Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125f+mégegy alkatrésznek
milyen nsred van elado?
Biztos hogy ez. Elég sutyerák lehetett ha ez alapján nem megy neki. Ha akarod csinálok képet a dobozáról, mert azon is ez van.
amúgy van tipped miért dolgozza vissza a vizet?igaz nagyon még nem néztem át csak henger-hengerfej síkolás és hengerfej alsó felső tömítés csere volt.
ok rendben
gege
Értem!Ha addig meglesz biztos vevő vagyok rá ha nem a z sem baj add el nyugodtan,majd nézek másikat.Üdv:Csaba
Köszi!
Nincs vkinek komplett fejidomja macskalámpás nsrhez? Ha vki tud, lecci szoljon.
6322
6305
biztos hogy ennyi?! nem
63/22
63/05 faszi kiröhögött telefonba
igen. amúgy beindítható, kitűnően jár nem csörög zörög stb. nem tudom addíg meg lesz e még most jelenleg 3 érdeklődővel levelezek. aki elviszi jór jár vele az biztos, pláne, hogy mégegy van hozzá, igaz szétszedve de frankó az is, pláne ennek a henger és henger feje is már fel van újítva.
Ezek stimmelnek ahhoz is. Én így használtam.
Csak az a baja hogy visszadolgozza a vizet?Egyébként csak jövőhónapban lesz rá lovém.
hondafever kollégának kell (ha jól tudom), csak most el van utazva. Pár napon belül sztem jelentkezik
és ha egy sportrendszer van alatta akkor mekkorák kellenek? (Ha jól tudom neked az is volt)
100 db ezresért odaadom mind a 2-őt
Heló!Mennyi lenne a két motor ára?
Ki keresett a napokban kmóra meghajtót? Nekem lenne egy fölösleges amit eladok!
Igen! Ment a mail cim meg ilyenek! thx
sztem jó. Ha nem, max visszaveszem. Te írtál erről mail-t is ugye?
Épp most írok vissza.
ok
Épp az e-mail-jeimet csekkolom.
mennyi lenne az a fing?
Na az jó,akkor a többit emilben.Megy is egy mindjárt.
2000-ért viheted. nincs msn-em mail van : gegekovats@mailbox.hu
Halli! Az lenne a legjobb! Csak azt nem tudom hogy az évjárat számit e vagy mindegyik ugyan az a méret?Az én kicsikém 94-es
Én ezeket a méreteket vettem, és jó lett.