Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez unokatsómé volt!
hello. Nekem sajna nincs.
szia trojna!
nekem kellene az indexbura amit piiterke írt tudnál segíteni?
Egy '91 es 125 r NSR röl van sző ha rajt ülsz akkor onnan nézve a jobb oldali indexbúra kellene!
Itt a kép!
képed van róla?
cásácsá

Kéne nekem gyári elsö indexbúra ! Akinek van az irjon!
nekem van annyiért.. de 50esként lehet csak használni
kicsit drága.. nekem kB 280000am lenne rá.
20828-as hsz-ben ott a link
98-as "kandúrlámpás"
mien nsred van elado? Lehet h erdekelne..
hello olasz papirjai megvannak!4 Le lehet vizsgáztatni! Van vámpapir kinti adásvételi meg a kinti forgalminak a fénymásolata
Neked van, de csak a motorral együtt eladó!
hellosztok. Nekem macskalámpáshoz kellene a jobb oldali idomhoz ez a darab. Akinek van eladó az szóljon. Előre is kossz.
hello. meg szeretném kérdezni h a papirjai meg vannak e a motornak? köszi hello
gyártmány: NOK
száma: AR2050G

A méretét nem tudom sajnos megmondani, mert nincs nálam tolómérő, de ha délután hazaérek és még aktuális lesz le tudom írni.
De az is lehet hogy a száma alapján előbb meg tudják neked hozni mint a mérete alapján.
melyik lenne a legjobb? mert új kell rá...
Igen, elég valószínű hogy RR lesz helyette. Csak már meglenne...
Aztan milesz helyette RR? Van fenn egy 1misier de sztem tuti vmi kulfoldrol behozott kamu, mert rendszam sincs rajt. Meg ennyier mar elvittek volna 5x..
Kandur lampas bazz! Amugy poen, mert kulfoldon foxeye azaz rokalampasnak mondjak.. De macska talalobb..

Folytatlan: 14-36
11KW: 13-36
8KW: 12-42
stephan01 meg tudnád mondani a teleszkóp szimering pontos méreteit? Nagyon megköszönném.
13-35 (?)
kandúr lámpás nsr lánckerekes méretei érdekellnének?!
aha az szuper lenne! akkor írtam egy mailt a címre, remélem jót találtam meg, és ott dumáljuk + hogy mi legyen! helo
Eljött az idő :
link
engem a zebránál általában elütni akarnak, lassítást nem sokszor tapasztalok
én lassítok a zebrák előtt, és mindig készen állok rá, hogy a gyalogos át akar menni. nem tudom az aki járművel van miért hiszi azt hogy csak a másik járművet vezetőnek kell elsőbbséget adnia. a zebra olyan mint egy elsőbbségadás tábla, aminél általában lassítanak, mer féltik az autójukat/motorjukat...