Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek honda nsr 125-öst szeretnék venni lehetőleg baranya megye és közelében adnék cserébe egy hangrendszert 350 wattos erősítő egy 300 wattos amcsi mélyláda 2*100 watt mélyközép és 2* 150 watt magas vagy egy simsont adnék cserébe , ha jó a motor müködik és tipp topp össze van rakva akkor még a kettőt is oda adom cserébe ezeknek az össz értéke együtt kb 200 ezer forint!. olyan motor érdekelne ami teljesen fedett még a blokk is! várom a válaszokat üdv: Tamás
MSN:patamas@citromail.hu
E-mail:crunch92@freema
il.hu
Meglesz
Este tudnám megnézni, írj, ha elfelejtem...
És nem tudnád megnézni?Érdekelne
Ezt nem néztem sajna...
Milyen dunlop a hátsó?
A képen látható NSR - en mindkét gumi Dunlop, elöl 110/70-17 elég jó, hátul 130/70-18 gumi van...
A hátsó Heidenau 130/70-17 elég jó 4500ft, az elsőt még megnézem...ha érdekel küldök képeket e-mailban!
hello

a gumik milyen állapotba vannak ?azok lehet érdekelnének?
Bontva van valakinek esetleg valami belőle?
motorkovacs@gmail.com
Nekem van önindítóm bendixel együtt 14eft, külön külön is eladó...
sziasztok!
kérdésem a következő lenne,130-tól nem megy többet az nsr-em 1996-os,viszont mindig elsőre indul,és szépen gyorul odáig,bár 10.000-nél váltok,ne forogja szét magát.lehet dugót kéne cserélni,de ha nincs benne kompresszió nehetebben induln nem?
milyen dugót ajánlotok?
köszi
Kösz stephan.... Nagy segitség vagy t nekem
Hali. látom vágod ezt a kipuff ügyet. lenne néhány hülye kérdésem: a rezonátor az minek van? hogyan lehet valami normálisabb halkabb hangot csinálni ebből a kipuff rendszerből. csak azért mert találkoztam egy nsr-el és a rezonátor helyett csak egy krómozott vastag cső volt a végdob pedíg állítása szerint egy rd 350-ről való volt. hát az agyamat eldobtam olyan ku..a jó hangja volt és nem üvöltött hanem szépen morajlott.tipp? köszi
helló! megnézném a hangredndszeredet.
jah és mezei motorosboltban esetleg olcsobban nem lehetne szerezni?
ma voltam megkérdezni!10540Ft
és amit 1500-é adsz annak mi baja van?Mi hiányzik belőle?
A tömítésért mi pénzt kérnél?

Üdv!
az szép így ránézésre jöhet az új úszó, ha csak nem vagy egy barkácsszakember.
Járt már így valaki?
Az lehet hogy szét lehet szedni, de összerakni egyedül nem nagyon lehet.
Ha UK spec a mocid akkor ott ahol Stephan mutatta! Ha francia akkor itt!
12 vagy 13 volt, szalonban vettem. Amit megmaradt, 1500 ért a tiéd tokkal vonóval együtt aztán azt veszel ki belőle amit akarsz. Meg épp ma találtam meg a kipuff tömítést. Nem neked kellett egyszer?
Nekem egyiket sem kérték. De az nem EÜ csomag, hanem elsősegély nyújtási csomag. az EÜ csomagban max wc papír van.
Tömítésszettet a pinkmotors-nál tudsz venni. Dugót meg szerintem vagy gyárit vagy wiseco-t vegyél bele. Gyárit Honda szalonban, wiseco-t meg a honlapjukról tudsz rendelni.
elfelejtettem a képet: