A katalizátorhoz semmi köze, mert az nsr-ben nincsen. Bejelöltem neked hol van benne a folytás. A csonkban van egy szűkítő cső, ami lassítja a gázcserét. 3 picit ponthegesztés fogja be a helyére, azt kell óvatosan kifúrni és ki lehet húzni belőle a szűkítőt.
Sziasztok!A mult héten vettem 1 nsr 125öst de 50-es ként használom.Nem tudjátok honnan tudnék szerezni 1 olyan km/h ora mutatot ami 120 ig van csak megcsinállva nem 180ig....A rendörök tuti belekötnek ha meglátják...A másik kérdésem hogy én ilyen tudok e csinállni vagy mindenképp rendelnem kell vhonnan..Válaszotok elöre is kössz!
Helló mindenkinek honda nsr 125-öst szeretnék venni lehetőleg baranya megye és közelében adnék cserébe egy hangrendszert 350 wattos erősítő egy 300 wattos amcsi mélyláda 2*100 watt mélyközép és 2* 150 watt magas vagy egy simsont adnék cserébe , ha jó a motor müködik és tipp topp össze van rakva akkor még a kettőt is oda adom cserébe ezeknek az össz értéke együtt kb 200 ezer forint!. olyan motor érdekelne ami teljesen fedett még a blokk is! várom a válaszokat üdv: Tamás
MSN:patamas@citromail.hu
E-mail:crunch92@freema
il.hu
Szeretnék egy szívességet kérni azoktól akiknek van photoshop(és értenek is hozzá).Erősen gondolkozom hogy a felnit fehérre fújjam le... Persze azért nem ártana látni hogy hogyan fog kinézni,szóval ha valaki összedobná azt megköszönném
Nagyot tévedsz mivel az nsr és az nsf között van pár apro különbség azonfelül nincs ami volna meg nagyon ramaty 1.5 honapja keresek és ahol találtam volna (gerecse motor azt mondták van,lebeszéltem velük h küldjék postán, ez történt 2-3 hete ma felhívtam öket h nem e tudnak valamit rola hát kiderült h mégsincs olyan alkatrészük ami nekem kell és elfelejtették a telefonszámom ) sz.val röviden ennyit:S inkább kimegyek vonattal vagy kocsival helyszínre minthogy várjak megint 3 hetet hogy vagy kihozzák utánvéttel vagy nem!de azonfelül kösz a tippet a majosházival kapcsba holnap utána nézek!
Srákok.. gáz van.. ma egy picit izmosabb kátyú után elkezdett vándorolni a km órám :/ alul még annyira nem idegel de ha már tépek 80-90el valahogy nagyon zavar hogy ugrál a mutató.. eddig megsem moccant tök pontos volt most kezdte el ezt az ingadozást :S. Mi lehet az oka? Segítsetek plz mert baromira idegesít..
nem tudom miről beszéltek, de ha a gázbowden rendszerről ezt eléggé szét lehet szedni. kezdve onnan hogy a bowdenházból a kormánynál az 1 bowdent kiakasztani, az elosztót szétszedni belül a kis csigát cserélni és a maradék 2 bowdent is (ami az elosztóból jön ki) azt is külön cserélni. azt a 4kör alakú görbületet is külön lehet cserélni ami a kormánycsutkából vagy miből jön ki és a bowdent vezeti. persze lehet tök másról van szó, és megint feleslegesen baszom a ti időtök is meg az enyém is
Szevasztok segítsen valaki nekem hogy netről honnan tudok gyűrűt rendelni a nsr-het mert a helyi honda szervízben 12 500 at kérnének egy pár gyűrűért.
Segítséget előre is kösz
Ma elszált a gázcsutkám!a felső rész adta meg magát a bowdenből ami még a szétcsatlakozás előtt van,az a 20 centi!Valszeg kiszálkásodott,és megakadt beől a bowden!De szétszedtem,és amit a gázcsutkába akasztasz azt se lehet leszedni,meg amibe az olaj és a karbi bowdenét azt sem!és közte van az a fém negyed köriv alaku bowdenvezető,ami egyből a csutkából jön ki,meg a bowden ház,meg stb...
Esetleg szét lehet azt szedni vhogy jobban,hogy csak bowdent,meg bowdenházat kelljen cserélni,vagy cserés az egész koceráj ott körültte?Esetleg stephan neked az a 20 centis bowdendarab mindennel együtt?VAN?Mennyit kérsz érte?
MSN:patamas@citromail.hu
E-mail:crunch92@freema
il.hu
választ előre is köszi
De tegyél fel képet léci gumit se láttam!Hátsód nicns az fontosabb lenne? mert az ell lett füstőlve
Hol lehet dugot kapni nsr-be? És milyet érdemes bele rakni?
Menyiért adod azt a metzelert gumit?
Te mennyiért adnád azt a 20 centis szakaszt mindennel együtt?
Segítséget előre is kösz
Ma elszált a gázcsutkám!a felső rész adta meg magát a bowdenből ami még a szétcsatlakozás előtt van,az a 20 centi!Valszeg kiszálkásodott,és megakadt beől a bowden!De szétszedtem,és amit a gázcsutkába akasztasz azt se lehet leszedni,meg amibe az olaj és a karbi bowdenét azt sem!és közte van az a fém negyed köriv alaku bowdenvezető,ami egyből a csutkából jön ki,meg a bowden ház,meg stb...
Esetleg szét lehet azt szedni vhogy jobban,hogy csak bowdent,meg bowdenházat kelljen cserélni,vagy cserés az egész koceráj ott körültte?Esetleg stephan neked az a 20 centis bowdendarab mindennel együtt?VAN?Mennyit kérsz érte?