Illeve mégsem teljesen, mert piezzo magas pudvás rádiómagnókban, és nagyon kommersz hangdobozokban van, némelyik olcsó komponens autóhangszóró magasa is ilyen.
Viszont, a normálisabbak biza a mai napig mágnes+tekercs módon működnek.
Ami nem tekercses, és nem piezzó, az pl kondenzátor-hangszóró, vagy a quad ellektrosztatikus cucca, de ez egy másik kategória, piezo csak az olcsó cuccokban van.
Zenekariban is.
gratulálok egyből leugatsz amikor csak annyit írtam hogy kicsit soknak tűnik. Képzeld a világon nem csak te ismered a hangszórók működésének módját. Ja, és nem csak a régi magasakon van tekercs a maiakon is bőven találni (megjegyzem talán nem véletlenül). Megérzéseim szerint a dome kenterbe veri a piezot, a piezo kültéri hangfalakba való.
Hali de ha nem tudod a hangszórók működési elvét akkor inkább ne szolj be piezo elvü de nem gáz és tekercs az meg mélyeken van meg mélyközépen illetve a kurvára régi magasokon...
Nem melegedett még be a motos (nincs olyan hideg), és elindulok vele, nagyon füstöl és powert nem nagyon akar nyitni. Aztán pár kisebb kör után, minden ok!
Ez a be nem melegítés miatt van? Mennyit kell melegíteni?
Mikor ez egyszer megtörtént, második alkalommal melegítettem (2-5min.), és akkor is jelentkezett ez... Tudjátok mi lehet a gond?
Helló mindenkinek honda nsr 125-öst szeretnék venni lehetőleg baranya megye és közelében adnék cserébe egy hangrendszert 350 wattos erősítő egy 300 wattos amcsi mélyláda 2*100 watt mélyközép és 2* 150 watt magas vagy egy simsont adnék cserébe , ha jó a motor müködik és tipp topp össze van rakva akkor még a kettőt is oda adom cserébe ezeknek az össz értéke együtt kb 200 ezer forint!. olyan motor érdekelne ami teljesen fedett még a blokk is! várom a válaszokat üdv: Tamás
MSN:patamas@citromail.hu
E-mail:crunch92@freema
Holnap leírom az alváz sázmot . De te hogy tudod ezeket kideríteni van valami progid ? Elküldhtnéd:P ha van rá mód akár emailban is .
Nemtudjátok hogya pinkmotors nál van e simán csak gyűrű nsrhez? mert nekem csak az kellene de hát honda boltban ráteszik a maguk részét és így 12 500 lenne enyit meg nem ér meg mert 22 ért már lehet prox dugó szettet venni
Viszont, a normálisabbak biza a mai napig mágnes+tekercs módon működnek.
Ami nem tekercses, és nem piezzó, az pl kondenzátor-hangszóró, vagy a quad ellektrosztatikus cucca, de ez egy másik kategória, piezo csak az olcsó cuccokban van.
Zenekariban is.
Úgy van ahogy Just mondja,te meg zöldségeket beszélsz.
Normális-e:
Nem melegedett még be a motos (nincs olyan hideg), és elindulok vele, nagyon füstöl és powert nem nagyon akar nyitni. Aztán pár kisebb kör után, minden ok!
Ez a be nem melegítés miatt van? Mennyit kell melegíteni?
Mikor ez egyszer megtörtént, második alkalommal melegítettem (2-5min.), és akkor is jelentkezett ez... Tudjátok mi lehet a gond?
kösz előre is.!
MSN:patamas@citromail.hu
E-mail:crunch92@freema
il.hu
Nemtudjátok hogya pinkmotors nál van e simán csak gyűrű nsrhez? mert nekem csak az kellene de hát honda boltban ráteszik a maguk részét és így 12 500 lenne enyit meg nem ér meg mert 22 ért már lehet prox dugó szettet venni
segítséget köszi
XXII.kerületben.