Szombat délelőtt horgászversenyen vagyok, de utána jöhetsz. Ráadásul 3 napos fesztivál lesz éppen, szóval utána megihatunk egy söritalt is. (Te persze szigorúan alkoholmenteset mert ugye vezetsz )
Doktor úr szombati rendelésről lehet szó?
Egyre jobban érzem a vizsgálat szükségességét,ráadásul újabb tünetem is van amire anno tőled is kaptam tanácsot,így félő hogy abban is tudsz segíteni
jah akinek van kedve ideje és idegei ezzel a motorral foglalkozni annak fingért odaadom, sőt mégegyet adok mellé alkatrésznek ez utóbbi már szét van szedve de mindene megvan.nekem nincs időm bíbelődni vele.jah és vannak rendezett papírjai csak műszaki nincs rajta.
köszi megpróbálom. közben egy kérdés: nsr 125f-találkoztál vgy vlki találkozott már olynnl, hogy vizet visszadolgozza a tartályba és annak tulfolyóján okádja ki vizet. henger, hengerfej,hengerfejtömítés, egész hűtőrendszer cserélve volt. és még ez után is visszdolgozza. naa vlaki?
nekem olasz nsr-em van és hááth 160-at nem mentem még vele de mikor kicsit huztam neki 140-nél tettem a 6.at haverom rs-e igaz 4.be ment 140 et dehát az lényegtelen honda forever
main/slow/power