Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fenn is van az új kipuff nagyon megy tőle és a hang ááá
Sziasztok!
Ezt már egyszer kértem, de nem tudom már, hogy hol is van, úgyhogy most újra: Valaki meg tudná mutatni hol van a motor alapjárat-szabályozó csavarja? Kicsit feljebb tekerem, hátha nem áll le spontán a lámpáknál.
Összeszedek neked párat és bedobálom ide. kb 1 óra, mert más dolgom is van közben.
újonnann 300 valamennyi ezer, használtan 10 és 15 ezer Ft között összeget illik érte kérni. Bár én már láttam 30 ért is használtan, 2003-as nsr-ből, de ami nekem van 15 ért se kell senkinek
12-13-14 ezer FT
hello,
30 perce vitték el
Helo!
te tudnál ajánlani valamit?
Esetleg valami olyan helyet ahol csináltatni lehetne?
Vagy valami oldalt ahonnan rendelni lehetne esetleg?
Sziasztok! 91'-es NSRemhez még ano mikor megvettem kaptam egy középsö rugót valami bontott motorból használtan vetten az elözö tulaj, elszeretném adni egyik ismerösömnek állitolag ujonnan 60ezer körül van ez a cucc, körülbelül mennyit érhet a használt esetleg ha tudtok egy árat mondani megköszönném
OlcsÓbb lÁncszett mennyibe kerÜl az nsr_hez?
szia, látom még nem igazán érted a kipufogós témát. Tehát a kétütemnél 2 részből áll: rezonátor (ami a blokk alatt van) és a hangtompító (ezt hívják dobnak is).
a rezó tulajdonságait jól leírta mucza kolléga.
a dob vagy másnéven hangtompító szinte csak azért van rajta hogy halkabb legyen, a motor karakterisztikájába nagyon kevésbé szól bele. Tehát szinte mind1 hogy milyen dobot veszel rá, csak a hang fog változni. Ettől a yoshitól pattogósabb és magasabb hangja lesz, és hangosabb is lesz. Akkor lesz talán mélyebb hangja ha olyat veszel (csinálsz akár) aminek a végén nagyobb átmérőjű a cső.
stephan01 megvan neked még az arrow kipu?
te tudnál adni valami oldalt ahol esetleg van nagyobb választékba rezó+ dob is? Meg hát az ár se lenne mindegy.
Igen, jó márka, de ha nincs hozzá egy yoshi rezód is, nem fogsz semmi különbséget észrevenni.
hali nem tud vaki honda nsr hez vagyis 160 as polini hengerhez tömitést ?
gegekovats@mailbox.hu
Szia! Esetleg egy e-mail címet nem kérhetnék?
hali!van mindenem.
uhhh... rossz lett a link
berakok 2 képet inkább...
hello mucza601!
Először is kösz az infókat, és egy kipufogó dobot szeretnék venni az ebay-ről.
ezt:
http://cgi.ebay.com/Carbon-Fib...|301%
3A1|293%3A1|294%3A50#ShippingPayment

nézd már meg légyszi, és mond már meg hogy szted ez jó, vagy esetleg teljesen sz*r...
Állítólag yoshimura, ami sztem elég jó kis márka..
üdv! olvasgattam a hozzászólásod, írnál nekem erről a hangtompítóról bővebben?köszi:gege
hali! tudok ebben segíteni. keress meg a mail címemen. adtlapomon fent van.
Akkor te nem is a dobról beszélsz hanem a rezóról, de igazad van.
OK! Lejegelem neked. Jöhetsz nyugodtan bármikor, várni fog rád.
hello peti!egy jó dob egy kétütemű motornál létfontosságú!kétütemű gépeknél a motor szinte teljes karakterisztikáját befolyásolni tudja!bóvli dobbal kinyírhatod a motort napok alatt!számít a teljes hossz a kúpok nyílásszöge a leömlő hossz stbstb(pl rövidebb leömlő=pörgősebb motor plussz lóerőt és hangbeli változást tuti eredményez! egyépként mélyebb hangot nagyobb öblösebb hangtompítóval is el tudsz érni!
Héé nem ám eladod előttem megyek érte vagy szombat vagy hétfő mert bankból kéne kivenni pénzt csak nincs nyitva szóval legkésőbb hétfőn megyek