Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Full power a tied? Amig bennvoltak folytasok ilyen 3 literekkel jartam!
Jah kehet igazad van.. De nem szivbajos a gyerek penzugyileg!
Hát nagyon nem..........
Miért, a tiéd többet elmegy?
Enyém meg ilyen:
248 km-nééél? Nem teljes tank?
Te jóóó ég.......
Ezt hogy csináltad?
Egyébként az utolsó előtti képednél ami van sisak a visszapillantón (fekete-kék), ugyanolyan van nekem is.
Én igazából csak elszámoltam magam, mert amikor előtte tankoltam, nem tankoltam teljesen tele, aztán lenulláztam a számlálót. Utána meg mászkáltam, mászkáltam, az óra meg csak pörgött, aztán egyszer nem is olyan rég munkába menet megállt. 248 km-nél elfogyott a benya. A mutatványt még az is szépíti, hogy nem nyitott állásba fordítottam a benzincsapot, hanem tartalékra...
Én meg a céges gépemen beállítottam háttérnek egy ideig. De ezt is csak zárójelben, nem akarlak tovább fényezni
Hát olyat is csináltam már, h csak szimplán elfelejtettem
köszike.

Még nem rég, felvett egy német gyerek bikepics oldalról és mesélte, hogy egy ottani fórumon beszéltek ilyen replika festősről és az én képeimet tették ki az ottani nsr fórumra. Ezt csak így zárójelesen említettem meg.
Meghát amúgyis mindenkinek a sajátja a legszebb.
Vagyis ez nem teljesen igaz, mert nekem a tiéd jobban tetszik mint az enyém.
Semmi köze a replikához, de azért örülök, hogy tetszik neked.
Legalább nem veszünk rajta össze.
Nemtom mi bajod vele. Nekem tetszik.
Ez is olyan volt előtte mint a tiéd eredetileg.
Én nem látok semmi különbséget a szegecsekben. Max annyit hogy gyári korában fekete volt.
Azt a részét én inkább kikötöttem, szóval nekem már nem áll le ha le van nyitva a kitámasztó.
Kellemes időtöltés a tologatás, volt már benne részem nekem is. Elfelejtettem tankolni...
Próbáld meg kitekerni a gyertyát, aztán tekertess rajta egy párat. Lehet hogy halálra szívta magát.
Ha nem indul még mindig, tekerd ki a gyertyát megint, márts bele benzinbe aztán úgy próbáld indítani.
Replika=másolat. Köze nincs hozzá.
Azt a plexit nem kellett volna lefestenie, meg kicsit a festésnek olyan gagyi műanyag érzete van...
Jaja valakinek volt, van Hál' Istennek ez egy nagy kalap szar lett, szóval megnyugodtam
620ezer! hát ezsem a földön él..
Valakinek volt itt Moviestaros NSR jol lekoppintotta valaki! Orulni fog neki.. Mondjuk ez nem lett olyan jo meg plexi se gyari szegecsekkel lett beteve. link
azzal nem történik akkora baj,mint még mz-s korszakomban hazaérkeztem,leszálltam,elindultam a házba...uh az oldaltámasz...
de már kinőttem a sok hülyeséget
Na az még jó tud lenni
Vagy nekem új szokásom, h mindig szteder mellett teszem le egyesbe De csakcsak kinövöm majd