Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen gyári a cucc , de nem új. Vettem valamikor egy pár telót, és abból maradt. De biztos hogy jó, mert fa ládában jött, és egy csepp olaj nem folyott ki belőle.
teljesen új, gyári cucc?, mert nekem most vadi új kellene...
Ha új kb mennyiért adnád?
csá.tudnátok cimet v.oldalakat ahol elsőtelohoz szim+porv. kapnék.
Van. Porvédő is megvan hozzá.
Itt vannak a képek. Festeni mindenképpen kell. Horpadás nincs rajta, csak az alját kell normálisan kihegeszteni.
ja és állapoton aszt értem, hogy nincs e megrepedve, a felfogatófülek stb nincsenek e letörve? és az a festés milyen minőségü lenne? házi, vagy esetleg festőként dolgozol és jó minőségű? és eredetileg milyen szinü, mer ha fekete és nem olyan vészes állapotban van, csak karcos akkor érdekel úgyis!
Nekem lehet van. Megnézem.
macskalámpás, 98-as
Milyen nsr-ed van?
aha szóval 18! még gondolkozom rajta! és festés nélkül mennyiért adod?
Nincs valakinek első teleszkóp szimeringe nsr-hez?
Kéne nagyon met már elég rossz állapotba van
Macskalámpás nsr-hez valaki nem tud első lámpát? Körlámpáshoz pedig plexi kellene! Minden megoldás érdekel!
Benzintszint mérő nincs rajtuk éppen ezért kivezetése sincs. Amint hazaértem csinálok róla képet.
kőszi hogy válaszoltál kűldj képet hoy nézki a tank + a felfogatása hogy van neki benzin szint mérő kivezetése !
Ja és még annyi, hogy ezekben egyáltalán nincs benzinszint mérő már gyárilag sem.
hello
megvan még a tank, és odaadom olcsóbbért, mert elbírna egy festést, és hegeszteni is kellene, mert folyat. Ha így is érdekel szólj.
helo érdeklődnék hogy a tank megvan e? és egy kérdés?bezin szint mérő ora kivezetés benne van e?ha igen kűldj egy képet rola!
mondjuk 18-ért. állapot? hát friss festéssel kapod ha fekete kell akkor feketére fújom. maga az idom meg jó állapotban van sőt egy két helyen meg is van erősítve üvegszállal.
Helló mindenkinek honda nsr 125-öst szeretnék venni lehetőleg baranya megye és közelében adnék cserébe egy hangrendszert 350 wattos erősítő egy 300 wattos amcsi mélyláda 2*100 watt mélyközép és 2* 150 watt magas vagy egy simsont adnék cserébe , ha jó a motor müködik és tipp topp össze van rakva akkor még a kettőt is oda adom cserébe ezeknek az össz értéke együtt kb 200 ezer forint!. olyan motor érdekelne ami teljesen fedett még a blokk is! várom a válaszokat üdv: Tamás
MSN:patamas@citromail.hu
mucza601 meg tudnád adni az email vagy msn címedet, lenne még néhány kérdésem.
Sziasztok! Nem tud valaki körlámpás Nsr-hez plexit? Sürgős lenne!
ELADÓ!
Hibátlan állapotban Polini hengerrel adok hozzá egy másikat alkatrésznek.
Ár.:Megbeszéljük
Nagyobbat akarok azért adom el amúgy imádom de kell a pénz
na hello!hát ez egy hangtompító!nem teljes dob!ettől teljesítménynövekedést én nem nagyon remélnék!a hangja más lesz az tuti ráadásul jól mutat!csáó
necsi! fekete, és mennyiért? milyen állapotban?