Nyugi, van másik ;)
Nem hagytam, h kifogjanak rajtam. Am nagyon utálhat valaki,mert mindenhonnan letöröltek,MSNem meg asszem a negyedik azóta, ami most még műkszik
A Yama így, pirosban, csak még egy két dolgot változtatnék majd rajta, a Honda vagy így, vagy Repsolosan, a Triumph meg így szürkében, de am van még ami tetszik, csak most nem találom....
Hááááát az a baj, h én nem igazán értek a motorhoz úgy, hogy mot mi a jó, mi nem, melyik mennyivel másabb, meg ilyenek, nekem csak úgy megy, hogy meglátom, és kész. Az NSR is így volt. Annyit tudtam csak, h valami 125ös kellene, még azt sem határoztam el előre, hogy sport. De mikor ezt megláttam, onnantól kezdve le se lehetett lőni, egyből tudtam, h nekem ez kell. És hál'istennek ez sikerült.
Most meg már majd idővel szeretnék nagyobbat, és ez is így van. Mikor a 2004es piros R6ot megláttam, elsőkörben lemerevedtem, úgymaradtam, elfolytam, és tudtam, h na ilyet akarok :)
Az tetszik a legjobban azóta is, második a Cibi, asszem a 2004es, ami kék-piros, és a feneke meg szürke, harmadik meg a Triumph 675ös, de abból sem a legújabb.
De sztem nem sport lesz a következő... Mert nagyon szeretnék endurozni is, és ha belegondolok, lehet célszerűbb lenne először azt venni....
Hát akkor én meg majd vagy egymilláért teszem fel az NSRt sztem :)
Majd hozzáírom, h aranyfüstöt püfög, meg 6.ban is megy kerékre, meg levegővel megy Hátha...
Nekem is kell a zseton
ilyet akarok de fúúúde mennyire
Ez a kettő.
Az R6ról meg millió, de azt nem kezdem el belinkelgetni, mert megutálnátok
De azt nem ígérem, h sose fogok mutatni