Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az csak akkor lenne jó,ha 2 litert enne 100on,akkor is 30*2=60 liter benzinhez menne 1 liter,ami 1:60as keverék,viszont kétlem h 2-t enne...
Nekem 2500-3000 km után ment ki az olaj, vagyis akkor töltöttem újra, a lámpa még nem világított de már nem volt sok benne!
ha valakit érdekelne pár nsr 125 cucc :
http://www.kepesmotor.hu/motor...
nincs msn-em de a mail címemet megtalálod az adatlapomon.
nemkell lefujni köszi, mert most lessz festve egybe a motor :) ha van msn-ed megbeszélhetnénk ott a részleteket msn-em : djgergely@windowslive.com
hello
60 ért adom a motort! Vas megyébe lakok! A motor darabokra van szedve!
megjött!
kösz szépen!
e-amilen küld már el akkor hogy hova küldjem majd a cash-t meg pontos nevet,meg midnent amit kell!
Meg hogy akkor menyit küldök?
nem naon vagyok mostanában msn-en az érettségik miatt!Irj egy e-mailt,hogy miujság!adatlapomon megtalálsz mindent!
különolajzás nem olyan jó az nsr-eknél. Nálam is volt hogy 1200km-t elment 1 literből, máskor meg 800km-t bírt ki 1 liter.
Hy
Ti mennyit tudtok menni 1l full szintetikus olajjal úgy kb?
Mert az nsr-em 300 km után szépen lenyelte azt az 1l-t.
És jól gondolom hogy az én motorommal számítva 6-7l-t eszik úgy 100nál, akkor ez valóban 20-ak keverékkel megy?
Vagy csak lehet h én tudok rosszul számolni, és a motorommal is baj van?
Hali. 3e+ ha kell színrefújva 5e, persze ha küldesz egy szinkódot.
Hello..valakinek körlámpás nsrhez elsösárvédöje elado?és mennyiért?
hello! érdekelne a motor. mennyit kérsz érte és hol laksz?
hello

Elado bontva az nsr-em vagy egybe is csak egy henger kell huzá meg dugo!ha valakinek kell valami vagy egybe az egész motor irjon!
helo!
van egy HONDA NSR 125 F motorom, és szeretnék egy kis segítséget kérni!
az a helyzet, hogy nemrég elszállt a hengerfejtömítésem, amit kiis cseréltem sok szenvedéssel!
de még előtte elkezdett olyat csinálni. hogy a blokk alján elkezdett csöpögni olyan bezines állagú folyadék egyenesen a kipufogóra, először a hengerfejtömítésnek tudtam be mert aszthittem, hogy vizes benzin, de a hengerfejtömítéscsere után is csinálja, de mongyuk nem olyan mértékben! ez az egyik baj, a másik pedig hogy amióta szétszedtük iszonyat nehezen indul be, néha csak tolásra pedig előtte pöccre indult!
kérlek segítsetek! köszönöm!
helo
Hali! Engem érdekelne a kipuff, ha vagy MSN-en írj már rám
Üsd le valahogy aztán vegyél újat. Én ezzel már nem raknám össze. Közben meg lesz időd kulcsot csináltatni hozzá. Szerintem ne spórolj rajta, mert ha szétesik a kuplung menet közben, az életeddel játszol (meg máséval is).
pedig tényleg van, elképesztő mekkora egy köcsög megoldás...
megkaptad a borítékot?
Én nem emlékszem ilyenre, pedig én is kicsontoztam az egész blokkot. Dobozokba volt összecsomagolva a motor közel egy évig.
Van km meghajtóm 3500ft, ha érdekel keress meg...
2 van a blokkban. Az egyik a kuplungon a másik a kiegyensúlyozó tengelyen ha jól emlékszem.
hello

ha érdekel én beszámítom neked a gyári kipufogódat!
És cserébe adok egy arrow rezót+sport dobot!Melyik tipusú kipufogód van?A macskalámpás gyárija,vagy a körlámpásé?
Nem tudok sajnos, ballagásra megyek, meg aznap van a céges piknik is. Nemhiszem hogy belefér még az is arra a napra, meg lehet nem is lessz mivel mennem addigra (bárcsak úgy lenne )
nsr-en hol van ilyen?