Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

138/42/65
main/slow/power
Szombat délelőtt horgászversenyen vagyok, de utána jöhetsz. Ráadásul 3 napos fesztivál lesz éppen, szóval utána megihatunk egy söritalt is. (Te persze szigorúan alkoholmenteset mert ugye vezetsz )
Hello,
Nekem van csak középblokk tömítésem!
msn-re felvehetnél a részletek miatt : dive_bomb@msn.com
mennyiért?
maradt egy komplett szetttem csak a hengerfejtömítés hiányzik belőle
Halli! Valakinek esetleg megmaradt tömités szettje ?Legföképp középblokk tömités érdekelne. Istenem 1x már a végére érhetnék ennek a puzzele-nak......
Sziasztok !
Megtudja valaki mondani, hogy mik a fúvóka méretek a 2001-es nsr nél. Ha kiveszem a folytásokat ?
van gegekovats@mailbox.hu küldj mailt
Üdv!
Valak nem tudja hogy hol lehet 94-es évjáratu nsr-e kilométeróra spirált venni ?
Rengeteg nsr alkatrész eladó köztük elektronika is.... power elektronika (78as) power motor henger fej power rud meg még sokmás
Doktor úr szombati rendelésről lehet szó?
Egyre jobban érzem a vizsgálat szükségességét,ráadásul újabb tünetem is van amire anno tőled is kaptam tanácsot,így félő hogy abban is tudsz segíteni
hello

Nekem henger kéne nagyon sürgősen ha valakinek van powerel együtt azt megvenném ha még használható!
henger és hengerfej is kell. van egy frissen besíkolt garnitúrám ha kell.
ja igen, tőled tudom én is.
de még nem biztos ám hogy jó, mert azért emzoli sem kapkodja el a blokkom összerakását.
Majosháza: 06-24-486122
Troják: 30/8557633
jah akinek van kedve ideje és idegei ezzel a motorral foglalkozni annak fingért odaadom, sőt mégegyet adok mellé alkatrésznek ez utóbbi már szét van szedve de mindene megvan.nekem nincs időm bíbelődni vele.jah és vannak rendezett papírjai csak műszaki nincs rajta.
köszi megpróbálom. közben egy kérdés: nsr 125f-találkoztál vgy vlki találkozott már olynnl, hogy vizet visszadolgozza a tartályba és annak tulfolyóján okádja ki vizet. henger, hengerfej,hengerfejtömítés, egész hűtőrendszer cserélve volt. és még ez után is visszdolgozza. naa vlaki?
megalőztél=megelőztél
basszus megalőztél!
nekem is ugyanezek az adatok vannak meg
kösz just
a gsx r -es meg még csak akkor kapcsolja a 3. fokozatot ;)
Főtengelyé:
6322
6305
okés kösz
nekem 170 nél van 10500 nál a fordulat
de vaki lécci mondja meg a csapágy számokat
nekem olasz nsr-em van és hááth 160-at nem mentem még vele de mikor kicsit huztam neki 140-nél tettem a 6.at haverom rs-e igaz 4.be ment 140 et dehát az lényegtelen honda forever