Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hány százalékos kb?és helyileg hol van?
Dunlop arrowmax 63H 130/70-18 a hátsó
Alvazszamot irjatok le!

Kicsit odatekertunk tanulomociknak! 2 savoson kilo60 al huzodtak le rendesen!
Gumi!
enyém is olasz.. abba hol van folytás? képen lécci jelezd
Helo nekem olasz gyártású a mocim. Nem tudom aban van e ott a nyaknál a leglelején nincs folytás de hogy a kanyarban van e azt nem tudom jó lenne tudni mert ha van akkor kipakolom belőle. segítséget kösz
köszi, még beszélünk róla...... meg foglak keresni
Megkaptam. Ma már nem érek oda a postára, de hétfőn reggel feladom. Vagy lehet holnap reggel.
elment a mail
átdobod e-mail-en a címedet? már nemtom hova tettem, valamikor megvolt
nah az jo lenne
elküldöd,és utalom a pénzt
levettem és a dobozában van
eladó lesz amint elvitték a motort, ami meg is történt volna, ha nem töröm el az úszót...
persze. meg azt is csinálhatjuk, hogy elküldöm, aztán megmondom hogy mennyi pénzt utalj át.
hogy legyen?
boritékban tudnád küldeni?Akkor olcsobb lenne a posta
oldalsó sztenderhez nincs valakinek olyan rugója?kicsit lazának találom már,olyan 3 centit leengedi mint a max ha fel van hajtva
Milyen módszerrel oldottad meg a problémát?
800Ft?
közben megoldottam a bovden problémát!De a kipufftömítés még mindig kellene!A tiéd neked kell megmondani az árat..a boltban se a vevő mondja az árat,hanem az eladó
Nem lehet vele mit tenni, úgyhogy új kell mindenképpen. 2000 Ft a Motorcenterben (Honda Székesfehérvár) az új.
Minden benne van, csak az olajpumpánál lévő fém részen egy kicsit odavan a menet. Ha kell a tömítés meg a bowden mondj egy árat.
Nem tudom, nem néztem, de kétlem.
Én nemtom mikor köpködi, csak a felnin vettem észre. De most már megoldottam, már nem köpi.
Hidegen köpködi, de ha be van melegítve, -a mutató középen áll- akkor nem kéne neki. Amúgy ugyanerről rinyáltam én is egy ideig. Felnit összegedvázza.
Kösz
hello

én az egészért adok 40000-et ha érdekel