Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A videó :
http://www.rtlhirek.hu/video/5...

Legutoljára egy robógos balesetet láttam 4 ütemű 50 -es robogó.
Egy Peugeot Boxer kijöt elé az belement a kocsit egy másfél méterel arrébbdobta. Szal az a 40 méter elképzelhető még egy 70 es tempónál is. Szal ha a nő leszáll a bicigliről körbenéz és csak utána megy át nemhiszem, hogy nem veszi észre, a hangját vagy nem látja stb.. Természetesen egyértelmű a motors száguldozgatott. De nem változtat már semmit azon hogy vétlen meghalt ... mit ér azzal hogy elméletileg nem sértett szabályt.
KI az aki városba minden zebra előtt 20 - al megy el ?
Énis szoktam mocskos nagy hülyeségeket csinálni, ezért is nézek körbe a zebrán. Nyitot szemmel kell járni, mert vannak idióták, néha én magam is..
Köszi a válaszokat, én ís kb. ennyiben gondolkodtam!
nem vagyok szakértő, de 400 nál többet nem biztos, hogy kapsz érte, bár ugye ha valakinek pont tetszik a fényezés, simán megadhatja érte, ha éppen nem talál olcsóbban másik ilyen színűt.
Sztem 450 körül kérhetsz érte. Így ránézésre elég jó állapotban van.
azért a motoros is biztos, hogy nem úgy ütötte el, hogy döcög 60 al, nézi a zebrát. "nahát, egy család" -" látom át akarnak kelni, de az nő nem szállt még le a bicikliről, úgyhogy biztos nem lép le, hiszen nincs elsőbbsége." Ezzel annyit mondok, hogy szerintem az eset szempontjából mindegy, mert a motoros valószínűleg azt sem tudta, hogy hol van amikor elbaszta a nőt.
Persze, 9 kw a papírjaiban
Persze nem az számít, hogy 40 vagy 50....sok az azért, hogy maga előtt tolja anélkül, hogy elessen.
a 40 métert én írtam, mert annyira emlékeztem, a lényegen nem változtat, akkor is sok.
mennyibe adnád el a géped?
komolyan érdekelne
rendszámos?
Valamint ugye továbbra sem tudni, hogy A kerékpáros tolta, a kerékpárt, vagy kerékpározott, mert ugyi,ha kerékpározott a gyalogátkelőn, és nincs ott kerékpárút, akkor nagyon nincs elsőbbsége, mert szabálytalan amit csinált.
Pont középen van, sztem csak a szög miatt látszik úgy, ár?
igazából a "médai" 50 métert írt.
"Csaknem 50 méteren át tolta Antóniát a motoros, aki elütötte őt a zebrán." ezek szerint nekik a 40 az már csaknem 50. egyszer jó lenne ha kölcsönkérnének tőlem 40ezer forintot, mert akkor kérhetnék vissza 50 ezret, hogy az csaknem ugyan annyi.
Az is lehet, hogy csak felfújta a média ezt a 40 métert...szerntem 40méter alatt elesett volna a srác.....
Nekem meg pont fordítva. 2-es volt rajta, de egyest hozott a szalon.
á köffi már értem :D most tértem haza a beiratkozásból a1 re ahova a simsonnal mentem, aztán azután a sebesség után még nem igazán vagyok magamnál :D
hmm. alaposabban szemügyre kellett volna vegyem őket. lett volna alkalom, haverom nsr jén van gilardoni 1 nekem a szalonban 2 est hoztak
nyomj egy előzmény gombot a 20796-os hozzászólásra
Az 1-es elvileg a lomhább, túrázósabb, a 2-es meg a pörgősebb, sportosabb. Vagy fordítva, de ez a lényeg. Gondolom a felömlők szögében, méretéből ered.
ezt most nem értem
mert mi a "tudásbeli"különbség?
előzmény gomb
nem tudom, de 40 méter az azért elég sok, meg pár képet láttam, a motor is rendesen letört.
csak "tudásra"
belemegy, nincs különbség. olyat láttam már, hogy van gilardoni1 meg gilardoni2 henger, de azok között sincsen különbség szemre.