Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cserés a lánc. Azzal már nem tudsz mit csinálni. Cseréld minél előbb, mert megeszi a lánckerekeket is (ha még nem tette)
Lehet hogy szakaszosan van megnyulva mert 1szer feszes 1szer lazább a lánc,az egyenfutást még nem néztük meg....A lengőkarhoz felül szinte teljesen hozzá ér a lánc(Alul meg van 1 csomo hely)mit csináljunk ezzel?Válaszotokat elöre is kössz
vagy lehet hogy a hátsótengely ferdén van beállítva, olyankor is elvileg hasonló a tünet. vagy nem?
Az oké, de a meglévő készletet 2003-ig adták el, és azért szoktak 2002-es, 3-asok lenni. Én pedig tök arra emlékeztem hogy 2002-es. Még a tesód mondta amikor először megjelent vele a suli előtt. (na az se most volt... )
Lehet, hogy szakaszosan van megnyúlva a lánc. Be tudod állítani rendesen? Nincs olyan vele hogy belövöd, és ha tekersz rajta párat megint laza?
2001-ig gyártották szóval esélytelen hogy 2002-es legyen
Én azt hittem a hogy a tiéd 2002-es.
Hellosztok!Én is csatlakoztam az nsr-esek családjához!Ma vettem 1 nsr 125 öst.A gépnagyon jol megy csak egy gond van vele.A lánc állandoan csattog a lengőkar felsö felén,pedig jol megvan feszitve a lánc...Légyszives adjatok pár tippet mi lehet a gond!Köszi üdv
szeva te is itt vagy. most nézem éppen,hogy 54 vagy 56mm. ha összeraktam ránézel majd? a héten megrendelem a cuccost hozzá. jah gyertya, olaj, milyet rakjak bele?köszi:gege
Azóta most lenne először időm,mostanra viszont más hülyeséget találtam ki,arra gyűjtöm a pénzt.Aztán ha nem kell senkinek belerakom. Meg azért is gondoltam erre,mert lehet nsr lassan hirdetve lesz...
egy 1992 es nsr 250ér max!
Én is anniyért vettem 1990est...2éve.
most 115 ért adom mert javítani kell,de azt már írtam.
Sorry hogy hozzászólok,remélem nem rág be senki,ez egy vélemény ,élmény tapasztalat,saját értékrend:)
Nem az enyém a 2000-es nsr 620 ért
mégse építetted be?
asszem a mocid kapcsán inkább az ár/érték arány miatt voltak a leszólások. márha tied a '92 es nsr 520ezer pénzért
Érintetlen benzinszintmérő és egy 100/80as (új) metzeler eladó.
láttam... zsír... és megy annyit? :D
Dehogy értem a poént csak nem szeretem:D
Na ez sem igaz.
segáz csak pojénkodtam amugy is remélem nincs harag sorry
most olvasom vissza az írásokat 1. sztem mindenki olyanra csinálja a motorját amien tetszik neki én régóta eldöntöttem ien lesz és nem másét koppintottam le 2. nem kéne leszólni nekem tetszik és pont 3 nem gyári szegecsekkel lett betéve? ugyanmár.... Gagyi műanyag kinézete van? minden motor gagyi műanyag idomokkal van
Láttad a leggyorsabb indián címü filmet,na olyan kasztnim van hozzá..
Váz:) Autós vagyok vazze.Opelomnak kasztnija van nem váza:D
de amugy ha van kasztnid nsr-hez már az is durva
komolyan?
"aranyvázas" Ezt így hívják nem aranyból van mert akkor egy padlógáznál egcsavarodna a kasztni és aranybeültetés kerülne a térdedbe.
Ha télleg aranyvázas már viszem is