Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a porvédőt csak billentsd ki valamivel óvatosan és kész. pl kés másik oldala
szép!
az előző tulaj is szokott ide írni régebben (dragracer)
na fasza... egyik link se működik
Kispara nem kötözködésből de nem SZLOVÁK hanem SZLOVÁKIAI, bocsi csak útálom az ilyet

Am. szép gép
92-es nsr 125f alkatrészek, szinte minden és egy komplett rendszámos gép eladó. ha valaki egybe viszi a 2-őt akkor 100e
egyébként sztem nagyon le van áttételezve a tied, azért mehet csak 150-et. Mekkora lánckerekek vannak rajta?
figyi, ezekbe nagyon sok a folytás: kipufogó, power elektronika, power beállítás (a bowdenek úgy vannak állítva hogy ne nyisson ki teljesen), gyújtás elektronika, karbiban a fúvókák, szívócsonk, szívócsonk és membrán között lehet fémlemez ami szűkíti a nyílást, membránban lehet műanyag szűkítés, és a lánszett (milyen az áttétel)
Ezeket érdemes megnézni.
Jut eszembe tervbe van véve egy weblap ahol le van írva az összes, nsr-el kapcsolatos info. Mit szóltok hozzá? Oda össze lehetne gyűjteni az ismereteket, és a gyakran felmerülő kérdésekre a választ.
Aham:) én is az vagyok
Ez tudom kié volt... azé a szlováké..
Ebben az újabban hol lehet a folytás?Kipufogót már cseréltem,sokkal jobban húz és szépen belepörög pirosba is,rátettem az öregről,abban állitolag még nem volt folytás,de a végsebességgel még gondjaim vannak.Hol lehet még folytva?Igy csak 150km/h körül mozog max,néha még annyi sem,hiába dőlök rá a tankra.Még egy érdekes dolog,egy ember alatt is úgy megy mint kettő alatt,végsebességben és gyorsulásban is,lehetséges ez?90+70kg
Hello! Jólenne beszélni róla érdekelnének alkatrészek! Ha tudsz vegyél fel msnre: jedi_master@citromail.hu vagy adj elérhetőséget, és esetleg ha megmondanád merrefele van a moci azt megköszönném előre is :)
Köszi! 88as lehet? Sztem az,oldalán rajta van csak nagyon megvan kopva és nemlátni az utolsó számokat
90 előtti (a háromküllős felnik miatt)
+ van mégegy,egy régebbi tipus,évjáratát nemtudom de ha kéne alkatrész szólj!Árulom darabokban is.A motorja sajna besült.Ha valaki megállapitaná az évjáratát annak örülnék:)
Sziasztok! Nemrég vettem a mocit,mit szóltok hozzá?:)
Menny már aludni
Mentem strandra és útközbe megláttam. :D Sajnos sietnem kellett, mert nálam volt a belépőkre a lóvé. :S De azért egy karikát mentem vele, de naná, hogy körforgalomtól körforgalomig állt a sor... Aztán a visszavezető úton kicsit próbálgattam, de csak óvatosan. Úgyhogy sztem holnap visszamegyek, jobban átnézem, kérdezgetek róla. De a csuklómat éreztem a röpke 5 km után, hogy nem vagyok hozzászokva. De már imádom... :D Na jó nem pofázok többet, mert még elküldenek. XD
És egyébként a porvétőt csak ki kell feszegetni egy csavarhúzóval, vagy késsel, és úgy kijön, vagy arra is van valami különleges kiszedési módszer?
Köszönöm
97-es
NEkem is 7-es van!:D:D:D
Egyébként lehet, hogy egy 97-es NSR tulaja leszek.
Hát itt megnéztem van miden de tárcsa egy darab se hozzá! Esetleg valami más ötlet? Köszi