Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lessz csak nyitna már ki az üzlet
Ebben az esetbe veszel egy új gyűrűt és gooooooooooooooooo... :)
nagyvas.hu
Sziasztok azt szeretném megkérdzni töletek, hogy nem tudtok-e valami cimet modnani ahol tudnák venni NSR-re első féktárcsát?
Annyit kerestem már de nem találtam semmit! Márkakereskedésben meg kicsit drága! Irjon lényszives aki tud valamit! köszi
Nekem meg volt egy perselyes 2T Yz125-öm, és utána olyan lett mintha folyamatosan húztam volna a féket. Nem gyorsult úgy, nem volt olyan erő benne. Nem is tudom mi a jó szó rá.
szar ? kaka?
Ha kivetted a porvédőt, alatta van még egy biztosítógyűrű. Ha azt is kivetted, akkor már csak a teló aljában lévő csavart kell kitekerni, de gondolom ezen már túl vagy. Ha mindez megvan, fogasd be óvatosan a satuba az alsó részt, és rántsd ki belőle a közepét. A befogatásnál tegyél valamit a felületre, hogy ne sérüljön a teló. Két-három erőteljes rántás után szétjön. Összerakás fordított sorrendben.
nem nem.. neten találtam
nemrég mentem perselyezett macskával, nem tűnt szarabbnak mint a nikasil futófelülettel. (hondafevernek tört bele a dugó a hengerbe, ő választotta ezt a megoldást)
Üdv!
Tudna nekem segíteni vki abban hogy hogyan kéne széthúzni a teleszkópot?
Sztem kiszedtem mindent belőle, már sztem csak a szimering van meg a porvédő..., de vmi fogja és nem tudom széthúzni a 2 darabot:S
Vagy vmi még fogja?
Pls segítsen vki.....
Sziasztok! VAn itt valaki aki NSR alkatrészekkel foglalkozik? Ha igen akkor kéne kipuffogótömítés és vízhőfok gomba! Jah és dugó gyűrűt milyen árban lehet hozzá kapni valami ötlet, javaslat esetleg valakinek elfekvőben ilyesmi ? Választ előre is köszi
thx a linket
ha ezeket a képeket te csináltad, akkor most elégé irigy vagyok rád
a perselyezés után kaki lessz
HOL VAN ILYEN?
Valami azt súgja hogy a JC20-asnak más méretűek a karbi fúvókái . Amit az előbb írtam, az a folytatlan macska karbijáé. Ha jól ment eddig, sztem ne piszkáld.
múzeum...
Ugyanaz a blokkja az tuti. Sztem az SP miatt lehetett benne 2 féle. Vagy a tömítésszett gyártója se volt biztos benne hogy melyik kell oda
Elég nagy baj, mert újat kell venni. Dugót nem, csak gyűrűszettet.
elvileg a folytatlan fúvókaméretei:

138/42/65
main/slow/power
A blokk semmiben, a henger felömlői térnek el, mások a felömlők szögei, meg az ablakok méterei.
Van egy rajzom a kiterített hengerpalástokról, csak most nem találom sehol .
ne nem mindig olyan jók azok az üzletek... a múlt héten megvettem a világ legdrágább szimeringjét az ebay-ről
köcce
Az olasz gyártmányúakat tudtommal nem is folytották.
(ha tévednék javítson ki valaki)
Az olasz az egyetlen aminek nem vették vissza a teljesítményét.
holnap reggel megyek a szimeringedért
motorkiállítás '91-ből?