Hát a befecskendező rendszert nem tudod otthon szétszedni, mert az nincs benne , de a karbit nyugodtan szétszedheted, mert semmi bonyolult nincs benne. Kő egyszerű az egész.
SZIASZTOK! Sikerült végre szerválnom egy 125-ös nsr-t. Érdeklődnnék, hogy mire kell figyelni ennél a típosnál, hogy sokáig bírja.Apriliás voltam eddíg, elég sokat megyek havi kb 2-3e km-ert és az aprilia nem nagyon bírja pedíg nem tépem szét a száját.Ez az nsr elég sokat állt, most hengerfejtömítést cserélek mert hamar felment a vízhőfok. megbízható gépek ezek? Köszönöm:gege
Szar az idő...tanulok csütörtöki emelt matekra...dobok fel pár képet az idei replikáról!Még készülőben!A km/h számlapjai hiányoznak már csak! Ugy fikázzátok,hogy minden matricát én terveztem,vágtam ki!Ha jobb idő lesz,és meg lesz minden dobok még fel képeket!
Drukkoljatok csütörtökön
Ebben az országban a forgalmiban nem lehet bízni, mindig tele van baromságokkal, főleg motoroknál, de a kispókomnál is hülyeségek vannak a forgalmiban...
Jó hát a 18LE-t azt sztem hasból beírta, de azt mondta h a 120as órát eléri még, 80-90 utazót is simán...nem tom mennyire igaz, mondjuk ha esetleg elmegyek majd kiprobálni akkor erre hamar fény derülhet Nekem a 80-90 utazó az tetszene mondjuk, 120al nem hinném h hajtanám...
A gyártási évre meg mondom h azt mondta h ekkor helyezték forgalomba, pár évvel korábban gyárották (2-3mal)! Holnap felhívom, és megkérdezem h vannak e papírjai erről! Azt mondta h meg van még a 80ccm-es forgalmija is! Abban nem lehet h benne van a gyártási év is?
Szerintetek, ha meg akarom nézni, hogy van e fojtás a motor befecskendező rendszerében, akkor szét merjem szedni itthon?
http://p1.bikepics.com/pics/20...
Előtte persze gondosan levakarni az összes volt festéket fémig...alapozó gondosan..és a festék
Normális dolog az hogy az el nem égetett olajat kifröcsköli?
Drukkoljatok csütörtökön
na mind1..hnap kiderül..reméljük...
A gyártási évre meg mondom h azt mondta h ekkor helyezték forgalomba, pár évvel korábban gyárották (2-3mal)! Holnap felhívom, és megkérdezem h vannak e papírjai erről! Azt mondta h meg van még a 80ccm-es forgalmija is! Abban nem lehet h benne van a gyártási év is?
Miért mit írtál amúgy?
Majd szóljmár