helló stephan!
'91 es 125 R ha visszaolvasol a fórumon akk láthatod a képet róla pont azon az oldalon hiányzik a narancs színű bura az elejéről ha van és eladod írj légszi!
kösz
de ha nem tudtok az sem baj mert akk megrendelem csak mondom megkérdem de ugynéz ki senkinek sincs sajna!
Trojna am üzenem z unokatesódnak h nagyon joh kismotor !
Nem nem estem vele csak mikor visszaértem a motorozásból nem volt meg és később darabokba megtaláltam a burát de nem estem vele csak ennyi kellene a bura!
Am szeretem ezt a kis motort most vettem nem rég NEM ELADÓ!
(nem is cserélném el)
Aki tud indexburát az írrjon!
Helló mindenkinek honda nsr 125-öst szeretnék venni lehetőleg baranya megye és közelében adnék cserébe egy hangrendszert 350 wattos erősítő egy 300 wattos amcsi mélyláda 2*100 watt mélyközép és 2* 150 watt magas vagy egy simsont adnék cserébe , ha jó a motor müködik és tipp topp össze van rakva akkor még a kettőt is oda adom cserébe ezeknek az össz értéke együtt kb 200 ezer forint!. olyan motor érdekelne ami teljesen fedett még a blokk is! várom a válaszokat üdv: Tamás
MSN:patamas@citromail.hu
nekem régebbi van nem ugyan az az első index!
De ha nektek nincs akk nem tudtok valakit akinek esetleg van?
(ha csak ugy adná akk megveszem az egész indexet)
az sem egyezik meg?
tudod az a narancssárga?:D
am vas megyei vagyok!
egyébként azt is tudom hogy csak búrát honnan tudnál rendelni(ha esetleg... )
De csak pénz érdekel! Vagy valami cross vagy enduro de 125 től felfele az se baj ha valami gondj van!
'91 es 125 R ha visszaolvasol a fórumon akk láthatod a képet róla pont azon az oldalon hiányzik a narancs színű bura az elejéről ha van és eladod írj légszi!
kösz
nekem van! milyen nsr-ed van?
Trojna am üzenem z unokatesódnak h nagyon joh kismotor !
Am szeretem ezt a kis motort most vettem nem rég NEM ELADÓ!
(nem is cserélném el)
Aki tud indexburát az írrjon!
MSN:patamas@citromail.hu
De ha nektek nincs akk nem tudtok valakit akinek esetleg van?
(ha csak ugy adná akk megveszem az egész indexet)