Helló mindenkinek honda nsr 125-öst szeretnék venni lehetőleg baranya megye és közelében adnék cserébe egy hangrendszert 350 wattos erősítő egy 300 wattos amcsi mélyláda 2*100 watt mélyközép és 2* 150 watt magas vagy egy simsont adnék cserébe , ha jó a motor müködik és tipp topp össze van rakva akkor még a kettőt is oda adom cserébe ezeknek az össz értéke együtt kb 200 ezer forint!. olyan motor érdekelne ami teljesen fedett még a blokk is! várom a válaszokat üdv: Tamás
MSN:patamas@citromail.hu
E-mail:crunch92@freema
il.hu
sziasztok!
kérdésem a következő lenne,130-tól nem megy többet az nsr-em 1996-os,viszont mindig elsőre indul,és szépen gyorul odáig,bár 10.000-nél váltok,ne forogja szét magát.lehet dugót kéne cserélni,de ha nincs benne kompresszió nehetebben induln nem?
milyen dugót ajánlotok?
köszi
Hali. látom vágod ezt a kipuff ügyet. lenne néhány hülye kérdésem: a rezonátor az minek van? hogyan lehet valami normálisabb halkabb hangot csinálni ebből a kipuff rendszerből. csak azért mert találkoztam egy nsr-el és a rezonátor helyett csak egy krómozott vastag cső volt a végdob pedíg állítása szerint egy rd 350-ről való volt. hát az agyamat eldobtam olyan ku..a jó hangja volt és nem üvöltött hanem szépen morajlott.tipp? köszi
12 vagy 13 volt, szalonban vettem. Amit megmaradt, 1500 ért a tiéd tokkal vonóval együtt aztán azt veszel ki belőle amit akarsz. Meg épp ma találtam meg a kipuff tömítést. Nem neked kellett egyszer?
Tömítésszettet a pinkmotors-nál tudsz venni. Dugót meg szerintem vagy gyárit vagy wiseco-t vegyél bele. Gyárit Honda szalonban, wiseco-t meg a honlapjukról tudsz rendelni.
MSN:patamas@citromail.hu
E-mail:crunch92@freema
il.hu