Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most lett ujrafenyezve, mert el lett dobva, kuplungkar meg nincs kicserelve..
Elobb ird le az alvazszamot addig felesleges szeszedni amig azt se tod, hogy hol vannak benn!
Hát a befecskendező rendszert nem tudod otthon szétszedni, mert az nincs benne , de a karbit nyugodtan szétszedheted, mert semmi bonyolult nincs benne. Kő egyszerű az egész.
Valóban szép. Ritka az ilyen makulátlan nsr.
Sziasztok!

Szerintetek, ha meg akarom nézni, hogy van e fojtás a motor befecskendező rendszerében, akkor szét merjem szedni itthon?
áááááá ez de facaaaaaa
http://p1.bikepics.com/pics/20...
szioka.nsr125-re öninditó baráti áron vkinek?csá
SZIASZTOK! Sikerült végre szerválnom egy 125-ös nsr-t. Érdeklődnnék, hogy mire kell figyelni ennél a típosnál, hogy sokáig bírja.Apriliás voltam eddíg, elég sokat megyek havi kb 2-3e km-ert és az aprilia nem nagyon bírja pedíg nem tépem szét a száját.Ez az nsr elég sokat állt, most hengerfejtömítést cserélek mert hamar felment a vízhőfok. megbízható gépek ezek? Köszönöm:gege
sima fujós festékkel
Előtte persze gondosan levakarni az összes volt festéket fémig...alapozó gondosan..és a festék
Milyen festékkel festetted le a féknyerget?
A fényezés ugyan az ,csak a matricák mások!
A kérdés ahhoz szól akinek sportkipuffja van:
Normális dolog az hogy az el nem égetett olajat kifröcsköli?
Én is erre gondoltam...
Latom hamar megunsz 1-1 fenyezest..
Kicsit kivagyok gyurva onnan! Nah persze...
Most esik csak le hogy honnan ez a felhasználónév...
Szar az idő...tanulok csütörtöki emelt matekra...dobok fel pár képet az idei replikáról!Még készülőben!A km/h számlapjai hiányoznak már csak! Ugy fikázzátok,hogy minden matricát én terveztem,vágtam ki!Ha jobb idő lesz,és meg lesz minden dobok még fel képeket!
Drukkoljatok csütörtökön
És az pont az évszám/típus, valamelyik a kettő közül nem stimmel...
Egy hülyeség van a kispók forgalmijában...
Ebben az országban a forgalmiban nem lehet bízni, mindig tele van baromságokkal, főleg motoroknál, de a kispókomnál is hülyeségek vannak a forgalmiban...
ja, és azt is mondta h szervizkönyve is megvan! Abba sincs benne a gyárt.év?
na mind1..hnap kiderül..reméljük...
Jó hát a 18LE-t azt sztem hasból beírta, de azt mondta h a 120as órát eléri még, 80-90 utazót is simán...nem tom mennyire igaz, mondjuk ha esetleg elmegyek majd kiprobálni akkor erre hamar fény derülhet Nekem a 80-90 utazó az tetszene mondjuk, 120al nem hinném h hajtanám...

A gyártási évre meg mondom h azt mondta h ekkor helyezték forgalomba, pár évvel korábban gyárották (2-3mal)! Holnap felhívom, és megkérdezem h vannak e papírjai erről! Azt mondta h meg van még a 80ccm-es forgalmija is! Abban nem lehet h benne van a gyártási év is?
Kiröhögtem a 2000-et meg a 18 Le-t is...
Én is írtam neki még pár napja de nem válaszolt, pedig én csak normálisan érdeklődtem...sztem nem nagyon nézi a leveleit...
Miért mit írtál amúgy?
Tudsz ilyet?
Majd szóljmár