figyi, ezekbe nagyon sok a folytás: kipufogó, power elektronika, power beállítás (a bowdenek úgy vannak állítva hogy ne nyisson ki teljesen), gyújtás elektronika, karbiban a fúvókák, szívócsonk, szívócsonk és membrán között lehet fémlemez ami szűkíti a nyílást, membránban lehet műanyag szűkítés, és a lánszett (milyen az áttétel)
Ezeket érdemes megnézni.
Jut eszembe tervbe van véve egy weblap ahol le van írva az összes, nsr-el kapcsolatos info. Mit szóltok hozzá? Oda össze lehetne gyűjteni az ismereteket, és a gyakran felmerülő kérdésekre a választ.
Ebben az újabban hol lehet a folytás?Kipufogót már cseréltem,sokkal jobban húz és szépen belepörög pirosba is,rátettem az öregről,abban állitolag még nem volt folytás,de a végsebességgel még gondjaim vannak.Hol lehet még folytva?Igy csak 150km/h körül mozog max,néha még annyi sem,hiába dőlök rá a tankra.Még egy érdekes dolog,egy ember alatt is úgy megy mint kettő alatt,végsebességben és gyorsulásban is,lehetséges ez?90+70kg
Hello! Jólenne beszélni róla érdekelnének alkatrészek! Ha tudsz vegyél fel msnre: jedi_master@citromail.hu vagy adj elérhetőséget, és esetleg ha megmondanád merrefele van a moci azt megköszönném előre is :)
+ van mégegy,egy régebbi tipus,évjáratát nemtudom de ha kéne alkatrész szólj!Árulom darabokban is.A motorja sajna besült.Ha valaki megállapitaná az évjáratát annak örülnék:)
Mentem strandra és útközbe megláttam. :D Sajnos sietnem kellett, mert nálam volt a belépőkre a lóvé. :S De azért egy karikát mentem vele, de naná, hogy körforgalomtól körforgalomig állt a sor... Aztán a visszavezető úton kicsit próbálgattam, de csak óvatosan. Úgyhogy sztem holnap visszamegyek, jobban átnézem, kérdezgetek róla. De a csuklómat éreztem a röpke 5 km után, hogy nem vagyok hozzászokva. De már imádom... :D Na jó nem pofázok többet, mert még elküldenek. XD
az előző tulaj is szokott ide írni régebben (dragracer)
Am. szép gép
más ötletem nincs.
féktárcsa1
féktárcsa2
féktárcsa3
f
Ezeket érdemes megnézni.
Jut eszembe tervbe van véve egy weblap ahol le van írva az összes, nsr-el kapcsolatos info. Mit szóltok hozzá? Oda össze lehetne gyűjteni az ismereteket, és a gyakran felmerülő kérdésekre a választ.