Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze lesz lesz hát ami motornak számít van még a simson a robogó meg a pocket most lett újra csinálva a krosszpálya van egy laza 15m-es asztal meg stb és az xr azért már kevés oda most lesz majd helyette valami husqvarna vagy husaberg
Lesz valami endúrós verseny?
mind2?
már csak kettő van?
igen lesz Augusztus 15.-én aki akar jöhet nem kihasználatlanság csak akarok valami nagyobb rendszámos endurót úgyhogy most repül mind2 motor és jön 1
Ja meg még azt akartam kérdezni hogy nem lesz idén MadBikers-es nap nálatok? Akkor szokott lenni valami barátságos enduro összecsapás is, nem?
Kihasználatlanság miatt eladó?
Láttam myvipen hogy a tiéd is Telefonica Movistar replica lett.
Vegyél fel msn-re. Bár elég ritkán vagyok fent mostanság, de majd igyekszem. msn cím az adatlapomon. amiben tudok segítek
Minden féle képpen érdekelne!
Úgy látom nagyon vágod az nsr-es témákat.szerintem rengeteg kérdésem lesz hozzád a közel jövőben úgyanis nekikezdtem a mocim felújításához(2001-es macskalámpás)!
Köszi Stephan01
Esztergályos.
Viszont nekem van otthon azthiszem tengely, anyával távtartókkal együtt. Megnézem neked délután. (ha érdekel persze)
Köszi megpróbálom!
Ha mégis esetleg lenne valakinek elfekvőben az is érdekelne!
EGYEDI SZÁMLAPOK KÉSZÍTÉSE!
msn:mikupetya@freemail.hu

http://kepes
motor.hu/motor_kie...

Csavarbolt? Szerintem az sima anya, elviszed, adnak egy akkorát. De bocs, ha hülyeséget mondtam...
Hello! Nsr tulajdonosok segítségét kérném!
Sajna megszakítottam a hátsó kerék tengely anyáját!
Szerintetek hol tudnám beszerezni? A tengely annyira nem sérült! Vagy menjek esztergályoshoz?
Alsó tűgörgőt? Majd a szerviz beszerezi ahova viszed a főtengelyt megcsináltatni... Alsó tűgörgő cserénél szokás cserélni a hajtókart is... És nem mellékesen tényleg csak műhelyben lehet megcsinálni... Otthon nem...
thx
Sziasztok!Valakinek nincs elfekvőben kilóméterórához cucca?Nekem kellene az a része ami a felnibe megy mint egy szimering és két kis fül van rajt.Ha valakinek van vagy tudja honnand tudok rendelni az írjon.
Köszi!
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem h az nsr50 és az ns50f az miben különbözik? v csak a neve más? és az nf1? az is elég hasonlo...
alig tok kiigazodni lassan...
Hat tugorgo nem nagy tetel meg honda szalonba se. Sztem ilyen tetelen nem illik sporolni egy nsr nel de tolem persze vehettek bele utangyartottat is hongkongbol.
Szevasztok eladó lett az nsr-em akit érdekel írjon mail-t az adatlapomon megtaláljátok
és kifosztják a tárcádat is az utolsó vasig
Honda szalonba beszereznek mindent az utolso csavart is.
Sziasztok! kellene egy kis segitség!remélem tudtok segiteni! alsó tügörgöt szeretnék /szeretnék egy frászt/ venni a hajtókarba, csak elötte a neten körbe szeretnék nézni az árak ügyében,meg hogy eggyáltalán szoloban lehet e kapni vagy csak szettben csak nem igazán tudom hol is kezdjem a keresést! mert sajna az ebay-en nem igazán tudok eligazodni!
hali van egy nsr em (körlámpás)és 160 as malossi henger van rajta.rendeltem a malossitól hengerfejtömtést bele mert szar volt és ilyen gumis szart küldtek ami nem bírt kb 2 napot mert szétégett honnan tudnék olyat rendelni hozzá ami benne volt, rézkarikást?de érdekelne 125 ös henger is hengerfejjel dugóval gyűrűvel mindennel együtt!
válaszotokat előre is köszi!
Jah ez a ketto felvaltva!
ja biztos kurvákat futtat