a repülő szemetes , 7-8 másodperc alatt fent volt 100-on, de 4, 5, 6 már csak tempótartásra volt elég.
az is lehet, hogy a power állt be teljesen, olyankor van az, hogy a legkisebb emelkedőn is 7 ezerig semmit nem húz a gép, de olyankor azt kell kipróbálni, hogy elrajtolsz vele (10-12 ezerről), és folyton 8 felett tartod a fordulatot, és akkor mennie kell.
4e-5e, volt amikor 6e-nél is. 1.-be, 2.-ba, 3.-ba szépen kiforgott, de 4.-től alig. 5.-6. meg csak a tempó megtartására volt elég, szél 100% h mefogta volna. Kipufogó gyári rajta.
Hát azt kéne tudni h biztos a 30 le-ős változat-e ha az akkor igen elég gyanús ha a full folytott akk normális kipufogó gyári? meg mien fordulat volt az amikor visszahörgött?
Na sziasztok. Elmentem megnézni az NSR-t, amit írtam pár nappal ezelőtt. 6e-ig szinte totál halott volt a gép, sőt le is hörgött alkalmanként. 7e-től megindult rendesen, ha húztam neki 8 sec alatt volt 100-on, de onnan megint totál meghalt 120-nál sehogy se akart többet menni, pedig a 30 lovas változat. Ha csak 6e-ig pörgettem, 70-nél többet sehova se akart menni. Az ára miatt nekem kicsit ganyús, mert 97-es és 185E... Valaki hozzászólás, tanács, javaslat? Ja ás állítólag fél évet állt...
Onan gondolom hogy folytot mert az áttétel is az mert 13/36
ha tud még valaki valamit azt meg köszönöm!
evics1991@hotmail.com
Látom, hogy most mindenki benne van a folytatlan verziok keresésében. Meg tudná mondani nekem valaki hogy nsr 125 Sp hez hol találok adatokat (folytások, teljesítmény, szervíz manuál,stb...) Ja meg ha az segit a motorszám ZDCJD00......
és PGM-3-as
A segitséget elöre is köszönöm!
További szép estét!
köszi
Nem NSRhez méltó teljesítmény