Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoroztam már mezítláb, de amúgy ezzel nem engedtek menni.
Írtam neki egy emailt, kíváncsi vagyok azért válaszol-e, nem voltam túl kedves :)
Bringa nem fogyaszt egy gramm benzint sem
Hát sajnos elég meggyőző volt! köszi...
de ha abból indulunk ki h pl. a simson S53-ból is van '82es, de 2001es is (utóbbit előben, előbbit neten láttam), akkor nem lehet h ebből is van még ilyen utolsó példány?!
Holnap felhívom még egyszer és megkérdezem, h tudja e bizonyítani papírokkal!...
hát jó, okés akkor.
Ez még kimaradt: ezen az oldalon a felső kettő az pl elég új! Lehet h én is ilyennel állok szemben? Van egyez sem újjak?
Sziasztok! Tudom, h ez nem ebbe a topikba való, de nem találtam olyat, remélem tudtok segíteni! Azt szeretném megtudni h szerintetek reális az itt megjelenő motor adatai! Felhívtam a tulajt: azt mondta h ugy 97-98' között gyártották és 2000 helyezték forgalomban! Azóta alig ment és ezért nem adná olcsobban!
Ha ez igaz lenne akkor tökéletes nekem, de ha jól tudom akkor az mb80asokat ugy jo 10 évvel korábban gyártották! Az lehet h vmi késői kiadás? MErt mondta h szinte új állapotban van, de h nem magyarázza a bizányítványát, el kell menni megnézni magéért beszél!
Szerintetek? Nem gyanús?

Köszi a segítségeteket, meg szeretném venni a mocit, csak vannak kétségeim! Remélem eloszlatjátok őket!
hát annyiért adtam el, mint amenyiért vettem, és igazság szerint semmit nem költöttem rá csak beletettem 5500km-t ....
Szóval szarul adtad el nagyon. Bocsi, de ez az igazság
380 volt IRÁNYÁR !
Mármint az nsr-ed. Kimaradt, hogy a tied.
Ahogy elnéztem, elég siralmas áron volt kint legutoljára (400 E és 2001-es) és gondolom még ebből is alkudtak. Nem akarok enyémen bukni, de eladni normális áron lehetetlen.
Eladni nehéz, nkem kb. 3 hónap alatt 2 komolyabb érdeklődő volt, de sikerült eladni, meg találtam egy szinte szalon állapotú F3-ast itt a városban, én is újabb gépet akartam volna, de kb. fele annyi volt az F3 mint egy normálisabb RR... és egy karc nincs rajta 20e km van benne finster dob, ami kopó alkatrész mind cserélve volt.. szal megérte
Eladni is nehéz, szeretem is, de nagyobb baj, hogy pótolni kéne hozzá -sok- pénzt pl.: egy 600 cbr rr-re. Az meg most nagyon nincs.
értem
Miért nem nyomod el az nsr-t és veszel valami nagyot?
Tudom.... enyire a szivedheznőtt..
a CBR nagyon szíííp ebben a színben
Az nsr nekem is így jött, a kategóriában ez tetszett a legjobban. Csak nem kellett volna megvenni az elsőt amit elmentünk megnézni, de legalább ennyivel is tapasztaltabb vagyok. Az endúrózás nekem is bejön, van is egy kint a garázsban.
vagy egy lóvés pasi aki ezt megfinanszírozza neked
Mezítláb motorozni?
Naaaa azért te sem panaszkodhatsz....
Én meg ilyenen feszítettem, sztem ez egyel öregebb, mint a tiéd:
De azéééértt.... Sokat kellet rimánkodni, h leszálljak róla ;)
Egyetértünk :)
Első, fordított telóval, még egy pár matrica, üléstakaró, vagy a hátsót pirosra húzatni, angel eyes, sportdob, piros felni vagy felnicsík........
jáááj... az a baj, ehhez már kurvulni kellene...
R6-ból szerintem a legszebb ami az első képen van csak a fordított telós változat. És persze pirosban.
háháááá most néztem, h 315 képem van R6ról most a gépen úgy, hogy ez egy hónapja lett újrarakva, szóval....
Asszem nem kell kommentálni