nem lehet, mert ilyen csöves speciális menete van én is próbáltam venni rá normálisat, de nem lehet. amugy csesszétek meg amikor volt pénzem hogy vegyek sportkiput senkinek nem volt most meg hetente látom az eladó sport rendszereket, én meg erre vettem egy gyárit :D
jah és nincs vkinek csigája a km órához? tudjátok ami alul az első kerékről viszi át a hajtást a spirálnak. várom a jelentkezőket, fontos lenne thx
jah ez egy körmös anya, de boltban egyrészről drága, másrészről amit kapsz azzal valószínűleg nem tudod leszedni, mert nem férsz hozzá. a kókányabbak csavarhúzóval ütik le, tervrajz nincs, de legjobban jársz ha leméred és esztergáltatsz hozzá egyet.
ugye maga a körmöskulcs így néz ki, de ilyen alakkal szinte biztos hogy nem férnél hozzá.
neked valami ilyen alakút kéne ezstergáltatnod, csak nyilván a vége olyan legyen ami rámegy az anyára.
Helló! Valaki megtudná mondani hány csapos lánc kell a macskalámpás nsr-hez? Meg a hátsó lánckeréknek van gyárilag valamenyi mozgása mert az enyém lötyög ha nem természetes akkor mit kell cserélni?
akkor mit keresel még itt? ez egy NSR fórum :D
Jó nem amúgy gratulálok. Gondolom nem a hifit meg a simsont kaptad érte, hanem sikerült valami jobbat összehozni :D
ez nem is hülyeség, életben nem gondoltam rá, de lehet, hogy igazad van, mert a tengely azóta sem jött ki, pedig nem kicsit bontottam le a hengert. Nem ezt nem a szerviz csinálta(ő törte bele, de nem ő rakta bele) a régi hengerből akarták kivenni és beletenni az újba. az újba korrektül volt benne, könnyen kijött, de ugye annak a hengernek meg más baja van.
Igen ki lehet venni, bár elég nehézkesen, mert nem lehet rendesen hozzáférni. Jobb ha ki van véve a blokk, mert ha beletöröd a tegelyt, utána szinte lehetetlen kiszedni.
Megvan bár már lehet nem sokáig,többeket érdekel,viszont ha vége a vizsgáimnak és még itthon van már nem is lesz eladó
Mindenesetre ha adsz emilt,vagy írsz az enyémre még a tied lehet
(címem az adatlapomon)
hello,
én vagy wössner-t, vagy wiseco-t raknák bele ha választanom kéne ezek közül, de ha ajánlani kell inkább tegyél bele gyárit. kb az is ilyen árban van.
a gyári aksi 3 vagy 4 Ah-s. Nyugodtan rakhatsz bele: 3, 4 vagy 5 Ah-at.
Gondolkozom már rajta egy ideje, hogy mi az istenért nem tudtad kivenni a power tengelyét, és arra jutottam, hogy valószínűleg át volt ütve a nyelveken a tengely úgy, hogy nem volt a helyére forgatva. Hiába, ha valami nem megy ésszel, majd megy erővel... Egyébként azt is a szuper szerviz szerelhette?
Esetleg ha valakit érdekel!
Arrow rendszer+sportdob!
A kép készítése óta lelett festve a dob feketére!Hibátlan állapotban!
I.ár:30000,de megegyezhetünk!
jah és nincs vkinek csigája a km órához? tudjátok ami alul az első kerékről viszi át a hajtást a spirálnak. várom a jelentkezőket, fontos lenne thx