Sziasztok!
Ezt már egyszer kértem, de nem tudom már, hogy hol is van, úgyhogy most újra: Valaki meg tudná mutatni hol van a motor alapjárat-szabályozó csavarja? Kicsit feljebb tekerem, hátha nem áll le spontán a lámpáknál.
újonnann 300 valamennyi ezer, használtan 10 és 15 ezer Ft között összeget illik érte kérni. Bár én már láttam 30 ért is használtan, 2003-as nsr-ből, de ami nekem van 15 ért se kell senkinek
Sziasztok! 91'-es NSRemhez még ano mikor megvettem kaptam egy középsö rugót valami bontott motorból használtan vetten az elözö tulaj, elszeretném adni egyik ismerösömnek állitolag ujonnan 60ezer körül van ez a cucc, körülbelül mennyit érhet a használt esetleg ha tudtok egy árat mondani megköszönném
szia, látom még nem igazán érted a kipufogós témát. Tehát a kétütemnél 2 részből áll: rezonátor (ami a blokk alatt van) és a hangtompító (ezt hívják dobnak is).
a rezó tulajdonságait jól leírta mucza kolléga.
a dob vagy másnéven hangtompító szinte csak azért van rajta hogy halkabb legyen, a motor karakterisztikájába nagyon kevésbé szól bele. Tehát szinte mind1 hogy milyen dobot veszel rá, csak a hang fog változni. Ettől a yoshitól pattogósabb és magasabb hangja lesz, és hangosabb is lesz. Akkor lesz talán mélyebb hangja ha olyat veszel (csinálsz akár) aminek a végén nagyobb átmérőjű a cső.
hello mucza601!
Először is kösz az infókat, és egy kipufogó dobot szeretnék venni az ebay-ről.
ezt: http://cgi.ebay.com/Carbon-Fib...|301%
3A1|293%3A1|294%3A50#ShippingPayment
nézd már meg légyszi, és mond már meg hogy szted ez jó, vagy esetleg teljesen sz*r...
Állítólag yoshimura, ami sztem elég jó kis márka..
hello peti!egy jó dob egy kétütemű motornál létfontosságú!kétütemű gépeknél a motor szinte teljes karakterisztikáját befolyásolni tudja!bóvli dobbal kinyírhatod a motort napok alatt!számít a teljes hossz a kúpok nyílásszöge a leömlő hossz stbstb(pl rövidebb leömlő=pörgősebb motor plussz lóerőt és hangbeli változást tuti eredményez! egyépként mélyebb hangot nagyobb öblösebb hangtompítóval is el tudsz érni!
Ezt már egyszer kértem, de nem tudom már, hogy hol is van, úgyhogy most újra: Valaki meg tudná mutatni hol van a motor alapjárat-szabályozó csavarja? Kicsit feljebb tekerem, hátha nem áll le spontán a lámpáknál.
30 perce vitték el
te tudnál ajánlani valamit?
Esetleg valami olyan helyet ahol csináltatni lehetne?
Vagy valami oldalt ahonnan rendelni lehetne esetleg?
a rezó tulajdonságait jól leírta mucza kolléga.
a dob vagy másnéven hangtompító szinte csak azért van rajta hogy halkabb legyen, a motor karakterisztikájába nagyon kevésbé szól bele. Tehát szinte mind1 hogy milyen dobot veszel rá, csak a hang fog változni. Ettől a yoshitól pattogósabb és magasabb hangja lesz, és hangosabb is lesz. Akkor lesz talán mélyebb hangja ha olyat veszel (csinálsz akár) aminek a végén nagyobb átmérőjű a cső.
berakok 2 képet inkább...
Először is kösz az infókat, és egy kipufogó dobot szeretnék venni az ebay-ről.
ezt:
http://cgi.ebay.com/Carbon-Fib...|301%
3A1|293%3A1|294%3A50#ShippingPayment
nézd már meg légyszi, és mond már meg hogy szted ez jó, vagy esetleg teljesen sz*r...
Állítólag yoshimura, ami sztem elég jó kis márka..