Hy
Ti mennyit tudtok menni 1l full szintetikus olajjal úgy kb?
Mert az nsr-em 300 km után szépen lenyelte azt az 1l-t.
És jól gondolom hogy az én motorommal számítva 6-7l-t eszik úgy 100nál, akkor ez valóban 20-ak keverékkel megy?
Vagy csak lehet h én tudok rosszul számolni, és a motorommal is baj van?
helo!
van egy HONDA NSR 125 F motorom, és szeretnék egy kis segítséget kérni!
az a helyzet, hogy nemrég elszállt a hengerfejtömítésem, amit kiis cseréltem sok szenvedéssel!
de még előtte elkezdett olyat csinálni. hogy a blokk alján elkezdett csöpögni olyan bezines állagú folyadék egyenesen a kipufogóra, először a hengerfejtömítésnek tudtam be mert aszthittem, hogy vizes benzin, de a hengerfejtömítéscsere után is csinálja, de mongyuk nem olyan mértékben! ez az egyik baj, a másik pedig hogy amióta szétszedtük iszonyat nehezen indul be, néha csak tolásra pedig előtte pöccre indult!
kérlek segítsetek! köszönöm!
helo
Üsd le valahogy aztán vegyél újat. Én ezzel már nem raknám össze. Közben meg lesz időd kulcsot csináltatni hozzá. Szerintem ne spórolj rajta, mert ha szétesik a kuplung menet közben, az életeddel játszol (meg máséval is).
ha érdekel én beszámítom neked a gyári kipufogódat!
És cserébe adok egy arrow rezót+sport dobot!Melyik tipusú kipufogód van?A macskalámpás gyárija,vagy a körlámpásé?
Nem tudok sajnos, ballagásra megyek, meg aznap van a céges piknik is. Nemhiszem hogy belefér még az is arra a napra, meg lehet nem is lessz mivel mennem addigra (bárcsak úgy lenne )
http://www.kepesmotor.hu/motor...
60 ért adom a motort! Vas megyébe lakok! A motor darabokra van szedve!
kösz szépen!
e-amilen küld már el akkor hogy hova küldjem majd a cash-t meg pontos nevet,meg midnent amit kell!
Meg hogy akkor menyit küldök?
Ti mennyit tudtok menni 1l full szintetikus olajjal úgy kb?
Mert az nsr-em 300 km után szépen lenyelte azt az 1l-t.
És jól gondolom hogy az én motorommal számítva 6-7l-t eszik úgy 100nál, akkor ez valóban 20-ak keverékkel megy?
Vagy csak lehet h én tudok rosszul számolni, és a motorommal is baj van?
Elado bontva az nsr-em vagy egybe is csak egy henger kell huzá meg dugo!ha valakinek kell valami vagy egybe az egész motor irjon!
van egy HONDA NSR 125 F motorom, és szeretnék egy kis segítséget kérni!
az a helyzet, hogy nemrég elszállt a hengerfejtömítésem, amit kiis cseréltem sok szenvedéssel!
de még előtte elkezdett olyat csinálni. hogy a blokk alján elkezdett csöpögni olyan bezines állagú folyadék egyenesen a kipufogóra, először a hengerfejtömítésnek tudtam be mert aszthittem, hogy vizes benzin, de a hengerfejtömítéscsere után is csinálja, de mongyuk nem olyan mértékben! ez az egyik baj, a másik pedig hogy amióta szétszedtük iszonyat nehezen indul be, néha csak tolásra pedig előtte pöccre indult!
kérlek segítsetek! köszönöm!
helo
ha érdekel én beszámítom neked a gyári kipufogódat!
És cserébe adok egy arrow rezót+sport dobot!Melyik tipusú kipufogód van?A macskalámpás gyárija,vagy a körlámpásé?