Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor meg is oldottuk a problémát, nincs gyűrű a dugón :D
Igen az általános a 20-30 ezer km, haveromnak is utána tört szilánkokra a dugója. csak nekem szakemberek csinálták, azért lett ilyen tartós.
jobban meggondolva egy darab vas és a gyűrűk hol vannak? az fasza az nsr-em 25000 útán adta fel
hagyd a mesterre. megmondta, hogy kifeszegette, de csak egy darab vas, azon nem mehet semmi tönkre, szóval biztosan jó, máshol lesz a hiba.
mondjuk én nsr emben 50 km et ment a dugó+henger szett (szalon újan vettem). Hála a szakértő szervizeseimnek.
2007es kiadás
1600km
jolvanna erre nem gondoltam a dugattyú nem vas kifeszegetni? ééérdekes 1600 km útán valószínűtlen h elszarja magát a dugó nemtom vidd el szerelőhöz legegyszerűbb
mi?
najó. köszönjük a BIG poént.
Ezt a szerencsét hogy pont az nsr topikot találtad meg : (
köszi a segitséget.már azthiszem megtaláltam a dugattyut,de nagyon nehezen jött ki,alig tudtam kifeszegetni.ezen mi romlik el?ez csak egy vas darab,nincs minek elromlani rajta.Ha már szétt szedtem a motrot akkor ki is takaritottam szépen bévül,úszott az olajban az egész motor beljese.Mostmár csillog-villog:)Amúgy a motrot most kaptam 1 hete,1600km van benne szinte tiszta uj.Én 100km-t se tudtam lemenni vele mert fogta magát és meghalt:(Még egy kérdés,láttam hogy van 2 tartály a mociban,mi megy bele?egyikbe azthiszem olaj,az van ráirva hogy OIL,de a másikba?Az segitene valamit ha öntenék bele?Mi lehet a hiba?szerintem nagy gond nemlehet mert ment szépen csak aztán hirtelen megadta magát:(
Nem tudjatok, hogy a Honda nsr Raident át lehet/e alakítani mácskalámpássá?xd
Ha nagyon fehér vagy nagyon fekete akkor ott komolyabb gondok vannak és nem elég a gyertyacsere... és mivan ha nem jó hőértékű van benne? azért ez közel sem ilyen egyszerű
nah örülök neki
dawid03 elvileg 180 watt
Illetve akinek kell esetleg km óra számlap az szóljon mert tudok küldeni képet amit csak ki kell nyomtatni és feltenni a régire. Ajánlott 125/50 esekre. Lehet felezett sebességgel, vagy simán 120-ig skálázva, vagy mittudomén. Szal ha kell valakinek csak szóljon.
szia, megjött a termosztát, ma fogjuk berakni.
köszi
hali. már csak egy far-tanktakaró idomom van.
nem köszönöm van egy rakás motorom és ez is csak a hejet foglalja.
78 as folytatatlan elektronika eladó
Nah szóval ha mielőtt kivennéd a motort találsz a hengeren egy olyat h gyertya nem viasz hanem fehér és vékony 21-es kulcs fogja szépen kicsavarod és megnézed mien színű ha fehér vagy nagyon fekete az baj akkor elmész a boltba és veszel egy ugyanolyan fajtát mint ami benne volt belerakod és megpróbálod elindítani ( benzin van benn?) a képen a piros a henger a zöld a gyertyát jelöli ha a gyertyát kicserélted és nem indul a motor akkor elviszed egy szerelőhöz aki megnézi a hengert ne szedd le mert csak nagyobb bajt csinálsz és olyanhoz vidd akiben megbízol és nem akar lehúzni remélem segítettem hány km van a motorban amúgy?
helló gegekovats
bocs hogy csak most tudok írni említetted vannak idomaid,
milyen idomod van körlápáshoz?
helló
Csere érdekel a Cagivámra?
Macskáshoz lámpaburát, és plexit valaki olcsón nem tud?
helló!
azt szeretném kérdezni hogy az NSR-nek mennyi a generátornak a teljesítménye?
Ha valaki tudja akkor írjon
előre is kösz
helló!
nsr 125f rendszámos eladó, hengerfejes de egy + felújított hengerfejjel+egy blokkl eladó 100db ezresért.