Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan :)
Ez a kettő.
Az R6ról meg millió, de azt nem kezdem el belinkelgetni, mert megutálnátok
De azt nem ígérem, h sose fogok mutatni
Akkor azért nem látlak én...:OO

(Amúgy jó az izlésetek, én is közülük válogatok. Azaz válogatNÉK)
Hát nem tudom, most... de inkább nem írom, mert még a végén letiltanak innen
R6imádatomfanatizmus a köbön éshát...... huhúúú
Hagyjuk
Nyugi, van másik ;)
Nem hagytam, h kifogjanak rajtam. Am nagyon utálhat valaki,mert mindenhonnan letöröltek,MSNem meg asszem a negyedik azóta, ami most még műkszik

A Yama így, pirosban, csak még egy két dolgot változtatnék majd rajta, a Honda vagy így, vagy Repsolosan, a Triumph meg így szürkében, de am van még ami tetszik, csak most nem találom....
Azt hogy "elfolytam", hogy kell érteni?
Juj, az sajnálatos. R.I.P. MSN
Szijamijaúúú
Hát nah, csak már régesrég beszéltünk, mert azóta már megölték az MSNem....
Nekem ők jöhetnek szóba , sorrendben:
Hááááát az a baj, h én nem igazán értek a motorhoz úgy, hogy mot mi a jó, mi nem, melyik mennyivel másabb, meg ilyenek, nekem csak úgy megy, hogy meglátom, és kész. Az NSR is így volt. Annyit tudtam csak, h valami 125ös kellene, még azt sem határoztam el előre, hogy sport. De mikor ezt megláttam, onnantól kezdve le se lehetett lőni, egyből tudtam, h nekem ez kell. És hál'istennek ez sikerült.
Most meg már majd idővel szeretnék nagyobbat, és ez is így van. Mikor a 2004es piros R6ot megláttam, elsőkörben lemerevedtem, úgymaradtam, elfolytam, és tudtam, h na ilyet akarok :)
Az tetszik a legjobban azóta is, második a Cibi, asszem a 2004es, ami kék-piros, és a feneke meg szürke, harmadik meg a Triumph 675ös, de abból sem a legújabb.
De sztem nem sport lesz a következő... Mert nagyon szeretnék endurozni is, és ha belegondolok, lehet célszerűbb lenne először azt venni....
Tetod..
Hú, hát ilyet is ritkán hallottam még
Nicsak, egy kedves ismerős
Ezekszerint Te sem vagy elkötelezett márkapárti
Nekem meg onnan nem... nekem 2003-2005ig. De az mindennél jobban.
Csak simán nem hajkurászom, leginkább városon kívül használom.
meg fehér zokniban, hajhálóban
Van egy ilyen itt vp ben, csavokam mindig itt vetitget vele varosban rovidgatyaban... Mondjuk nekem R6 csak 2006 tol tetszik igazan!
Hát én meg akkor akkor sem értem, hogy hogy megy neked annyit....
Van valahol rejtett plusz tankod?
Sztem lesz rá vevő így is. Mostanában nem szoktam már nézni az nsr piacot, de a napokban ránéztem, és vannak ennél sokkal többért is.

Hát akkor én meg majd vagy egymilláért teszem fel az NSRt sztem :)
Majd hozzáírom, h aranyfüstöt püfög, meg 6.ban is megy kerékre, meg levegővel megy Hátha...
Nekem is kell a zseton
ilyet akarok de fúúúde mennyire
Mostmár az. Ameddig nem volt az, 6 literrel jártam
Jah vagom csak kicsit irrealis az ar sztem, dehat majd a piac eldonti..
Egy nagyobb rendszámos endurot akar venni, szoval kell neki a zseton.
Hmm hát na, ha annyi pénzem lenne, amennyi nincs, olyan lenne az NSR-em, h már csak pelenkában lehetne megközelíteni.......