Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Re
11.-ikben pótvizsgáznom kellet magyarból, és az utolsó pillanatban szólt a tanár, de tanultam az esetből, és végig tanultam augusztusban és 4-es kaptam évvégi jegynek, ami ha nem mentem volna pótvizsgára soha nem lett volna meg, még a legstréberebbek is örültek a 3-asnak. Amúgy nem vagyok az a nyalizos gyerek, de van országos eredményem, ezzért 10 tanárból 9 mellém áll ha baj van, remélem így lesz érettségin is.
Jah vegre relaxxx, de jofejek ilyenkor a tanarok segitetettek csak 1 pakolt alam de az eddig is utalt..
grat akkor neked kezdődhet a szezon nekem szerdán lesz remélem meglesz, magyarból még semmit nem tanultam emelt infó szóbelim 30/30 lett mondjuk jó tételt huzztam
Nah megvan az ereccsegim el se hiszem gyerekek ! ! ! Nyelvtan ereccsegimen mar olyan hangulat uralkodott mint a kesz atveres showban! Mindenki fekudt a rohogestol
Mindegy. azért köszi!
Visszaírtam. Szombaton várlak. Készítem a szerszámokat.
E-mail-en elküldhetnéd a mobilszámodat.
Azt vágod hogy milyen gyártmányú? Francia/Angol/Olasz?
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni,hogy 1996-os macskalámpás nsr-ben van folytás az első kipuffdobban?
Milyen lehet benne,és érdemes-e kiszedni.
Kösz
kösz.. nem tom éngem kiröhögött a faszi a hogy ekkora kellene főtengely csapágynak de megprobálom még1xer
Abban nem voltam biztos, hogy jó dobozokat fényképezek-e le, mert mire kiértem elfelejtettem a csapágyszámokat
Itt egy kép. Most veszem észre, hogy az egyiken 63/22 van, de lényegen nem változtat. Én úgy kértem az összeset ahogy Just írta.
Sztem jó rá. Csak legyen elég a csapszám.
köszönnöm de apriliát soha többet. 3 is volt
Sziasztok4
Szerintetek DID 520 ERT lánc jó egy körlámpás nsr-re?
csá
én adok érte egy aprilia rx 50 endurót! 3 sebis 92 évj. fekete!
19 dellorto sportkarbi +sportlégszűrő! msn:lebar14@freemail.hu
tel:06203386215
Majosházanal Trojákon kívül, tudtok vmi jó nsr bontót?
Ha nincs egybe fejidom. mácskásra, akkor tűkor és plexi is elég lenne.
100e ha visszaolvasol le van írva minden róluk
de fejidom
nekem van jobb és baloldali a ball oldalira csak egy két fület kell potolni a jobb oldali meg félbe van törve
Sziasztok....Ha tudna valaki 50-es nsr has idomot,az dobjon egy emailt. köszi
Nincs vkinek komplett fejidomja macskalámpás nsrhez? Ha vki tud, lecci szoljon.
léci csinálj 1-2 képet
mennyibe adod?