szerintem egy 125-ösnél a felhajtott rendszámtábla egy kicsit nagyképű... az eleje biztos össze volt törve, mert a plexi tartó szegecsek sincsenek bent, és azok nem repülnek ki csak úgy. Mindent leszámítva, szerintem ennyiért simán megéri, lehet még egy keveset tudsz is belőle alkudni. Ja meg mégy annyi hogy ezzel a festéssel 94-ben vagy 95-ben adtak ki nsr, nemhinném hogy '96-os.
hát csak erről a hirdetésben nem nagyon írnak. ilyenkor ki tudja mit hallgat még el. lehet hogy a váz is roppant, vagy a motorblokkal is lett valami. persze ez nem törvényszerű, csak jobban oda kell rá figyelni. De ilyen árban valóban nem szalonállapotot kell követelményként felállítani
Hali srácok a motor nem nagyon akar összeállni megrendeltem az alkatrészeket vártam 3 hetet hátha hozzák már anyira tele lett a tököm felhívtam a bontot és most mondták h hát mégsincs hozzá alkatrészük mondom akkor mért nem hivtak eltünt a telefonszámom na mind1 nagyon sürgösen kell nekem egy honda ns125F hez hütö és felsöfökfékmunka henger vagy mi a jo isten!valaki akinek van vagy esetleg tud bontot adjon egy telefonszámot!léccives mert már nagyon tele van a tököm
még 10 év és felujjítom a rometet ,nagy kincs lesz az is
most a padláson vár az ujraélesztésre:)
de teljesen üzemképes,csak benzin kellene bele
az oldalkocsis Pannónia nagy álmom,de ott megy el a kedvem töle hogy egész garázs kell naki mint egy autonak, nemlehet csak ugy beállítani egy sarokba mint a szolo motorokat
Csá Kissb!
Nagyon zsír a pancsid az egyik spanomnak ugyan ilyen van csak full feketébe meg oldalkocsival!
Ja amúgy nekem pont ugyan ilyen romettem volt csak pirosban!
stephan a láncot és a lánckereket együtt szokták cserélni, hogy együtt kopjanak össze :) vagy rosszul tudom?
Kondi láttam tettél fel folytatlan nsr ről videót, hallod jol lefikázza a sok mito-s meg rs-es jani , na majd teszek fel hamarosan a sajátomrol onboardot, ha lesz működö km órám, csak még épités alatt van, most fog kapni folytatlan fúvókaszettet, karbon membránt, meg 14/36os áttételt, aztán majd csak nézhetnek a csírák:D de már most is megverem az rs 125öt, majd teszek fel arrol is videot aztán jöhetnek a kommentek hogy ez lehetetlen
gyertyából ngk br9ecs olajból meg valami fullszintetikus én repsolt rakok bele de mindenkinek más jön be ezen folyton vitatkoznak melyik a jobb. ránézek persze csak szólj mikor
elég sunyin lett lefényképezve, ez már alap gyanús.
Elég jó áron adja. Nektek mi a véleményetek róla?
Ez a gép innen vkié? http://www.hasznaltauto.hu/2947655_honda_nsr_1996
El
Érdeklődnék , hogy milyen árba vannak az önindítók?
még 10 év és felujjítom a rometet ,nagy kincs lesz az is
most a padláson vár az ujraélesztésre:)
de teljesen üzemképes,csak benzin kellene bele
az oldalkocsis Pannónia nagy álmom,de ott megy el a kedvem töle hogy egész garázs kell naki mint egy autonak, nemlehet csak ugy beállítani egy sarokba mint a szolo motorokat
Nagyon zsír a pancsid az egyik spanomnak ugyan ilyen van csak full feketébe meg oldalkocsival!
Ja amúgy nekem pont ugyan ilyen romettem volt csak pirosban!
Stephan01 Küld a tengelyt minél hamarabb!
Kondi láttam tettél fel folytatlan nsr ről videót, hallod jol lefikázza a sok mito-s meg rs-es jani , na majd teszek fel hamarosan a sajátomrol onboardot, ha lesz működö km órám, csak még épités alatt van, most fog kapni folytatlan fúvókaszettet, karbon membránt, meg 14/36os áttételt, aztán majd csak nézhetnek a csírák:D de már most is megverem az rs 125öt, majd teszek fel arrol is videot aztán jöhetnek a kommentek hogy ez lehetetlen
Bár kicsit megkésve, de a haver válaszolt! Szóval ha még érdekell a főtengely írj neki ide: gyballa@t-online.hu
Azt mondta 13 e -et kérne érte
üdv: trakee