Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Foggalmam sincs mennyiért mennek 2001-es nsről van folytott teljesen gyári nem volt még szétszedve semmi
Hali !

Óvatosan bíráljad, mert majd kapsz.....
Hali

Mennyit gondolsz érte ?

Üdv
helló!
szerintetek ez az izzó jó az nsr

A bekeretezett részt nézzétek meg
mert szerintem nem jó, mert a tompítottnál nincs bent a tűkőr
és szerintem így nincs tompítottam csak két reflektor van
léci segítsetek
előre is kösz Helló!
Valakinek kell gyári kipuff?
csá
Elado az nsr-em! Henger kell rá meg dugo és megy! 60000 ft sürgős!
tudtok nekem mondani 2körlámpás nsr elsöteleszkop szimering számot?
ha akarod ugyan ilyen színrefújva vagy akár más színben is kaphatsz tőlem idomot
nem!
Egybe akarom eladni!
jaa! kár ! de nem adod el az idomokat?
ne mondtam hofgy darabokba eladom! csak azt irtam hogy darabokba van! Csak egybe elado
figyu aszondtad darabokban is eladod az nsr-t? mennyiért adod el az idomokat?
sziasztok, lenne egy kérdésem, a NSR 125 Raiden -re ráműthetőek az idomok a macskalámpás nsrröl?
csá

Mert most lett ujrafujva a két felni és még nem vettem le a gumirol a ragasztócsikot amivel a gumit leragasztotam! amugy szerintem faszán virit!
a felni,meg a gumi mi a tökömért virit ennyire?Amugy mik hiányoznak róla?
Sziasztok azt szeretném kideríteni miből tudom meg a pontos évjáratát és egyéb adatát a motoromnak... láncszettet szeretnék venni hozzá... és ami most van rajta az fogszám szerint egy tipushoz sem valós.......?
hello

Elado az nsr-em! Darabokba van, csapágyak szimeringek kicserélve csak egy henger kéne rá meg dugo! És megy! 60.000 ért odaadom! Sürgős!
Hello mindenkinek
azt szeretném kérdezni h valaki nem tud e szerezni nekem 160 as polini hengerszettet kompletten henger hengerfej dugó gyürö és persze tömités is
aki tud az irjon itt az msn cimem is : lukacsricsi1991@hotmail.com
Kösz szépen
na itt vannak a linkek:
link
link
meg tudsz még esetleg az ebay-ről is licitálni, ott szokott lenni használt és új is egyaránt:
német ebay
angol ebay
meg van még a motorline-hu, de ott kb 120e FT egy rezó...
Asszem kézzel is lehet tekerni, nem kell hozzá csavarhúzó. Bár én csak egyszer nyúltam hozzá, amikor szétapróztam a karbit kitakarítási okokból.
Ha rajt ülsz a motoron és a helyén van a karbi, a jobb oldalán van. Egy hatalmas csavar. Nem lehet eltéveszteni.
már fentvoltál eddig is
Nah kiszabadult a ménes?
Mondtam hogy faszán megy vele. Az enyém is szerette.
jah és felvettelek msn-en még egy kis eszmecserére ha nem baj