Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó. macskalámpásba kellene, 99-es évjárat. Ugyanaz a blokk ugye? Működik rendesen, bemelegedett vele a motor?
yes 2db ezresért jó?
szia,
termosztát van?
na. hát akkor sok sikert az eladáshoz, hátha összejön : )
Ma jönnek üzletelni. Remélem holnaptól már gyalogos leszek
mocid végül megvették?
Itt a jó link:
link
bocs
elbasztam a linket, mindjárt adom a jót
link
itt megnézheted
jah Nsr alkatrészek vannak nálam egy valaggal ha érdekel valakit valami. legtöbb az idom nélküli 92-esből.
pinkmotors.hu ma megrendeled holnap ott van.
meg vannak erősítve a fülek és igen festőként és műanyagosként melózom tehát kamrában van fújva Sata pisztolyal és standox festékkel dolgozom.
5e-ért
Persze, vegyél fel nyugodtan.
helloszia mindenki!
véleményeket kérnék,nsr 125-ről,a blokkját talán ismerem,CRM125-volt ezelőtt,a többire kíváncsi lennék!
mit érdemes megnézni egy utcai motornál?
foggalmam sincs,világ életemben crossoztam
várom a válaszokat,előre is köszi,amúgy az ujabbik verzióra lennék kíváncsi,a nem 2kereklámpásra
Így egyszerűbb lesz és az e-mail cím rendesen: hkristofd@citromail.hu
Sziasztok!
Eladó lett a motorom, hátha érdekel valakit.
http://www.hasznaltauto.hu/3043122_honda_nsr_1989
hkr
istofd@citromail.hu
Elütött egy 3 gyerekes anyukát a zebrán, aki a helyszínen meghalt...
kopasz001 én nem hallottam.
Mi történt a 19 éves gyerekkl?
bocs, de inkább szeretnék venni 1 újat. De felvehetlek msn-re? , mert szeretnék kérdezni néhány dolgot, ha lehet.
Az a teló, ami most van a motorom alatt, azt én raktam össze kettőből. Amikor megvettem az új szimeringeket, nem stimmelt a méret, szóval visszaraktam bele a régit. Azóta is tökéletesen működik, egy csepp olajat sem könnyezett ki, pedig már egy pár ezer km benne van. Sztem ha nincs szétbarmolva, simán vissza lehet tenni.
1500+posta?
Ha nem válna be visszaveszem.
Én is pont erre gondoltam.
Ha bármi is szerveződne, én benne vagyok.
Sziasztok mindenki.....

Mi zu veletek?

Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!

Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
De ezek amúgy nem mennek tökre egyszeri kiszedés után?
Vagy csak én tudom rosszul?(ami elképzelhető )
És amúgy mennyiért adnád?