linkelnéd pls? én eddig a biciklisnek adtam igazat, de a videót nem láttam.
Szerintem akárhogyis, ha a motoros tudja hogy ott zebra van lassítania kellett volna előtte. Persze lehet arra építeni, hgoy 10 kor már úgysem jár arra senki de akkor meg ez lesz. ha meg nem ismerte a környéket akkor meg pláne óvatosan kell menni.
Nézem a videót. De hogy lehet valaki ennyire hülye h. az északa közepén nem néz szét, le sem száll a bicigliről egy FŐuton mikor átmegy. Jó nyilván szabály szerint minden egyes zebránál le kéne lassítani. De könyörgöm éjjel nem látok egy kivilágítatlan csállingózó biciglist a zebra mellett. Tegye mindenki a szívére a kezét hogy ha ő megy azon a főuton és nem látja a kerékpárost hogy pont le akar kanyarodni, ő lelalassít el 10 Km/h ra.
nem kötekedésként, meg semmi ilyen célzással, de az az elsőkerék középen van egyébként? vagy nem tudom olyan furcsán áll az egész. Bár lehet hogy csak a fotózási szög miatt...
Hali! Én is lassan eljutok odáig h eladjam a gépem, sztetek mennyit ér? 2003-as, 11000km, új első hátsó fékbetét, új motorolaj, új fékolaj, folytás csak a kipuffban van, papírjaiban 9 kw, első gumi jó, a hátsó a szezont még kibírja, képek az adatlapomon, szervízkönyv, kezelési útmutató, hiánytalan gyári kulcskészlet, 2 db kulcs!
Volt egy derbim, jelentkezik egy srác e-mailben, hogy őt érdekli, biztosan elviszi, és tényleg beszámítok-e Pannónia alkatrészt. Mondom igen, volt egy blokkja, lényegtelen. Igenám, de valami Szeged vagy hol lakott, én meg Kezsthely. Mondja nem gond, csak még 1-2 hét, mire lesz pénze. Gondoltam Ok, akkor majd jelentkezz. Írogatott akkor kb 3 nap alatt 5 levelet, azóta se jelentkezett, hogy jönne a motorért.
Aztán volt másik vevő, a közelből, aki SMS-ben (!) érdeklődött! (eleve szerintem aki komolyan gondolja, telefonál) Eljött a gyerek, mivel közel lakott, két haverjával. Eleve olyan balfék volt, hogy 5* hívtam fel, hogy miért nem talál ide, mert bonyolult volt neki, hogy a falu egyetlen rendörlámpájánál balra forul, végigmegy az útón, ami majd kanyarodni fog balra, megy, lesz balra egy vasúti átjáró, az utáni első utca jobbra, ott állok a sarkon.
Megjött, a 3 csávó jól meghajkurászta a motort (mindegyik elment messzebbre, ne halljam - persze bejáratós motor...) majd jól lefikázta a 3 ból kettő, a 3., aki egyébként egy DT-vel jött volt a legnormálisabb, ő mondta, hogy tényleg jó a hangja, és felül megy, alul nyomatékszegény, de ez igaz is volt.
Erre a gyerek hümmög, és közli, hogy majd értesít! (gondoltam nem kell a duma, nem kell megvenni, de mint egy uraság 200 évvel ezelőtt, majd értesít mit döntött) Jött az értesítő, hogy sajnos nem tudom megvenni. Hja, meg még ott nyafogott nekem személyesen, hogy a Suzuki altoja részlete 40 e /hó. Stb stb....
AZtán jött egy kissrác az édesapjával Győrből, igaz, ők is későn értek oda, kipróbálták, tetszett nekik, kicsit alkudtak, azt is szimpatikusan, hogy engedtem is, pedig tudom, akkor is elviszik, ha nem engedek, és megvették. Remélem jól szolgálja a kissrácot!
Üzletben nem mindenki korrekt. Főleg nem annyira mint te.
Igaz még nem vásároltam tőled, de most is írtad, ha esetleg megveszi az arc a szimmeringet, de nem jó, akkor visszaveszed tőle, meg amúgy is olvasgattam,semmi panasz nem volt rád soha, és ha vennék tőled valamit tuti nem félnék, hogy szart kapok.
Szóval előbb utóbb csak találsz valakit aki megveszi, de bár itt a fórumon előnyöd van, mert ismernek, és tudják hogy valószínűleg igazat mondasz, használtautón meg ilyesmi helyen a hirdetés látogatójának semmit nem jelent, hogy miket írkálsz róla, mert kb úgysem hiszi el. De ha ez az a csávó volt aki magától jelentkezett, hogy megvenné, akkor meg duplán parasztság a részéről...
zalaegerszeg-zalalövő környékén vagyok és nem kell utazgatni érte 2000-ért értékbiztosítva el tudom küldeni bárhova.
igen megkapod a közepét is és igen ehez a típushoz való
nem muszáj kp-nak lennie bartelkedhetünk is (cserebere) csak legyen valamid csereberébe ami érdekelhet engem keress meg a mail címemen aztán ott folytathatjuk.
ja és egyépként hol laksz? mer többszáz km-ert nemszeretnék elmenni érte! é megkapok akkor hozzá mindent (tank középső részén a 3 darabot is?)
