Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Agip Speed 2T jo bele! Repsolt ne vegyel attol nekem okadta a fustot.
hali, holnap megyek motorolajat venni mert már nincs sok, milyen vegyik sztetek? eddig Valvoline volt benne, ez megfelel vagy más fulszintetikus 2T olajat vegyek?
szeva: menyre gonndoltál így egybe érte?üdv:gege
Elérhetőség.
skodry@mailbox.hu,de inkább telón 70/2832228
ja és 125ccm 50esként használva 23KW@31LE!
Üdv. minden nsr tulajnak.

Volna nekem egy komplett 1990 nsr aranyvázas komletten egyben minden jó rajta kivéve a gyűrűk koptak el illetve önindító adta meg magát.
Fékek ,henger ,power karbi, kerekek, idomok,minden kiválló.
Eredeti italy:)
Akit érdekel írjon külön blokk és kasztni eladó.
280 ba nem adod oda? elvinném.
Ha rábólintott akkor nem fog már alkudozni, pláne h alig futott...
Pár karcra vki beszól az vegyen vadonatújat!
Az 2003-as, az enyém csak '98-as. Első ránézésre fasza állapotban van, ennek ellenére soha nem adnék érte annyit. Valószínű hogy más sem. Régóta hirdeti már. Valóban elég irreális érte a 730.
Találni azért még pár gyöngyszemet, csak a javát emelem ki:
2000-es évjárat, 35 lóerő, mókerolt szar kipuff, PAPÍROK nélkül 320e...
link
kb 2000 km van az új GYÁRI dugóban, csak a hondánál vettem az alkatrészeket, a műszaki nincs egy hónapos, ma cserélek olajat, motorikusan hibátlan, csak minőségi olajat kapott. Viszont sajnos van rajta egypár karc. Ennek ellenére ha valaki elkezd alkudozni, elbőgöm magam.
Sztem az nem rossz ár , bár nem tom h mennyi van a motorban!
Addig meg jársz az enduroval!
Aztán számolj be h mit is vettél, mert nem mindegy ám h hány kereke van!
mondjuk akkor te még reálisan is gondolkodsz, valami géniusz 730 ezer forintot kér a szerkezetéjért használtautón :D
Akkor gondolom ismered . Ő is vp-i?
előző hsz.
430-at mondtam neki, és simán rábólintott. Az a baj, ha most héten elviszi, nemtom mivel fogok mászkálni, mert a nagyobbhoz még kell egy kevés lóvét összeszednem. De elég valószínű hogy inkább autó lesz helyette.
hali! megtudná valaki mondani az első telóban az oljszimering méretét?
hello, mennyiért adod a motort?
Ha jó árat kínál akkor sztem add el! Gondolom nem ezen akarsz megőszülni!
Feltéve hogy van papírja (ami ugye nincs ) lehet vele járni. Ezért vagyok kétségbeesve. Lehet odaadom neki. Nemtom.
Elvileg vab valami endurod vagy crossod, ha enduro, lehet azzal járni.
nem fog az lepattogzani róla? a fék az általában rohadt meleg szokott lenni.
Tegnap volt érdeklődő az nsr-re. (pedig nem is hirdetem)
Szerelem első látásra, nagyon tetszett neki. Csak azt nem tudom, hogy mivel járok ha odaadom neki. Ha meg nem adom oda, lehet mostanában nem is lesz rá másik vevő. Ez egy ördögi kör
Nem biztos hogy felesleges, lehet hogy össze van cserélgetve, érdemes azt megnézni. Meg ha már ott van, ki is pucolhatja, az sosem árt neki.