Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs,majd csak este tudok ilyennel újra foglalkozni,addig Lagrange interpoláció meg hasonló tételek vannak soron.remélem nem gond.
kűldem emilt de nem válaszoltál rá ijenkor mivan?
ja olyannal én is találkoztam, de most hogy így mondod eszembe jutott hogy akkor a karórákban is olyan van :) (ami minden órában fütyül kettőt)
Illeve mégsem teljesen, mert piezzo magas pudvás rádiómagnókban, és nagyon kommersz hangdobozokban van, némelyik olcsó komponens autóhangszóró magasa is ilyen.
Viszont, a normálisabbak biza a mai napig mágnes+tekercs módon működnek.
Ami nem tekercses, és nem piezzó, az pl kondenzátor-hangszóró, vagy a quad ellektrosztatikus cucca, de ez egy másik kategória, piezo csak az olcsó cuccokban van.
Zenekariban is.
Én 15 éve hangszórók javításából élek.
Úgy van ahogy Just mondja,te meg zöldségeket beszélsz.
hellósztok! Az lenne a kérdésem, hogy a egy macskalámpás nsrbe mennyinek kell lennie a kompressziónak? A segítséget elöre is kössz.
emil ment remélem,mert tűzróka kicsit megadta magát
gratulálok egyből leugatsz amikor csak annyit írtam hogy kicsit soknak tűnik. Képzeld a világon nem csak te ismered a hangszórók működésének módját. Ja, és nem csak a régi magasakon van tekercs a maiakon is bőven találni (megjegyzem talán nem véletlenül). Megérzéseim szerint a dome kenterbe veri a piezot, a piezo kültéri hangfalakba való.
helo kőszi hogy válaszoltál atus100@citromail.hu
Hali!Megvan még,erre csináltattam,ha adsz emilt ott megbeszéljük és küldök képet is.
Hali de ha nem tudod a hangszórók működési elvét akkor inkább ne szolj be piezo elvü de nem gáz és tekercs az meg mélyeken van meg mélyközépen illetve a kurvára régi magasokon...
helo kalev érdeklődnék a bezinszitmérő után hogy megvan e még ? és mi az ára?honda nsr125-belehet e szerelni ?
Hello!

Normális-e:

Nem melegedett még be a motos (nincs olyan hideg), és elindulok vele, nagyon füstöl és powert nem nagyon akar nyitni. Aztán pár kisebb kör után, minden ok!

Ez a be nem melegítés miatt van? Mennyit kell melegíteni?
Mikor ez egyszer megtörtént, második alkalommal melegítettem (2-5min.), és akkor is jelentkezett ez... Tudjátok mi lehet a gond?

kösz előre is.!
150w magas enyhén soknak tűnik, elég nehéz elképzelni akkora tekercset egy magassugárzón.
kalev lesz a te embered, neki épp van egy eladó ha jól tudom. Néhány oldallal visszább írta hogy van neki egy
az én alvázszámom : ZDCJC22800F002106
Helló mindenkinek honda nsr 125-öst szeretnék venni lehetőleg baranya megye és közelében adnék cserébe egy hangrendszert 350 wattos erősítő egy 300 wattos amcsi mélyláda 2*100 watt mélyközép és 2* 150 watt magas vagy egy simsont adnék cserébe , ha jó a motor müködik és tipp topp össze van rakva akkor még a kettőt is oda adom cserébe ezeknek az össz értéke együtt kb 200 ezer forint!. olyan motor érdekelne ami teljesen fedett még a blokk is! várom a válaszokat üdv: Tamás
MSN:patamas@citromail.hu
E-mail:crunch92@freema

il.hu
Helló igen kössz már beszéltem vele
ZDCJC22900F001832
sziaztok lene egy kérdésem hogy lehet beszerelni benzin mérő orát? egy honda nsr125 mocirol lenne szo de gyárilag nincsen benne valaki tudja segitsen!
Holnap leírom az alváz sázmot . De te hogy tudod ezeket kideríteni van valami progid ? Elküldhtnéd:P ha van rá mód akár emailban is .

Nemtudjátok hogya pinkmotors nál van e simán csak gyűrű nsrhez? mert nekem csak az kellene de hát honda boltban ráteszik a maguk részét és így 12 500 lenne enyit meg nem ér meg mert 22 ért már lehet prox dugó szettet venni

segítséget köszi
adás-vétel, csere-bere forumon most hírdet egy srác ilyen érdeklődéssel.próbáld meg őt.
Holnap csinálok képet is, többit e-mailban, ha lehet...motorkovacs@gmai.com
mindenképp érdekel egész jókat olvastam róla.jövő héten megyek pestre,addigra ha lesz fénykép is jelzek.
Nem tudtam képet csinálni, esetleg holnap (nincs még itthon a kerék), hát nem tudom a %-ot megsaccolni, középen kb 3-4mm.
XXII.kerületben.