és bisztos ehez a tipushoz valo? nemtudnál esetleg egykét képet felrakni? köszi helo
Olyan szar kifogással, hogy ma máshova kell mennie, meg hogy már nézett közben másikat is... elég szar duma, és jól meg is váratott, és ha nem telefonálok rá, még most is várnám. Egy igazi szarházi. Meghirdettem már, de még képet nem raktam fel. Azt majd holnap csinálok, most eléggé ingerült vagyok. Napok óta nem csinálok mást, csak törölgetem össze-vissza, egy porszem sincs rajta, olaj lecserélve, olajtartály feltöltve, félig a tank benzinnel, lánc lekenve, aztán mostmeg jól beszopatott. A kurva anyját az ilyennek. Még annyi vér se volt benne hogy felhívjon hogy te fasz nem kell a szarod.
jajjj! de jó lenne, de majd meglátjuk oké? mer az a baj egy vasam sincs, de nagyon jó lenne! majd írok jó ha összetudok valahonnan kaparni egykis pénzt! helo
az a faszkalap vevőm visszalépett, szóval ha érdekel valakit a motorom, itt az elérhetőségem:
nagylaci18@freemail.hu
laszlo.nagy3@
alcoa.com
20-385-2141
ha jól tudom akkor igen ugyan az a blokk de azért kérdezz meg valakit aki biztosan tudja. igen műxik rendesen, mentem azzal a blokkal amiben benne volt és normál üzemi hőmérsékletet mutatott.
Szerintem akárhogyis, ha a motoros tudja hogy ott zebra van lassítania kellett volna előtte. Persze lehet arra építeni, hgoy 10 kor már úgysem jár arra senki de akkor meg ez lesz. ha meg nem ismerte a környéket akkor meg pláne óvatosan kell menni.
Volt egy derbim, jelentkezik egy srác e-mailben, hogy őt érdekli, biztosan elviszi, és tényleg beszámítok-e Pannónia alkatrészt. Mondom igen, volt egy blokkja, lényegtelen. Igenám, de valami Szeged vagy hol lakott, én meg Kezsthely. Mondja nem gond, csak még 1-2 hét, mire lesz pénze. Gondoltam Ok, akkor majd jelentkezz. Írogatott akkor kb 3 nap alatt 5 levelet, azóta se jelentkezett, hogy jönne a motorért.
Aztán volt másik vevő, a közelből, aki SMS-ben (!) érdeklődött! (eleve szerintem aki komolyan gondolja, telefonál) Eljött a gyerek, mivel közel lakott, két haverjával. Eleve olyan balfék volt, hogy 5* hívtam fel, hogy miért nem talál ide, mert bonyolult volt neki, hogy a falu egyetlen rendörlámpájánál balra forul, végigmegy az útón, ami majd kanyarodni fog balra, megy, lesz balra egy vasúti átjáró, az utáni első utca jobbra, ott állok a sarkon.
Megjött, a 3 csávó jól meghajkurászta a motort (mindegyik elment messzebbre, ne halljam - persze bejáratós motor...) majd jól lefikázta a 3 ból kettő, a 3., aki egyébként egy DT-vel jött volt a legnormálisabb, ő mondta, hogy tényleg jó a hangja, és felül megy, alul nyomatékszegény, de ez igaz is volt.
Erre a gyerek hümmög, és közli, hogy majd értesít! (gondoltam nem kell a duma, nem kell megvenni, de mint egy uraság 200 évvel ezelőtt, majd értesít mit döntött) Jött az értesítő, hogy sajnos nem tudom megvenni. Hja, meg még ott nyafogott nekem személyesen, hogy a Suzuki altoja részlete 40 e /hó. Stb stb....
AZtán jött egy kissrác az édesapjával Győrből, igaz, ők is későn értek oda, kipróbálták, tetszett nekik, kicsit alkudtak, azt is szimpatikusan, hogy engedtem is, pedig tudom, akkor is elviszik, ha nem engedek, és megvették. Remélem jól szolgálja a kissrácot!
idomod van?
helló
Igaz még nem vásároltam tőled, de most is írtad, ha esetleg megveszi az arc a szimmeringet, de nem jó, akkor visszaveszed tőle, meg amúgy is olvasgattam,semmi panasz nem volt rád soha, és ha vennék tőled valamit tuti nem félnék, hogy szart kapok.
Szóval előbb utóbb csak találsz valakit aki megveszi, de bár itt a fórumon előnyöd van, mert ismernek, és tudják hogy valószínűleg igazat mondasz, használtautón meg ilyesmi helyen a hirdetés látogatójának semmit nem jelent, hogy miket írkálsz róla, mert kb úgysem hiszi el. De ha ez az a csávó volt aki magától jelentkezett, hogy megvenné, akkor meg duplán parasztság a részéről...
igen megkapod a közepét is és igen ehez a típushoz való
és bisztos ehez a tipushoz valo? nemtudnál esetleg egykét képet felrakni? köszi helo
Pedig biztos beleélted már magad.
Szerintem itt az ideje meghirdetni a "plasztikrakétát" (sportmotor szöveg) ha még nem tetted volna meg.
nagylaci18@freemail.hu
laszlo.nagy3@
alcoa.com
20-385-2141