Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem múltkor menet közben leállt,vakartam a fejem,majd visszanyomtam az engine start-ra a gombot...
Hááát meg kell szeretgetni
Na amúgy nekem is volt ilyen...
Leállt alattam, azt hittem beköpte a gyertyát, hazatoltam (jóóóvolt), kicseréltem a gyertyát és ugyanúgy semmi. Vagy másfél hétig állt, mert akárkit kérdeztem, nem tudtak rájönni, h mi baja.
Elkezdtem szétszedni, h akkor karbit ki kéne lehet takarítani, de szerencsére már azt nem szedtem le. Már nem volt rajta a tank, meg a légszűrő, akkor meg pöccre indult. Na akkor már nem tudtam mivan
Elkezdtem benne kotorászni, és annyi volt a baja, h a szivató bovdenje szar helyen volt, szóval előtte jó ideje úgy jártam, h valamennyire feszült, úgyh jóóól megszívta magát... Szegény aztán mellreszívta
De utána jóóóóóóóóól kihúzattam, kitisztult, és jobb lett, mint újkorában
Helló!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Valamiért nem indul be az nsr-em
szikrát, benzint kap. Nem tudom mi lehet a baj. Aki tud valami megoldást kérem írjon. Előre is kösz!
Boccs!
romjakg@freemail.hu
Hali!
YAMAHA FZR600 eladó! Jó állapotban olcsón!
http://www.hasznaltauto.hu/2993907_yamaha_fzr_1990
Neem nem akkor nem 350 lenne az ára :) 1993-as motor fullos motorikusan 4-ben gázra kerék nagykompressziójú wössner dugó van benn :)
Azt hittem kárpitos csinálja. Biztos fasza lesz. Rendszámos amúgy?
jah én vettem hozzá csak rá kell rakni
okés akkor szólj neki légyszíves köszi :)
Akkor adj légyszi egy e-mail címet
A részleteket elküldheted mail-ben is!
Előre is Kössz!
Van még több cuccom is, csak írd le hogy mi kell. Az utóbbi időben szerencsére megfogyatkozott a készletem.
Dekorossal tudsz matricákat csináltatni, vagy a szalonban is tudsz venni, de ott marha sokat kérnek érte.
Biztos hogy stimmel. 2500+posta
Ha nem akad össze, akkor lehet hogy le vannak darálva a fogak, vagy szar a szabadonfutó ahogy írtad.
Meg még azt sem tudom milyen színű legyen,
Matricákat meg lehet valahol szerezni?
Honda Boltban?
Ja Ja Ja érdekel!
Szerinted a améret ugyan az?
Amúgy mi a vas ára?
Van még nsr/hez több cuccod is!
Már régóta szivat az önindítóm is,nem mindíg akadnak össze a fogaskerekek. Szerintetek? Szabadonfutó?
Feltétlenül, csak most korházban van az illető, de lehet meglátogatom a napokban aztán mondom is neki. Én is most huzatom újra a nyerget, pont ilyen lesz: link
még nemnagyon mert az ülés még nincs itthon most rakják rá az új huzatot meg kuplung is most lett kész annyi baja van hogy az eggyik oldalról a tankmatricát letérdeltem ajánlj be légyszíves
Nem köszi, én is most újítottam de lehet tudok rá vevőt. Hirdeted már?
Nemnagyon járok vele de van 500-tól nyitott kategória téged nem érdekel az xr-em? 350-ért viheted
Valami "open" kategória nincs véletlenül? Mennék én is, ha beleférek valamelyik kategóriába.
Szerintem jó így az ár, ennél többet kérnek a hasonlókért. Szépen meg lett csinálva egyébként. Mostanában nem láttalak vele. Suliba nem szoktál menni vele?
Neeem lesz külön enduró meg krosszosok krosszosok nál 125. 2 ütem 250 négy ütem aztán rendesen ahogy vannak a kategóriák szerinted nem drága az nsr ennyibe? mert nekem sürgős lenne de nekem többet ér 500-nál nemtudommilegyen
Ez kell neked?
Milyen kategóriák lesznek? Vagy minden egyben? vegyigyümi