Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyél simán új gyűrűt és kész. Csak a méretre figyelj.
Vagyis www.pinkmotors.hu , nem a nagyvas.
Nem összerakás közben tört el... az asztalon ezt hivják asszem ugy hogy pech..
nem igazán értem. Össze volt rakva a motor és menet közben tört a gyűrű? mert akkor gáz van, mert lemehetett gyűrűdarab a blokkba. Az tud szépeket művelni ott bent.
Ez most azért jo hir! nemm hiszem hogy megkarcolta volna mert lassan egy honapja kirakosat játszom! Ma délután került volna vissza a blokk a helyére erre tessék Murphy beszolt! Azt hittem nem lehet külön cserélni! Nagy motor szerelö tehetség vagyok csak még a tehetségre gyurni kell egy picit.
Ha belekarcolt a hengerbe, akkor azt is vehetsz, vagy persely és fúrás...lehet, hogy nem sérült a dugó, akkor vehetsz új gyűrűt, de célszerűbb lenne dugószettet venned.
Heeeeelp! Az nagy baj lehet ha a dugon eltört az eggyik gyürü? most tényleg vehetek uj dugot?
egyébként eléggé furcsák a fúvókák méretei, a főfúvóka kicsi sztem(a folytottba raknak ekkorát), az alapjárati meg nagynak tűnik.
tudtommal úgy kb semmiben, de szerintem esetleg a felfogatás pontjai lehetnek talán máshol. vagy ki tudja. (ezt is csak onnan gondolom, hogy a tömítésszettemhez 2 különböző alakú középblokktömítést kaptam)
egyébként maga a jc 20 és 22-es blokkja miben külömbözik egymástól?
köszi az info-t.
DELL' PHBH28 -FS

Main :132
Slow :52
Starter :60
Power :70
jah, jc20 as, de az a blokkra vonatkozik. a porlasztót azt külön bármikor kicserélhették. a fúvókákat attól még mindjárt megnézem
matyi neked jc 20asod van ugye?
meg tudod mondani hogy mekkorák a fúvúkák benne?
Grat! :)
szia,olasz kiadás.
Akkor ezért csinálsz te mindig olyan jó üzleteket.
Le tudná írni nekem valaki aki már csinált első teleszkóp szimering cserét, hogy hogy is kellene csinálni? Főképpen az lenne a gond hogy hogy kellene megtámasztani a motort amíg én csinálom...
Én még nem nagyon csináltam ilyet, és szeretnék 1 kis segítséget kérni.
Ha valaki segítene azt megköszönném
Na örülök hogy stimmel! Nem ázott el vagy ilyesmi? Itt egész nap szakadt az eső.
Elvileg oda csak egy fogaskerék megy, talán egyből a főtengely végén lévő kerekek hajtják, vagy már nem is tudom hogy van. Rég volt már szétszerelve az enyém.
stephan kössz a cuccot kissebb átalakitással jo lett! Nem tudja valaki hogy az olajadagolohoz mennyi fogaskerék tartozik? mert az enyémben csak eggy dupla van a vizpumpáé mellett és nem tudom hogy én hgytam el vagy kisporolták a digok! mert hely éppen lenne még egy fogaskeréknek.....
Én meg ma lettem véglegesen is : Dr. Nagy László - Pénzügyi szakügyintéző
Sziasztok! Eladó egy Honda NSR 125R motorkerékpár!
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Akit érdekel itt a címem: zhmember@gmail.com