szia trojna!
nekem kellene az indexbura amit piiterke írt tudnál segíteni?
Egy '91 es 125 r NSR röl van sző ha rajt ülsz akkor onnan nézve a jobb oldali indexbúra kellene!
Itt a kép!
A méretét nem tudom sajnos megmondani, mert nincs nálam tolómérő, de ha délután hazaérek és még aktuális lesz le tudom írni.
De az is lehet hogy a száma alapján előbb meg tudják neked hozni mint a mérete alapján.
Aztan milesz helyette RR? Van fenn egy 1misier de sztem tuti vmi kulfoldrol behozott kamu, mert rendszam sincs rajt. Meg ennyier mar elvittek volna 5x..
én lassítok a zebrák előtt, és mindig készen állok rá, hogy a gyalogos át akar menni. nem tudom az aki járművel van miért hiszi azt hogy csak a másik járművet vezetőnek kell elsőbbséget adnia. a zebra olyan mint egy elsőbbségadás tábla, aminél általában lassítanak, mer féltik az autójukat/motorjukat...
nekem kellene az indexbura amit piiterke írt tudnál segíteni?
Egy '91 es 125 r NSR röl van sző ha rajt ülsz akkor onnan nézve a jobb oldali indexbúra kellene!
Itt a kép!
Kéne nekem gyári elsö indexbúra ! Akinek van az irjon!
98-as "kandúrlámpás"
száma: AR2050G
A méretét nem tudom sajnos megmondani, mert nincs nálam tolómérő, de ha délután hazaérek és még aktuális lesz le tudom írni.
De az is lehet hogy a száma alapján előbb meg tudják neked hozni mint a mérete alapján.
Folytatlan: 14-36
11KW: 13-36
8KW: 12-42
link